onsdag 27. januar 2010

Bloggernes palett er ferdig..

For en stund siden fortalte jeg at den nye fargekjeden Kulør hadde invitert 12 interiørbloggere til å blande sin egen farge. Denne fargen skal selges over hele landet under lanseringen i begynnelsen av februar. Vi ble bedt om å blande 3 farger hver og så skulle Kulør ta et valg på hvem de ville bruke. Her er de tre fargene jeg blandet og sendte inn. Som dere sikkert ser er det 50-tallet som er inspirasjonen. Jeg elsker disse litt avdempede støvete fargene. Vi skulle også finne på navn noe som ikke var bare enkelt.. Som dere kanskje skjønner er det teaterstykker og eventyr illustrert av Bjørn Wiinblad som var min inspirasjon. Bare den midterste fargen stod liksom for seg selv uten noen assosiasjoner og jeg strevde med å komme på et navn da datteren min på 12 år kom og satte seg og sa at fargen så ut som en storm.. Hipp hurra! Godt forslag kjære datter! Takk gode deg :) Og fargen Storm var altså den nyansen Kulør valgte ut til paletten fra huset ved bekken! Snart kommer det et spann med denne malingen til huset ved bekken og da skal det males :) Etter at de tre fargene var ferdigblandet klarte jeg liksom ikke å gi meg med å søle med farger og blandet enda en nyanse som jeg kalte for "Appelsinpiken". Denne ble aldri sendt inn til Kulør men det ble en annerledes farge som jeg likte godt.. Nå har Kulør gjort sine valg og her er altså den ferdige paletten fra alle oss bloggerne. Det ble så mange flotte farger synes jeg. Klikk på bildet for større format.
Utrolig morsomt å få være med på dette prosjektet og jeg gleder meg også til å se på presentasjonen på Kulørs nettside som snart kommer på lufta. Så var det torsdag igjen og det betyr at vi har vært på bruktlåven..
Har gjort et virkelig kupp denne gangen. Heldigvis var det gamle bordet jeg fortalte om for et par uker siden solgt til noen andre for ellers kunne jeg ikke ha kjøpt det jeg fant i dag..
Dessuten fant jeg et annet møbel som var kjærlighet ved første blikk! Kommer tilbake til dette litt senere når det blir levert...
Ha en fortsatt fin torsdag der ute :)

18 kommentarer:

Maria sa...

Så komiskt, hade tänkt att fråga hur det gått med din färgblandning in min förra kommentar men vet eg inte varför jag glömde bort det. Så glad jag blev när jag såg dagens inlägg!

Storm är en utsökt kulör och påminner om fondfärgen vi har i yngste sonens rum. Snyggt!

Nina sa...

SÅ kult!!!!

Ebba sa...

Din färgblandning är så attans fin så jag tror jag måste ta mig en tur över gränsen och köpa på mig några burkar! Vilket spännande projekt och bra initiativ av färgkedjan :-)

Therese sa...

Hei, så spennende med denne Kulør paletten! Jeg skal nok inn å "snoke" på nettsidene deres etterhvert - kanskje blir det litt storm i min stue!?

Må få kommentere hekleriene dine under her - Så flott teppe og nydelige pute!! Herlige farger!!
Jeg fikk lyst til å begynne på både et teppe og en pute med en gang..... men jeg har nettopp begynt å hekle vest til snuppa mi på 9 år, så jeg må vel gjøre den ferdig først :)

Ha en fortsatt god torsdags kveld!

Lotten sa...

Vilket otroligt roligt projekt ni norska bloggerskor har fått vara med i ;-) Jag tycker din färg är jättefin och ser fram emot att få se den i någon miljö!

Kram Lotten

MiaNostalgia sa...

Gratulerer så mye. Utrolig kult! Herlig farge du har blandet med et stilig navn! Gleder meg til å se kuppet fra bruktlåven også.

På bloggen min finner du en award og utfordring. Awarden er din, men utfordringen er helt frivillig...

Ha en fin kveld - og helg snart.

Klem fra MiaNostalgia

Frk lykkelig med farge sa...

Det var jo et kjempe spennende prosjekt. Fargen din Storm var utrolig tøff. Gratulerer. Gleder meg til å se hva du fikk på bruktlåven.
Mvh. Ann Kristin

Kaspara sa...

God morgen, Kardemomme!
Det er supermorsomt med egen Kardemomme-farve, og jeg tippet jo rimelig bra farvemessig hva du ville gå for.
Det hadde jo vært morsomt å ha en del bloggere representert her hjemme i form av malingsmiksen.
Så artig at det var datteren din som kom med navnforslaget! Farven ser spennende ut og passer bra til å representere Kardemomme.
Synes " Appelsinpiken" var et nydelig navn på en maling forøvrig.
Så spennende med nye funn på Låven. Den virker jo som en Sareptas krukke denne låven. Vil aldri godbitene ta slutt og har de så masse utskiftninger og nye varer inn hele tiden?! Jeg er imponert!
Jeg har en bruktbutikk i en annen by jeg har lyst til å besøke en dag. Den er stor og det er jo bare sååå moro å gå der på skattejakt med en sommerfuglsverm i magen.
I går fikk forøvrig tantebarnet mitt oppe i gata barn, så nå er det blitt enda et guttebarn i vår familie som før var en ren skjær jentefamilie.
Så har jeg beundret alle dine fantastiske hekle-kreasjoner! For en fantastisk farvesammensetning sier jeg bare! Du er en ringrev på å sette de lekreste farver sammen og bildene er ren nytelse!
Kan man ikke hekle fra før, kan ingen friste og inpirere som deg. Alle husflidlag i Norge burde hatt en Kardemomme-inspirasjons-hekleperm!! Det er nå min mening.
Ønsker dere alle en glad og koselig helg! Stor klem fra Kaspara

Anonym sa...

Kardemomme, for noen flotte farver du har kommet fram til;) Synes den lilla som lå på ditt eksperimentbord også var kjempefin jeg... SÅ spennende da, tenk når interiørbladene skal presentere denne paletten deres!
Du blir nok hanka inn som fargeblandingsexpert rundt om nå, skal du se:))
Flott heklearbeider viser du også fram til oss, herlige farger som vanlig. Når du legger ut så mange fine bilder, må jeg holde fingeren tilbake for ikke å bare bla nedover i full fart...må jo studere disse fine arbeidene dine, vet du;) Så gøy, så gøy!
Blir spennende å se hva du har funnet på gjenbruket ditt...Der ser du, var nok en mening med d bordet også...
ha en fin frædda da, jeg hekler videre på vimplene her, tror jeg har 14 stk nå...skal til å trekke om to stålrørskrakker også;) Synes de gamle krakkene er råfine! Fått de av svigermor, heldige meg, var forresten ingen av de andre som falt for de..ennå mere heldig er jeg <3
Vimpel og krakklemmer fra -Irene-

Minmill sa...

Hei Kardemomme! Må innom til deg for å ønske deg en god helg. Nå er jeg skråsikke på at dere har funnet et spisebord, siden dere må få det levert. Har jeg rett???? Gleder meg til å se hva det er dere har kjøpt på bruktlåven denne gangen.

Det er morsomt med de malingsfargene dere utvalgte bloggere har funnet fram til. Blir spennende å se hvor mye gig det blir ut av den kampanjen. Storm fargen din er fin, sånn som jeg ser den. Dataskjermer viser jo så forskjellig.

Nå må jeg skyndte meg med jobben min. Må pakke i ettermiddag og komme oss avgårde til fjells. Denne gangen gleder jeg meg voldsomt. Jeg slapper så av i hytta og koser meg. Det beste er at jeg sover så godt der, og det er sikkert fordi det er så stille, og så frisk luft.

Ønsker deg av hele mitt hjerte en god helg til deg og dine. Klem Minmill

Rosetrend sa...

Må si jeg liker konseptet til Kulør med å la bloggere få være med å bestemme en av fargepalettene. Og så gøy at du var med! Jeg likte alle fargene du bidro med, og ikke minst Appelsinpiken. Enig med Kaspara at det var et pent navn. Du får bruke navn og farge til noe annet lurt!

till-vidas-ara sa...

Grattis till att de valde din färg vännen!!! Du ÄR ju jätteduktig på färger och jag är ju helt galen i 50-talsfärger jag också nu...åååh suck....ljusgult, ljusrosa, ljusblått!!! Men storm-färgen var jättefin den med och vad duktigt av dottern att komma på ett så passande namn!!!
Har inte bloggat på läänge nu, för vi har varit sjuka i omgångar hela familjen - jättejobbig förkylning - och sen har man varit sååå trött! Men idag är jag pigg och håller på och röjer hela huset inför dotras kalas imorgon! Men jag tror jag måste ta en paus och åka på loppisrajd minsann!!!

Massa kramar Lycke

till-vidas-ara sa...

Grattis till att de valde din färg vännen!!! Du ÄR ju jätteduktig på färger och jag är ju helt galen i 50-talsfärger jag också nu...åååh suck....ljusgult, ljusrosa, ljusblått!!! Men storm-färgen var jättefin den med och vad duktigt av dottern att komma på ett så passande namn!!!
Har inte bloggat på läänge nu, för vi har varit sjuka i omgångar hela familjen - jättejobbig förkylning - och sen har man varit sååå trött! Men idag är jag pigg och håller på och röjer hela huset inför dotras kalas imorgon! Men jag tror jag måste ta en paus och åka på loppisrajd minsann!!!

Massa kramar Lycke

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heia kardemomme:)
så artig og være med og få sin egen fave.....spennende...og flott navn din datter kom opp med......
Så du har funnet noe annet på bruktlåven...ja det gleder jeg meg til og se:)Er det lov og spørre hvor denne låven ligger....??:)
Uansett...ha en fortreffelig helg.....
GoeKlemmer sendes

CosiFanTutta sa...

Takk for besøk på bloggen min, og lang og trivelig kommentar. Teppet ditt er nydelig, og jeg har allerede bestemt at det blir neste prosjekt!
Oj, blogger farge palett hørtes spennende ut!! Din egen storm farge!! Den var nydelig! Gratulerer!

Ha en fin, fin helg

CosiFanTutta sa...

...bare meg igjen. Gleder meg til å se hva slags møbel du har funnet....

Kardemomme sa...

Irene: Kjære snille Irene!Jeg tror jeg holder på å bli senil! Var innom for å legge igjen kommentar men så ble jeg distrahert av noe annet og kom plutselig på midt i Tacoforberedelsene at jeg jo ikke fikk svart deg likevel! Takk for koselig fredagsmail! Du gjør meg så nysjerrig med prosjektene dine og den vimpelen du snakker om blir du bare nødt til å legge ut på Facebook! :)Vet du at det kuppet jeg gjorde på gjenbruket i går gjorde meg svimmel av lykke. Nå er jeg hemmelighetsfull her men jeg skal ta bilder så fort disse to tingene er i hus. Vi måtte få det brakt hjem fordi vi ikke har tilhenger eller stor nok bil.
Det ene møbelet er noe jeg har ønsket meg i årevis..
Hodet mitt er fullt av ideer til hva slags farge jeg skal velge når jeg maler det og bloggerpaletten blir kanskje løsningen. Min egen farge passer ikke så godt til dette men jeg får se hvor dristig jeg blir til slutt. Jeg må fortsette med maten her men jeg ønsker deg og familien en toppers helg med kos og moro!Stor klem fra en senil Kardemomme :)))
PS! Håper du ser dette og ikke har gitt opp å få svar :)

Anonym sa...

Kjære deg, du behøver da slettes ikke svare meg hver gang, har jo sagt d før til deg:) Men tusen takk for koselig svar, joda, pleier jo sjekke om du har lagt igjen noen fine ord til meg;) Men d forventes ikke! Du har jo en drøss å svare på.....slapp av..
Åh, jeg er kjempenysjerrig på hva du får i hus nå...blir gøy å se!
Joda, skal legge ut vimpelrekka mi når den er kommet opp på sin plass:))
Du er da slettes ikke senil, snille deg, du har bare hodet fullt av tanker....sånn er d med oss kreative sjeler, vet du;)
Håper dere har kosa dere med taco.
Ha ei fin helg dere også!
Og takk igjen for hilsen;))) PS! Likte knallgodt den runde hekleputa di.
Du er så flink med farger du!
Klem-Irene-