lørdag 5. desember 2009

Små ønsker..

I disse dager skrives det ønskelister her hjemme. Dette er faktisk halve moroa synes jeg. Det er slett ikke så farlig om jeg ikke får oppfylt alle ønskene mine. Innimellom holder det at jeg går rundt og svermer og tenker på dem og så vet jeg jo at jeg som oftest glemmer dem også etter en stund. Men her er noen småting som jeg absolutt håper at nissen tar seg tid til å putte i sekken.. Han trenger bare å ta en snartur innom den hyggelige damen på Linneas hage så finner han de fleste av disse tingene. Denne notatboken er helt uimotståelig! Dette ønsket er kanskje ikke så lite men jeg skulle inderlig ønske at det lå en pakke på denne størrelsen under treet. Det er så nydelig med bordplaten i sink. Skjønn gammel emaljert rosa krukke. Liten boks. Får aldri nok av små bokser altså..
Glamorøs frakk fra Noa Noa..
Herlig mykt sjal fra samme sted..
Og så vil jeg mer enn gjerne ha dette delikate ovnsfatet fra Rice. Kokeboken Funky hverdagsmad av kvinnen bak danske Rice. Denne boken har allerede kommet inn døren men skal ikke åpnes før julaften. Jeg måtte bare hjelpe nissen litt :)
Det har blitt lite blogging på meg de siste dagene av forskjellige grunner. Som vanlig har jeg dårlig samvittighet fordi jeg ikke får tid til å stikke innom dere der ute men jeg skal nok ta det igjen etterhvert. I morgen skal et nytt gammelt skap males rosa. Denne gangen skal jeg ikke feige ut!
Ha en fortsatt fin helg der ute :)

22 kommentarer:

Ida Susanne sa...

åå, så masse fint! Falt pladask for den skjønne notisblokken i de duse turkis fargene!! Nydelig.. Alltid lov å ønske deg det man vil du til til jul, det er det som er så bra:)
Klem fra Ida Susanne

Edda sa...

Ja....her viser du mange skjønne ting...med nydelige pasteller..
ha en kos søndag
klemmer

victoria sa...

Oppdaget denne flotte bloggen i dag og ble så glad for her var det virkelig flott...
La meg til som følger så jeg finner veien tilbake hit ;)
Det var noen fantastisk ønsker, likte veldig godt boka da jeg elsker å lage mat og elsker kokebøker..
Ha en flott kveld eller søndag vidre...
klem victoria

KAT sa...

Fine ting ! Og bra at du hjelper nissen litt synes jeg ...;))

Barbros lille atelier sa...

Her var masse fine ønsker:-) Så kjekt med de som faktisk ønsker seg noe til jul. Og ikke dumt å legge ønskelisten sin ut på bloggen, tror jeg må prøve det jeg og. Det kan jo være at det er en liten nisse der ute som faktisk leser bloggene våre:-)

Ha en flott søndag!

Klem

Susanne sa...

God morgon kära vän.. ja det bästa med önske listor är att man får önska vad man vill..
jag förstår att du vill ha det bordet såååååå VACKERT
hoppas det ryms under granen!
kram

Pillepalle sa...

God morgen kjære Kardemomme!
Så fine ting du ønsker deg! Ja, det skjønner jeg godt :))
Selv har jeg ikke begynt med å tenke meg om mine ønsker. Et hus kanskje, hihi.....Du vet, det utvikler seg til en "never ending story". Håper i det nye året!
Ha en glad, glad adventssøndag videre! Klemmer fra Pillepalle

Tulip sa...

Mange fornuftige ønsker her ja! Det var mange ting jeg kunne tenkt meg også...
Nydelig frakk og skjerf ...Og det bordet var også supert, men får neppe plass under treet! thihi

Ønsker deg en fin adventssøndag i dag!

Rakel sa...

Så fine fine ønsker... Her i huset er der ikke rigtigt plads til ønsker i år.. Vi er blevet enige om at spare på pengene og ikke give hinanden (mig og manden altså), samtidigt ønsker vi os penge til barnevogn og en juno seng til den lillebror der kommer om et par mdr..
Men man kunne da drømme om nye fine sager... :)
Hav en dejlig søndag..
kh Rakel.

Tone sa...

Mmmm, fine ønsker det ja. Jeg har så dårlig viljestyrke, så det hender at jeg kjøper endel til meg selv når jeg egentlig er ute på julegavehandel... Får dårlig samvittighet etterpå da men...Kanskje derfor standardønsket mitt er "snille barn" hvert år. Da fremstår jeg liksom som litt prektig alikevel, synes du ikke ? ;-) Ha en fortsatt deilig søndag, og lykke til med det rosa skapet, tror det blir superfint jeg, klem.

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja her var det mange fine ønsker :)
Håper du får noen av dem ;)

Ha en fin dag og kos deg...
Klem,Kari

Lycke sa...

Små vackra plåtburkar får man aldrig nog av - håller mer - de går så fint att rymma överallt också :) Och Noa Noa har ju varit en absolut favoritaffär - den vi har i stan har dock börjat ta hem bara de tristaste noa-kläderna, så de där jättefina syns aldrig till :(
Tänk det, att jag har 840 kr innestående på NoaNoa!!!! Ska använda de slantarna när jag finner något alldeles särskilt!!!!!!!
Jag önskar mig en bättre kamera! Jag och mannen ska nog gå ihop o unna oss en riktigt bra en - och strunta i alla andra klappar - det tycker jag är gott!!!

Ja, jag vet det där med att inte hinna - men kära du - inte ha dåligt samvete - då blir det ju inge kul - jag hinner inte heller, så lite jag ändå har att måsta göra, har dock börjat jobba på en mysig affär några timmar om dagen! Ta´t lugnt och andas genom näsan" brukar vi säga här :D

Önskar dig en underbar andra advent...

Kramhögar Lycke

Ingrid - Fjeldborg sa...

God aften! Det var en veldig fin ønskeliste, kokeboka kunne jeg også tenke meg... hvor har du kjøpt den? Jeg var faktisk ute og kjøpte rosa maling i går jeg også! Og lys lilla... Så nå venter jeg bare på at inspirasjonen kommer veltende:) Gleder meg til å se ditt rosa prosjekt! Klemmer fra Fjeldborg

MiaNostalgia sa...

Mange fine gaveønsker du har!

Gleder meg til å se det rosa skapet - hvis du ikke feiger ut igjen, da :-)

jonathan sa...

*så gøy at damene bak rice har kommet med kokebok! jobbet i mange år på rafens, så leiligheten vår inneholder mange godbiter fra rice* tror nok den kokeboken må få komme over dørstokken vår etterhvert også. jeg har også et gammelt skap som skal males i disse dager- klarer ikke å bestemme meg for rosa, mint eller knallgul- mange vanskelige valg å ta her i livet;) *fin dag til deg! *vigdis

jonathan sa...

*så gøy at damene bak rice har kommet med kokebok! jobbet i mange år på rafens, så leiligheten vår inneholder mange godbiter fra rice* tror nok den kokeboken må få komme over dørstokken vår etterhvert også. jeg har også et gammelt skap som skal males i disse dager- klarer ikke å bestemme meg for rosa, mint eller knallgul- mange vanskelige valg å ta her i livet;) *fin dag til deg! *vigdis

Småenglenes verksted sa...

Flotte ønsker du har - håper nissen ser at du har vært veldig snill i år. Ha en fin dag.

mykstart sa...

Den kokeboken ser veldig fin ut! Om man skal dømme den etter coveret da...Men det skal man visst ikke. Men du har kanskje sett hele, selv om denne ikke skulle åpnes før julaften.:-)

Anonym sa...

Hei der...
Fine ønsker du har på din liste;) Likte nok spesielt kåpa jeg...Og bordet var jo heller ikk å forrakte da. God smak, ja d har du så absolutt! Har fri idag, men får ikke gjort en dritt! Var så vidt innom Fretex, fant ei lysslynge med hvite julestjernemansjetter til kr 19,.!! Skal se om jeg kan bytte ut mansjettene med fint tøy:) Spennende! Ellers skal jeg med sønnen til optiker, han ser vist litt dårlig...ikke så greit da. Men, men, fins jo verre ting.
Her om dagen kikka mannen meg over skulderen, mens jeg surfa på blogger. Så sier han plutselig, "d står et sånt gammelt elektrikerskap på løa!!! et grått et!
OMG! dette har jeg totalt oversett!! Har jo ikke vært så industriell av meg heller, men dette må jeg opp å sjekke ut fort som f...:) Er d mulig å overse sånt noe, jeg bare spør??
Håper d står bra til med dere alle i heimen...Er spent på dette rosa skapet ditt også, blir gøy å se;) Fikk malt pinnestolen grønn jeg, må ha et strøk til;) Og du, jeg bytta skiltet...hi,hi...
Ønsker deg en finfin dag, Kardemomme :) Skapklem(uffda, hørtes litt tvilsomt ut) :DDDDD
Fra -Irene-

Glede sa...

Det var mye fristende på den lista gitt! Funky hverdagsmad står også på min ønskeliste. Den ser utrolig spennende ut! Ser den er til salgs i noen butikker, ganske så overpriset, så er nok best å bestille på nett? Ha en fortsatt fin uke, og lykke til med malingen!

Kardemomme sa...

Irene: Men herlighet! Tenk at dere har et gammelt stålskap som du har oversett..!! Jøss for en flaks!
Håper du finner ut at det er så fint og morsomt at du får glede av det inne selv om du i første omgang ikke er så glad i det industrielle! Ser at du også maler stoler og det er litt morsomt. Jeg er på leting etter gamle trestoler som jeg vil male. Sorte antagelig!
Gjør ingenting om de ikke er like heller forresten. Jeg har virkelig fått blod på tann med malerpenselen nå..Skulle gjerne hatt mer tid men det går jo ganske fort når man setter igang og det er utolig moro å male med farger for en gangs skyld. Har jo bare spann med hvitmaling stående jeg da..Så du bytta skiltet? Jeg skjønner at det kanskje var litt greit hihi!! Golf og hobby er jo ikke helt det samme. For min del foretrekker jeg nok teen ;)
Ha en fortsatt fin førjulstid!
Klemmer fra bunnen av malerspannet her :))

Barbros lille atelier sa...

Hei igjen!
Tusen takk for tipset, søte du! Så snilt av deg! Når du nevner det, så har jeg jo hørt om det, men egentlig aldri sjekket det ut. Men det skal jeg gjøre straks og med en gang!

Ha en fin dag!

Klem Barbro