onsdag 16. desember 2009

Uventet og vakker gave langveis fra..

For en stund siden dumpet denne nydelige gaven ned i postkassa til huset ved bekken. Det var snilleste Pillepalle i Tyskland som hadde sendt denne nydelige gaven som var til både meg og datteren min! Det var så nydelig pakket inn og jeg hadde nesten ikke hjerte til å røre det fine papiret men fikk i hvertfall avbildet det før jeg åpnet og fant det vidunderlige innholdet!
Inne i pakken fant vi helt skjønne postkort/bilder av Bjørn Wiinblad, en minilysestake
som var den minste og søteste jeg noensinne hadde sett og en liten stjerneklype! Disse kortmotivene hadde jeg ikke sett før og ble så sinnsykt glad! Tenk at det finnes så mange søte mennesker her i bloggbyen. Blir helt varm om hjertet over slike omtenksomme gaver!
Dessuten hadde omtenksomme Pillepalle sendt med servietter til min datter som er en ivrig serviettsamler og hun ble selvfølgelig superglad og veldig stolt over denne pakken som kom helst fra Tyskland!

Inni pakken lå også en kjempesøt liten heklet sopp som nok Pillepalle har laget! Den var så søt med den lilla hatten!

Mange millioner takk snilleste Pillepalle! Dette var utrolig omtenksomt av deg! Store klemmer fra både meg selv og datteren min :))))

13 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Så koselige søte ting! Kjempe herlige med slike folk som har så stor omtanke for andre, det varmer i sjelen:) Nydelige servietter, kan tenke meg det var en som var fornøyd da ja:) Ha en finfin desembernatt videre!
Hugs

Susanne sa...

god morgon, vilka vackra gåvor förstår att du blev glad
här har vi i dag - 19 grader bitande kyla!
Julen närmar sig nu med storm steg
och dags att göra klart de sista för julen... hoppas du får en trevlig dag!
kram

Lotten sa...

Oj, vad mycket fint du fick! Wiinblad-korten var ju bara såå du ;-) Jag tänker alltid på dig när jag ser tallrikar och dylikt med Wiinblad-motiv ute på loppisar och affärer...
Nu har jag köpt mig lite lila tyger från stoff och stil - Tack för tipset!

Ha en bra dag! Kraam Lotten

Charlotte sa...

Hejsan!
Det var inte dåliga gåvor det. Jag är äntligen tillbaka på benen, frisk igen och känner att jag nog snart ska orka ta itu med saker och ting. Hoppas du har det bra!! Jag håller på att sy lite, foto kommer i min blogg snart.
Den gröna byrån du målat, vilken typ av färg använde du? Jag har en vit byrå i min hall, som måste målas om. Det blir ett stort jobb för den gamla lackfärgen måste tas bort först. Den typen av färg är inte så vacker.
Ha en fin dag, har ni fått snö?? Här har vi fått så det står härliga till.

Kaspara sa...

Kjære Kardemomme!
Ja, Pillepalle er utnevnt av Marthe i Thinktank som selveste "Mor godhjerta" og det passer veldig godt!! Så utrolig morsomt at hun hadde funnet Wiinblad-kort!! Det er mye omtanke bak de søte hilsnene hennes, og selv har jeg fått ulike fine ting med "horndyr" som hun har skjønt jeg liker.
Du verden og dere jobber med alle mulige prosjekter midt i julestria! Jeg er helt imponert hvordan dere svinger peselen og verktøykassa! jeg har en drøm om å få malt gulvet i gangen i annen etasje hvitt etter julen.
Da skal jeg også male den gamle, fine kommoden som står der i en delikat farve.
Nå må jeg svinge meg rundt og få gjort litt mens ungene er på skolen. Ha en god dag, Kardemomme! Klemmer fra Kaspara

MiaNostalgia sa...

Så kjempekoselig!!! Nydelige servietter og spennende kort. Det er så mange fine bloggejenter i Blogglandia, og jeg er så glad for å ha "blitt kjent" med en del av dere. Skjønner at du blir varm om hjertet av gaven fra en av dem (Pillepalle)!

Ønsker deg en fin dag!

Minmill sa...

Så fint gjort av Pillepalle å sende dette til deg. Du er jo en svoren fan av wiinblad, så denne gaven var jo perfekt til deg.

Du sier du har en stor bokstav der hjemme hos deg. Jeg våkenet litt da jeg leste det. Jeg synes hvite bokstaver er flot, gjerne med litt slitte kanter. Tror jeg har et innlegg med en hvit bokstav som ble skrevet for ikke så lenge siden. Jeg er enig med deg i at svart kan være litt for hardt.

I dag er vel dagen for gjenbruket og for å se om bordet ditt står der fremdeles. Spennende!!!! Det er så moro at du finner så mye på denne låven din. Misunner deg virkelig. Er spent på å se hvordan spisestuen din blir etterhvert.

Jeg er virkelig på rangel for tiden, samtidig som jeg skal rekke alle forpliktelser før jul. Gud, gi meg krefter så jeg klarer alt. Har vært på to julekonserter, to julegudstjenester med skole/barnehage, 4 kakebakinger, diverse venninnetreff, kino og jeg vet ikke hva. Det blir vel nedtur når januar kommer og at det ikke skjer noen ting.

Fikk kjøpt meg et pistrete juletre i går som står i gangen. Juletreet til stuen blir nok et sånt som både mann og barn vil ha tenker jeg.

Ha en fin dag, Kardemomme. Klem fra Minmill

Anonym sa...

Hei, og mange tusen takk for koselig mail:) Skjønner godt at du ville nyte synet av disse fine pakkene lengst mulig...Nå går d i pakking her ja;) Har lagt ut lyslenka mi nå..men er finere in the real life synes jeg;) Dårlig lys og dårlig kamera, fargene ble ikke helt fine. Ha en koselig kveld videre, idag har vi vært på koselig juleavslutning på skolen til yngstemann;)
Klem -Irene-

SavanneTreet sa...

Så heldig du er!! Gave i posten er så fantastisk hyggelig =) Pillepalle er så flink til å lage fine ting!! =)
Håper du har det fint i adventstiden.. begynner å lade ned til ferie nå =) det er godt!!
Ha en fin kveld! Hilsen M

GundaM sa...

Herligheten så artig med overraskende pakke i posten da, og så masse fint og fargerikt!!!
Javisst er det mange fine mennesker der ute, det er sikkert.

Klem fra hu i sofaen med tøfler og 16 minus utendørs.Brrrrrz

Lycke sa...

Ja, det var verkligen fantastiskt fina gåvor hon sände den snälla Pillepalle!!!!!! Förstår att du blev otroligt glad! och likaså dottern!!!!!! här är det ännu kallare - 18 grader mätte det igår och jag tror det är bara aningens varmare idag :)

Kramhögar Lycke

Tant Grön sa...

Så fint du har gjort, verkligen inspirerande bilder :-) Jag har inte haft någon energi eller lust i år till att julpynta, jag tror att jag tog i för mycket förra julen, ha, ha. Men dina bilder får mig att tänka om lite, men det blir nog mest bakning i så fall, men det är juligt så det räcker, om inte annat så luktar det så gott :-)

Så fint skåpena dina blev, grönt och rosa, jätte fint. Det gjorde du bra :-D

Nu börjar vi vårt jullov så kanske energin kommer tillbaka då, vem vet.

Ha dä fint!

Kram Jenny

Anonym sa...

ma sjekke:)