onsdag 2. juni 2010

One more slice..

Endelig er oppfølgeren til Leilas "A piece of cake" her. Rett før helgen kom den endelig i postkassa. Forventningene var store til den nye bakeboken hennes, og jeg må si at jeg ikke ble skuffet. I samme lekre layout, og med like fristende oppskrifter og bilder føles dette som fortsettelsen på den forrige boken hennes. Nydelige paier.
Brød fylt med grillede grønnsaker.
Flotte bilder.
Sjokoladebaguettene hennes har jeg allerede oppskrift på da de har vært presentert i bladet hennes. Helt nydelige og min datters favoritt.
Mange, mange fristelser.
Denne boken kommer jeg til å bruke flittig. Har allerede satt merkelapper på en mengde av oppskriftene som må prøves ut snarest.
Ha en fin dag der ute :)

13 kommentarer:

Andregasellen sa...

Ojojoj!Enda en bok jeg bare må ha etter å ha vært inne på din blogg!!Den kokeboken så rålekker ut!Sjokoladebaguetter hørtes fantastisk ut...Og så er det så fine bilder, og da blir man så inspirert til å lage maten synes jeg.Sånne bøker er jo også fantastiske gaveidèer!Takk for inspirasjon, det er det jammen plenty av her på bloggen din:)Ha en brilliant onsdag!

Frihet-Natalie sa...

Hmmmmmmm kan kjenne lukten av nybakt.

Ha en fin dag, med eller uten mel på hendene ;)

bea sa...

hold da opp dette så lekkert ut!!er flink å kjøpe kokebøker men de blir sjelden brukt :))

ha en flott dag

Scandinavian Retro sa...

mmmm.....så veldig innbydende ut, tror jeg må sjekke ut den boken. God baking:)

::Moia sa...

Jeg også:) er så fornøyd med den boken!
Tror jeg kan glemme bikinisesongen etter at boken kom i hus;)

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Mums, mums mine tænder løber allerede i vand. Sikken en bog, sikke nogle lækre billeder.
Det ser virkelig velsmagende ud.
Selv er jeg ikke så god til at købe koge- eller bagebøger. Jeg finder opskrifter på nettet og i ugeblade. Når jeg har prøvet dem af og de har levet op til mine forventninger, får de en plads i min samle-mappe.
God dag til dig Kardemomme, jeg skal ud i køkkenet nu!
Stine:)

atinybitofheaven sa...

ååååå- YUMMY!!!!! Den MÅ jeg ha rett og slett.. takk for tips:-)

Ha en vakker onsdag:-) klemmer

Bente sa...

Hei Kardemomme - dette blir LØP og KJØP for mitt vedkommende - har forrige bok som jeg er kjempefornøyd med (kladdkaka = supernam-nam). Skikkelig nytebok - fine bilder og fristende oppskrifter:)

Ha nok en solfylt deilig dag - klem fra Bente:)

Helle Thorsøe Nielsen sa...

Godaften søde Kardemomme,

Så fik jeg endelig tid til at lægge en lille hilsen herinde hos dig. Har haft frygtelig travlt den seneste tid, men nu lysner det forude. Jeg afleverede endelig mit kandidatspeciale i mandags, så nu har jeg mere tid til blogging og kreativitet igen. Uh, hvor jeg glæder mig!

Bogen, du viser ser fantastisk spændende ud. Kender ikke forløberen heller. Hvad er titlen mon på den?

Kan se, du har gjort en masse fine, fine loppefund her i foråret - hold da op! Du har et sikkert blik for de gode sager. Jeg håber, jeg får tid til at kikke forbi nogle brugtbutikker og loppemarkeder hen over sommeren. Der er et stort marked i nærheden af mig i weekenden, så måske det skal indvie sæsonen for mit vedkommende :).

Nå, men ha' det godt Kardemomme. Jeg kikker snart ind forbi igen ;)
KH Helle

erteblomsten sa...

du er nummer en når det gjelder å tipse om kokebøker! jeg har kjøpt 3stykker som jeg alle har funnet via dine innlegg og er knallfornøyd med alle :) det var interiørreportasje fra hjemmet til "vår" linse og bønnekokebok dame i Bonytt nummer 5, lånte det på biblioteket i dag. nydelig hjem hun har, kunne mer enn gjerne tenkt meg å spise linsesuppe på hennes koselige kjøkken :)


klem

shinedesign sa...

Mmm...så herlig ut denne boken også. Nydelig design på den i allefall. Kan trenge et par tips når det gjelder matlaging. Her i huset er rutinene blitt slik at det er jeg som står for middagen (stort sett) og tips til nye middagsretter og gode kokebøker taes i mot med åpne armer :-) Takk for dette tipset og fortsatt god kveld til deg!

Châtaigne sa...

Jeg får vann i munnen - supert tips! Likte utrolig godt at det ser ut tl å være masse inspirerende bilder i tillegg til oppskriftene.
Koselig å ha deg tilbake i full bloggemodus, Kardemomme!!!! Ha en riktig god natt, klem fra Kastanjedamen

almaPalma sa...

Kjenne eg får lyst til å bake når eg ser dei bilda.:) Verkeleg freistande!
Ha ein fin dag!
klem♥