mandag 4. januar 2010

Godt nytt år!

Riktig GODT NYTT ÅR alle dere der ute! Det har vært få muligheter til å blogge den siste tiden men nå er jeg tilbake. Jula er behørig feiret og i går ryddet vi den helt ut av huset. Pynten er tilbake på loftet og juletreet er kastet ut for denne gang.. Det er alltid en spesiell følelse i huset etter en slik feiring. Herlig å spise vanlig hverdagsmat igjen og så er det noe med nye forventninger som dukker opp. Det er flott med skikkelig vinter men jeg må innrømme at jeg gleder meg til vårligere dager hvor jeg kan slå meg ned på trappa med kaffekoppen i hånda. Jeg har ikke så mange bilder her hjemmefra akkurat nå så jeg har vært på leting etter noe spennende på nettet. Fotografen Jordi Canosa har fotografert en masse spennende lekre hjem og et av disse hjemmene så jeg i et svensk interiørblad for et par år siden.. Det var et par som hadde kjøpt seg et gammelt forsamlingslokale som de har gjort om til bolig og jeg falt totalt for denne stilen. Luftig, stort og lekkert.. Jeg ville mer enn gjerne hatt så stor plass her hjemme..

Ha en fin mandag der ute :)

19 kommentarer:

Minmill sa...

Javisst ja, nydelig, herlig lyst og stort. Sånn skulle vi også hatt det.
Jeg elsker at jul og nyttår er over, og er redd det skal høres rart ut. Men jeg koser meg i hverdagslivet jeg. Vi gjorde som dere i går, ryddet ut hele rukkelet av julepynt. Det ble litt tomt i stuen, men får vel begynne med å fylle opp med andre ting nå. Kjenner jeg gleder meg villt til vår. Hvert år kommer jeg inn i en grønn/gul sfære hver gang julen er over. Der er jeg nå....he he. Kjenner jeg gleder meg over å kunne tenke på noe annet enn julekaker og mat. I dag skal jeg starte opp med trening igjen, og det skal bli flott. Har vært skikkelig på latsiden litt for lenge nå.

Kos deg Kardemomme, sammen med din lille familie i det fine huset ved bekken. :))

Nyttårsklem fra Mimill

M by M sa...

Godt nyttår! Enig meg deg; deilig med snø, emn det er jammen meg godt at det går mot vår nå!
Fine bilder du viser. Treverk kan være ganske fint det så lenge det blir kombinert riktig. jeg mener, paneltak og vegger er jo noe vi nordmenn helst maler over, men slik som dette er det kjempe fint!
Klem fra Marie

Pillepalle sa...

Kjære søte Kardemomme!
Godt nytt år til deg og dine også! Herlige inspirasjonsbilder ser vi hos deg i dag! I dette huset kunne jeg gjerne flytte inn :)) Dette er helt etter min smak!

Jeg har blitt inspirert av din grytekluer-kurv. Vil gjerne løpe og kjøpe en sånn trådkurv når jeg er frisk igjen. Imidlertid har jeg fant en enkel og rimelig kurv hos Ikea i siste uke. :)

Klemmer fra Pillepalle

MiaNostalgia sa...

Me like too!
Ha en fin kveld :-)

Snuskebassa sa...

Fantastisk hus, og med en takhøyde en bare kan drømme om. Kjekt å se hvordan folk forvandler skoler/kirker/låver om til de mest fantastiske hjem for seg og sine.
Kjekk blogg du har.
PS Jeg gleder meg også til å ta kaffekoppen på trappa. Det nærmeste jeg kommer denslags er Statoil kaffe i bilen..
Hilsen Liv

den lilla tråd sa...

kjempefin bolig-den likte jeg:)ja,det er noe eget med å få julen bort-nytt år,nye muligheter:)
med ønske om et fantastisk & fredfullt år,gleder meg til å følge bloggen din videre i året som kommer,jeg<:)
varme januarklemmer ♥

Rosa sa...

Godt nyttår til deg og dine også : )) Hadde vært kult med et sånt sted. Stort og romslig...
Jeg ser også fram til varmere tider nå, selv om jeg syns det er fantastisk med vinter : ) Men da blir det ekstra godt med småsko og vår, når vi har fått knitringen under støvlene i noen måneder. Vi er heldige som har årstider syns jeg : )

Elin Anita sa...

Hadde ikke hatt noe imot og hatt det så luftig hjemme....deilig med masse luft....
Regner med du har hatt en kos jul....med alt tilbehør:)
Ble masse kos her og med venner...og en del avslapping hjemme...deilig det og:)
Ha en fin kveld
goKlemmer

Linn sa...

herleg inspirasjon! :O)

Ingrid - Fjeldborg sa...

Godt nytt år til deg, Kardemomme!
Ikke vært et snev av blogging på meg i julen, men er som deg tilbake nå og skal se om ikke jeg får laget et lite innlegg:)
Gratulerer med ny eames, maken til min, og jeg elsker den! Høres fint ut å blande med gamle trestoler, det var faktisk min plan også, men så fikk jeg en tolix i bursdagsgave, så ramlet det inn en til og vips hadde vi kjøpt en fin ikeastol og det er fullt rundt bordet:)
Herlige bilder du har funnet fram til også, måtte være en drøm å overta en gammel skolebygning eller lignende, helst med deler av interiøret intakt... Ha en finfin kveld! Klem

Susanne sa...

underbara bilder :) man riktigt känner hur luftigt det är hur rent och skön känsla!

marie sa...

Godt nyttår til deg også. Og jeg skulle også gjerne hatt så god plass. Det hadde vært fantastisk! *drømmer*

Anonym sa...

Hei, og godt nyttår til deg og;)
Ja, så var denne jula også over da, gikk så utrolig fort i år synes jeg...Jula er så godt som nede her og, har faktisk ikke fått d opp på loftet enda. Så kraftig forkjøla at loftsturen har blitt utsatt, får sende opp mannen tenker jeg..Flott bilder du viser oss her, lyst og luftig! Synes kjøkkengulvet så litt spesielt og gøy ut:) Du hadde fått deg en flott stol du også, tok seg bra ut i den fine stua di den! Fin stemning fra ditt kjøkken fikk vi jo også, flott!
ha en fortsatt fin kveld, har akkurat sett på "Orkestergraven", spennende...har lest boka:)
-Irene-

SiriR sa...

Godt nyttår til deg også!
Hadde neimen ikke gjort noe om man hadde så masse plass som dette nei:)

Guro sa...

Godt nyttår!
Selv har vi fortsatt jul hjemme, jeg holder krampaktig på feriefølelsen selv om jobb og hverdagsliv har startet for fullt... Men snart må nok juletreet vike, når man må hoppe over skavelen med barnåler, så vet man at tida er inne :O)

Charlotte sa...

God fortsättning!
Läckert hem, en av mina kusiner bor i en gammal frikyrkobyggnad. Jag har aldrig varit där men en dag så. Kylan håller i sig här och jag börjar längta efter vår. Allt väl hoppas jag. Ha det gott!

Briggs lekehus sa...

Godt nytt år Kardemomme!! Jeg ønsker meg akurat det samme som deg: å sitte på trappen med kaffekopp i hånden mens solen varmer (ikke så lenge igjen!) og større plass (leeenge igjen, om noensinne for min del). Det har vært en vidunderlig jul,men nå er jeg klar for hverdagsliv igjen. Feks kan det godt begynne å regne igjen (jeg er da en bergenser;-) ). Ikke vant til minsugrader og haugevis med snø! Men fikk akt på Fløyen da!

Ha en god start på året Kardemomme! nyttårsklem

Lotten sa...

Gott Nytt År önskar jag dig med! Underbara bilder du visar... Jag skulle gärna ha så mycket yta jag med ;-)

Kraam Lotten

Kardemomme sa...

Hei Irene: Vel overstått! Ser jo at du ikke har vært i form i jula men håper du har fått slappet av og kost deg likevel. Jula har jo gått altfor fort da. Men det var deilig å få ryddet vekk pynten.
Nå ser jeg bare fram til våren med kaffekoppen på terrassen..
Jeg har ikke fått sett orkestergraven enda men har spilt den inn og tror jeg rekker å få sett den i kveld! Ser spennende ut i hvertfall! Ha god bedring og en fin tirsdagskveld videre! Klemmer fra Kardemomme :))