fredag 29. januar 2010

Fristelser på nettet..

Det er jo ikke så lenge siden vi hadde julenissen på besøk men kanskje påskeharen vil ha noen annerledes tips til hva han skal putte i påskeegget mitt i år..Vanligvis inneholder egget mitt marsipan og skumfisk som er noe av det beste jeg vet men jeg har et lite håp om at påskeharen skal slå på stortromma og komme med noe nytt og spennende i år. Her er evt. noen små hint i den forbindelse.. Lampe fra Frøken Olsen.. Lekkert papir fra Rie Elise Larsen..
Lekker pute og teppe fra samme sted..
Flotte bokser fra Grønlykke..Jeg vil gjerne ha en i hver farge...
Nydelig liten kommode fra Butik lanthandeln..
Lekker sort slagbenk fra samme sted..
Cromo lamper..
Og stålhyller fra Grønlykke. Dette har stått på ønskelista lenge. Finnes i to størrelser..
Ønsker alle der ute en riktig god helg!

35 kommentarer:

Maria sa...

Oj, det var mkt fint du hittat på nätet...men Mein Got va snygg hyllan va!! En sån hade jag velat ha i vårt nya kök!

Janne sa...

Hei Kardemomme!!!
For noen lekre bilder...det er jo lov å ønske, er det ikke?!?! Du sikler på puten og teppet, jeg ville gjerne hatt stolen... Du har vel en fra før du, har du ikke? Jeg ønsker meg den stolen til bursdagen min, akkurat i den sorte utgaven der! Problemet er bare at mannen ikke synes den er så god å sitte i... Jeg er toatalt uenig, selvfølgelig;)
Håper dere har en fin lørdag! Her sliter jeg med bihulebetennelse, og mannen har kveldsvakt-helg. Akkurat nå sitter Kasper og ser Emil på DVD, og vi skal drikke kakao med krem og bare sløve i sofaen... Må vel være lov når man er syk...;)
GOD HELG!
Klem, Janne

Frk. Maya sa...

Det var litt av en ønskeliste til påskeegget det, montro hvor stort er påskeegget ditt? Hihi. Jeg er så glad i godteri at jeg faktisk ønsker meg marsipan. Jeg legger på meg nesten like mye i påska som i jula, en skikkelig godtemons!
Gratulere med fin farge! Jeg gleder meg veldig til vi får spannet og kan se hvordan fargene virkelig er. Og jeg må si at "appelsinpiken" minner meg ørlitegranne om den fargen som ble plukket ut fra meg. Mulig din er mer oransje. Synes ihvertfall ditt navn var fortreffelig, jeg kunne ønske jeg kom på det:P Fine farger alle du har blandet. Den lilla var også knall.

Maya

Lilliannes verden sa...

Eg har aldri sett dei lampane før. Men Cromo-lampar var jo heilt råstilige! :D

Lotten sa...

Mmm vad många fina önskningar! Jag skulle kunna tänka mig både en och två saker från den listan ;-) En sådan slagbänk har jag i garaget... Hade du bott lite närmre så hade du fått den!

Ha en bra helg!
Kram

Emma sa...

Stålhyllen er bare fantastisk! Den må jeg checke ud i butikken :)

Hyttehuset sa...

Ja, tenk om påskeharen høyrer deg...
I så fall må du ved levering kviskre han i øyret at det finst fleire som vil ha akkurat same innholdet i sine egg.

I mellomtida finst jo gleda ved å nyte. Eg trur kanskje eg får satse på den enn så lenge.
Ha ei god helg!

Linn sa...

eg slenger meg på denne ønskelista! Så mykje fint!:O)

Ønsker deg gode helgedagar.

Eg likte forresten veldig godt "Den lille havfruen" fargen din nedanfor her, dumt den ikkje blei valgt... :O)

*klem*

jóna björg sa...

Jeg må nokk si at dette alt kunne også stå på min ønskeliste..elsker alt Rie Elise Larsen gjør, og så kan jeg stå i Grønlykke i timevis som et lille barn foran en snopbutikk.

Go helg til deg også :)

Nooria sa...

Her var det mye snadder for mine øyne! De boksene kunne jeg godt tenkt meg... ja det skulle heller ikke vært vondt å hatt en lysegrønn kommode ;-).

God helg!

Kaspara sa...

God kveld, kardemomme!
Bare kort innpå her. Aller helst tar jeg denne frk.Olsen lampa som jeg synes er råstilig og teppet fra Rie Elise.
Nå er unger i seng og gamle mor kjørt hjem. Mens far i huset er på restaurant med kollegaer benytter jeg tiden til å kikke på andre blogger og pimpe kaffe.
Ha en god natt! Funnene på Låven hørtes sååå spennende ut, skjønner du er utålmodig.
Klem Kaspara

victoria sa...

Oj flott ønskeliste, tror nesten jeg bare kopierer den og håper på at påskeharen kan oppfylle den ;) lov å drømme da... koster ikke noe det....
Ha en super helg
klem victoria

Dans på roser sa...

Vakker ønskeliste, får'n si...=)

God helg.
Kathrin.

Ludo Land sa...

Den hyllen ja, den har jeg også ønska meg lenge. den har alltid vært utsolgt de gangene jeg har hatt mulighet. Den er så fiiiin! Her var det igrunn mange fine ting. god helg!

Småenglenes verksted sa...

Fantastiske ønsker - jeg ønsker også slik hylle - digger den, rett og slett. Tone

Lille sa...

Her kjente jeg strengen i meg begynte å dirre :) Så mange nydelige pasteller sammen! Og ikke minst - boksene fra grønlykke=lykke :) Åh, dette var balsam for sjelen å se på :)

Lille Liljehvit sa...

Der var det mange stilige ting! :) Jeg syns jo du har så kul smak!

Og jeg kommer i hvert fall til å bruke noen av de fargene som dere bloggere har laget :) Var kjempemange fine farger der :)

Håper du får en fantastisk god helg!

LiljeHvit :)

Beate sa...

God kveld og takk for en smått schizofren kommentar på bloggen min:) :) ;) Ble først en smule forvirret, og så lattermild... Ikke lett å skulle forklare noe man helst bare skulle slettet....

Den svarte slagbenken var lekker. Har vurdert om jeg trenger/har plass/ til en selv. Men vet ikke hva det blir til. Nå tror jeg bare jeg skal få gulvsliper på plass på mandag, og så får vi leve inn den "nye" stua før jeg kjøper for mye. Jeg har "bestemt meg" og "avbestemt meg" nokså mange ganger hva stua angår. Så nå tar jeg pause og venter til januarsalget er over før jeg bestemmer meg..... Dessverre:( ;)

Beate sa...

Ler litt til, jeg, for jeg dumpet innom CosiFanTutta sin blogg og der så jeg hekling og utsikt, og tenkte at kanskje det var dette du kommenterte? Og det var det jo....:) Pussig!

En støvel og en sko sa...

Hei Kardemomme!

Så mye fint på ønskelisten din! Jeg har også siklet på denne stålhyllen lenge, og har nå funnet ut hvor jeg evt kan henge den. Så var det bare å sjekke kontoen da..

Ha en kjempefin helg!

Hilsen Sølvi

Susanne sa...

haloj inget av dessa ting hade gjort ont att äga.. förstår att hyllan i stål är högt på önske listan UNDERBAR !
här i norr har vi kallt -24 och det blåser man håller sig inne!
Ska städa i dag hade jag tänk och sedan till baka till läxorna...

Christine sa...

kunne godt tenkt meg alle boksene fra grønlykke jeg også, kjempeherlige mønster & farger :D

Persilja sa...

JA TACK till ALLTIHOP!!! Mitt i prick. Fast jag har inte plats för allt, men såna bagateller får man inte fästa sig vid! :) Längesen jag kikade in, men jag blir lika upplyft och inspirerad varje gång-nu ska jag scrolla neråt och få mer inspiration. Hoppas allt är väl med familjen! KRAMAR Pernilla

Therese sa...

Hu hei, jeg lurer på om påskeharen kan lage to slike egg!!!?
Liker alt sammen her :O)

Den boken du så hos meg (thriftychic) er kjøpt hos Capris, så med mindre de er utsolgt så får du tak i den der :)

Håper du får en deilig helg!!

reSIRIkulert sa...

Så mykje fint! Det eine lekrare enn det andre.
Ynskjer deg ei fin helg.
Siri

Anonym sa...

Hei - og tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Ønskelisten din kunne jeg gjerne tenkt meg å dele når det er dags for å åpne påske-egget ;-)

Tulip sa...

Ja, mange flotte ønsker her. De boksene f.eks, superflotte!
Så deg i søndagsdagbladet, magasinet, forresten! Morsomt!

Ha en fin søndag!

Anonym sa...

fin blogg, fine bilder!

::Moia sa...

Mmmm mange fristelser, det gjelder å legge frem ønskene tidlig hos påskeharen;)

Og så gøy at paletten til kulør er ferdig, fine farger, men jeg ble nesten litt overrasket over at de ikke valgte fargen den lile havfruen fra deg, for den kunne jeg tenkt å male noe i:)

Kjenner du til noen nettbutikker som selger cromo lampen, søkte litt rundt men fant ingen...

Nå setter vi snart igang med litt indisk koking, det skal bli godt.
Ha en fortsatt deilig søndagskveld!

Miss Cellaneous sa...

Her sitter jeg i ro og mak og leser mitt søndagsbilag fra Dagbladet.. og hvem er det som dukker opp der fra intet.. jo Huset ved bekken! hoho.. utrolig artig. Du er jo overalt nå, føler nesten jeg "kjenner" en kjendis. For øvrig er jeg svææært skuffet over at du ikke nevnte min blogg som en av dine tre favoritter.. Hahahaha, neida. Nå sitter jeg og drømmer om alt du ønsker deg.. nå ønsker jeg meg det visst jeg også. Særlig den siste hylla der. Ha en god søndag!

Re-dizain sa...

Dom papperlådorna du visar är helt underbara och lamporna, så kul med fler färger ihop..

alvorada sa...

Ja det internettet det internettet... Sukk! Fullt av fristelser :)

Kaspara sa...

Hei og god formiddag, Kardemomme!
Ja, jeg klarte å bli fristet av dine godbiter denne gang og jeg, her jeg scrollet nedover.
Vil bare fortelle at det ligger en mail fra hvalfangerbyen i innboksen din og ønske deg en glad og kreativ ny uke!
Klem fra Kaspara

Miss Cellaneous sa...

Hehehe, du må skjønne at det var en VELDIG spøk det at du ikke hadde tatt med min blog altså... hohohoho. Jeg syns du hadde valgt tre vedldig bra blogger og bildet var da ikke så grusomt? :)
Dymo må du få deg.. nå har jeg dymo på ALT. Bankkortholdere, glasskrukker, esker, kalender... everywhere ;) Og det er slettes ikke dyrt, rundt 100 kr på Claas Olsson ;)

Minmill sa...

God ide å legge ut ønskeliste til påskeharen. Lurer på om det skjer noe hvis jeg gjør det. Neppe. Her er pengeboken bunnskrapt, og siden vi kjører på felles økonomi hos oss, vet jeg at jeg ikke kan ønske meg noe nytt fra mannen heller. Sånn sett er det enkelt å forholde seg til. Tingene du ønsker deg, er helt i min gate. Jeg bare fører opp navnet mitt på din ønskeliste, så hvis det finnes en påskehare, så håper jeg han leser denne kommentaren. Hi hi.

Jeg kan fortelle deg at peisen i huset var gule murstein før den ble "slammet". Jeg angrer ikke et sekund på at vi gjorde det. Har lurt noen ganger på å male den hvit, men den må stå grå noen år til tror jeg. Høres kanskje dumt ut, men jeg har mest lyst til å rive den, og bare beholde pipen, og sette inn en smekker vedovn. Men det blir så mye jobb, og gulv og tak må fikses på da. Jeg har alltid en haug av ideer til forandringer her hjemme, men fornuften må også få lov til å slippe til.

Gleder meg veldig til å se ditt nyervervede skrivebord. Flaks for deg at damen som holdt på det ikke ville ha det likevel. Du må jo etterhvert ha blitt profesjonell møbel malerske. Det er jo ikke noe stress å male møbler så lenge resultatet blir bra.

Ha en fin kommende uke. Klem fra Minmill