tirsdag 2. mars 2010

Handleliste på en tirsdag..

Jeg elsker å skrive lister. Lager alltid handlelister før jeg drar på tokt i matbutikken. Ikke at jeg er så flink til å følge listene mine men jeg liker selve planleggingen. I særdeleshet liker jeg å lage handlelister som dette..I dag er det tirsdag og dette trenger jeg altså i dag. Trenger en stor pose og to lange armer. Kanskje litt større lommebok også når jeg tenker meg om.Men poenget er jo at man kan drømme. Og drømmer er jo gratis.. Øverst på lista i dag er denne nydelige døren fra den danske nettbutikken www.frou-frou.dk Ville rett og slett hatt den stående inne som en dekorasjon.Fargen er jo helt enestående..
Herfra kommer også denne skjønne gamle skoleplansjen..
Det samme gjør denne barske lille metallboksen som huser et helt blyantmenasjeri..
Disse skjønne fuglene (BIRD) i eik ble skapt av den danske arkitekten Kristian Vedel i 1959 men lages stadig og finnes i salg på bl.a Illums bolighus.
Magnetknapper for hver av ukens dager er jo praktiske. Og disse som ser ut som om de kommer fra en gammel skrivemaskin var flotte. De kommer fra den svenske nettbutikken http://www.anyhow.se/
Derfra kommer også denne søte og annerledes brosjen.. Disse nydelige putene i min yndlingsfarge finner du på ; http://www.liebeshop.dk/
Nå var jeg egentlig ferdig med handlelista mi men jeg tror jeg slenger dette nydelige torpet i kurven også. Hadde dette vært mitt ville jeg aldri ha dratt derfra igjen..Kjenner jeg lengter etter sommer nå.

24 kommentarer:

SiriR sa...

H hi, ja det er da deilig med sånne drømmeønskelister!!

Ha en fin kveld videre:)

Krabbelure sa...

Det var handlelista si det! Torpet kan jeg også bruke, kjenner jeg! Tenk å ha et sånt og flykte til! Godt at all denne morroa er gratis så lenge den kun foregår på nett...eller har du kanskje seriøse planer om å køpe et lite, rødt torp?

vigdis* sa...

*for en herlig handleliste!! det er det som er så herlig med drømmer - de er jo gratis så lenge de bare ligger i handlekurven og skinner;) jeg kunne også tenkt meg det røde huset på min tirsdaghandleliste! fin kveld til deg*

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Å ja det er slike lister du skriver ja.......jeg og er en listeskriver.......og det rare er når jeg ser på gamle lister....så er det kommet i hende:):)
Det torpet...skulle vært på min liste og:)
kos deg med skrivingen...
eddaKlemmer:)

Rosa sa...

Ja det var handlelista si det ; )) Det torpet skulle jeg gjerne gitt deg kamp om!! Tenk så fantastisk å hatt et sånt sted å rømme til...sukk : ))

Tulip sa...

Her var det mange fine ting på handlelista!
jeg slenger meg på de fleste ønskene,men aller helst det siste rødmalte huset. Vakkert-vakkert!!!

Klem

Lotten sa...

Visst kan man väl få drömma ;-) Så mycket fint du önskar dig... nästan så jag kan kopiera din önskelista. Förutom torpet då... för jag har ju redan drömhuset på landet ;-)
Jag skriver oxå listor innan jag går och handlar.. men jag får sällan dom med mig.

Ha en bra dag! Kraam Lotten

Anonym sa...

Hei Kardemomme - jeg kan hjelpe deg å bære jeg:) Så mange fine ting du hadde på tirsdagslisten din - de "skrivemaskin-magnetene" var veldig søte - likte også så godt eike-fuglene - særlig den som kikker oppover:)
Jeg er også veldig glad i lister - og skriver lister for omtrent alt - de morsomste listene er de hvor jeg noterer ned alle mine langtidsplaner i heimen. Mannen min er litt engstelig for de listene, selv om jeg prøver å si at dette er drømmelister - men han kjenner meg vel for godt, så han vet at det ikke er langt fra "jeg har en drøm" til "jeg har en plan";)
Ha en fin tirsdag med handlelisten din, Kardemomme;)

Klem fra Bente.

atinybitofheaven sa...

Rett og slett en perfekt handleliste.. slå *brød. egg og melk* any day :-) :-)
Tenk så mye kjekkere å gå ut døra med en handleliste der det står
-metallboks
-skoleplansje
-gammel dør

*lykke*

Ha en vakker dag videre :-) klemmer

kardemomme sa...

Bente: Måtte smile for meg selv da jeg leste at mannen din er engstelig for listene dine. Vi har det nok litt sånn her også. Jeg er igrunnen full av planer bestandig men skjønner jo at lange lister på kjøleskapet kan virke avskrekkende hihi!! Men jeg er ganske snill og maser ikke HELE tiden da :))
Listeskrivingen er nesten en hobby i seg selv. Fin måte å drømme på. Særlig når jeg kan legge ut listene som bilder på nettet :))
Nå kom akkurat Kardemommemannen inn døra med en stor pakke her.
Det er tapeten vi bestilte på ebay for 3 uker siden som har kommet hipp hurra! kan nesten ikke vente med å åpne så nå forlater jeg stolen her men ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Kardemomme :)))

Kardemomme sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Tøvsjur sa...

for en fantastisk fin blogg du har:)
og for en fin ønskeliste! E så gøy å sitte på nette å finne fram ting man har løst på:)
Håpe du har en fin kveld videre:)

Janne sa...

Herlig handleliste, den blir som regel laaang:)

Super kveld til deg,
Klemmer fra Janne

Ninas Drops sa...

Hei hei...
Ja klart vi kan drømme...og jeg tror at jeg henger meg på denne søte drømmen her ...for her var det mye mye fint gitt....Ah...man skulle hatt ubegrenset med midler vettu...slik at man kunne shoppe vilt..hihi...
Og drømmehuset ...ja sukk...nydelig nydelig.
Ha FANTASTISK FINT DAG.
DROPS

Christine sa...

jeg er sånn som deg, elsker å skrive lister, og hva er vel bedre enn en herlig shoppingliste som dette? :)

jeg tenkte forresten på deg i går når jeg var innom fretex, de hadde nemlig en wiinblad greie til å henge på veggen, men de skulle ha 50,- for den og da var det attpåtil skår i den, så da tenkte jeg at det sikkert ikke var aktuelt uansett :P

Kathrine sa...

det torpet - ja... der har du meg!
det er herved adoptert til min handleliste.

Smilerynker.dk sa...

Så skønne sager! Er så vild med din blog;o)

Karen Marie sa...

Sjovt at du ønsker dig ting fra Frou-frou, han bor ikke langt fra mit sommerhus i Rørvig. For nogle år siden havde han en fysisk butik i Nykøbing, der elskede jeg at kigge forbi :0) og jeg er helt enig, han har en helt fantastisk fin sans for at finde særligt fine sager.
Skøn weekend til dig, knus Karen Marie

Minmill sa...

Sånn, nå er jeg tilbake i Kristiansand igjen. Det har vært en flott Oslo tur denne gangen med private og jobb - sysler. Neste gang jeg skal innom der, så skal jeg ta kontakt med deg og se om vi kan få det til å klaffe. Det hadde vært så gøy!

Heldige du som har bodd på Grunerløkka. Det området der er helt unikt, og jeg kunne godt tenkt meg å bo der eller bare ha en Oslo leilighet istedet for å bo på hotel. Hehe, men da må jeg ha masse penger. Jeg leste kommentaren din litt sent, så jeg fikk ikke med meg tipset ditt om spiseplass. Får ta det neste gang.
Jeg har handlet, spasert rundt, spist, vært på fest med kollegaer, kurs og møter. Så i går da jeg satt på toget hjemover var jeg helt utslitt. Heldigvis fikk jeg en god natts søvn, og det hjelper. I ettermiddag skal jeg til hytta og treffe mann og barn. Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen.

Ønskelista di er helt super. Jeg vil ha alt sammen jeg også. Liebe putene er helt nydelige. Sommerhuset gav meg sommervibber. Jeg er lei av snø og kulde nå, og gleder meg til snøen smelter. Jeg gleder meg til å se grønt gress igjen. :-)

Ønsker deg en super helt kjæreste Kardemomme. Klemmer fra Minmill

Anonym sa...

Ja, hva skulle man vel gjort uten drømmer..... Likte spes. godt de putene og fargen er min farge også.
Ha en fin lørdagskveld.
Klæm fra me

Anonym sa...

Du KAN skrive ønskelister du ja, Kardemomme!
Så gøy..her har jeg hatt ei 70 talls stålampe på mi liste, og nå tror jeg at jeg får ei snart...!!!!;))))
jippi...d kiler i magen....skal pimpe den opp litt, vet ikke helt hvilken farge jeg skal male den i?
Spørs om mann og barn er like begeistra....men jeg har jo en "farm" jeg kan sette den på hvis d kniper....
De hekla vimplene mine havner nok også der oppe...har hatt de hengende her hjemme litt...;)
Spennende med den Stormfargen din synes jeg, malt noe nytt eller??
Regner med du viser oss den nye tapetherligheten din også etterhvert, gleder meg;)
Idag har jeg baka kanelboller og Kasparas vaniljesnipper, de var veeeeldig gode, tror d er akkurat to igjen....;)
Du får ha ei fin helg videre, d som er igjen av den:)
Klemmer -Irene-
PS! Håper noen av ønskene dine daler ned på deg da...

kardemomme sa...

Irene: Du MÅ da snart få deg en blogg! Å fortelle om alle disse morsomme prosjektene uten å vise dem fram er som å fortelle en unge om alle sukkertøyene du har spist og hvor godt de smakte hihi!!!
Du trenger jo ikke å oppdatere deg så fte vet du. ta det som det kommer Irene! Gjør det ;)
Endelig fikk jeg lagt ut tapeten min.Vi har mye å gjøre på jobben for tiden og jeg er så sent hjemme at det blir for mørkt å fotografere
så jeg må bruke helgene flittig.
Og da er det jo noen andre ting på programmet også..Men du får ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

Åpent hus sa...

så fine ting du har funnet. ganske bra ønskeliste! :) har du peil om det lar seg gjøre å kjøpe for eksempel ei sånn gammel dør og få den frakta hjem uten at det koster tusenvis?

Anonym sa...

My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.