onsdag 28. april 2010

Mette Helenas tapetunivers

Jeg holder for tiden på med et stort prosjekt her hjemme. Noe som tar all tiden min. Det har blitt lite tid i bloggland i det siste, men nå titter jeg innom for å fortelle om min store inspirasjonskilde Mette Helena Rasmussen. Den fargerike og kreative dansken som driver Retrovilla. Jeg har problemer med å lukke lommeboka når jeg kikker innom tapetbutikken hennes. I det siste har jeg bestilt en nydelig gul blomstrete retrotapet som skal pryde den ene veggen i gangen i annen etasje. Og dessuten har jeg bestilt flere mindre tapetbiter som skal brukes til andre prosjekter. Jeg fryder meg over bilder som dette. Blir jeg lottomillionær skal jeg fylle opp huset med retrotapeter :) Fra Mette Helenas atelier..Aner jeg en liten Wiinblad,- eller to? Damen er virkelig et multitalent og maler herlige bilder også..Jeg synes dette er så flott!
Lekre puter i retrostoffer.
Nå må jeg kaste meg rundt og jobbe videre her, men ha en fin onsdag der ute :)

17 kommentarer:

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Hej Benedicte,

jeg glæder mig rigtig meget til at se dit store projekt med det gule tapet i gangen, det lyser sikkert op og bliver rigtig "frækt" at se på....

Stine:)

Rakel sa...

Hej Kardemomme...
Hvor skægt du laver indlægget idag.. Har netop snakket med Mette Helena, som kommer her hos os og laver julereportage og have reportage til Boligliv, det glæder jeg mig vildt til.. Hun laver de mest fantastiske ting, er rigtigt dygtig... :)

Elisabeth sa...

Så fina tapeter och textilier!

Lotten sa...

Vad spännande det låter med dina pågående projekt ;-) Ser fram emot att få se resultat när du vill visa det...
Visst är retro tapeter underbara. MAn kan ha dem till såå mycket roligt! Jag har varit inne en massa gånger på Retrovilla men inte beställt något än... men det är svårt att motstå ;)

Kraam Lotten

Andregasellen sa...

Hun er kjempeflink med både farger og tapeter!Skulle gjerne hatt utvalget hennes av tapeter og stoffer.Lekestuene hennes er også fantastiske!
God onsdagskveld og lykke til med det store prosjektet!

Mia sa...

Jeg er bare så utrolig fascinert av retro og alt det morsomme du viser her i bloggen. Men å få det til selv, nei, se det er ikke så lett! Idg var jeg en tur hos min nye lokale Gjenbruksbutikk (drevet av Misjonen eller noe i den duren). Jeg hadde stooore forventninger, men kom tomhendt hjem. Og sa til min kjære at det blir nok aldrig noen "retro-dronning" av meg, for jeg ser ikke mulighetene og har ikke evnen til å sette tingene sammen (eller så var utvalget bare utrolig dårlig hos Gjenbruken). Så jeg får bare fortsette å beundre retro og diverse loppefunn her hos deg.

Thea's Mania sa...

Jeg blir helt i 100 når jeg ser slik tapet. Vanskelig å ikke handle noe derifra:)

Bea sa...

jeg skal innom den butikken når jeg kommer hjem i juni.. :))

takk for tips!! og god aften til deg

Tulip sa...

Flotte, spennende tapeter:) Ja skjønner en går amok, og at lommeboka får hard medfart når en først er igang!

Kos deg!

Krabbelure sa...

Nydelige bilder! Retrovilla er supre, - jeg likte særlig godt bildet med putene i kurven. Herlig!!! Fin onsdag til deg også.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så masse festlig du fant på loppisen da:)Har aldri funnet noe Winblad på loppis:(
Du har ikke noe rosetapet??:):)
Skal prøve og komme meg til låven i morgen:):)
ha en koselig bursdag dit du skal..
eddaKlemmer til deg:)

Krabbelure sa...

Heisann. - Krabbelure er på ´n igjen! Jeg fikk en award fra en venn, -og skulle gi den videre. - og da valgte jeg deg, fordi du har så skjønne innlegg som jeg blir så inspirert av , og fordi du er så søt og gir meg hilsner tilbake. - Det setter jeg stor pris på, så tusen takk! Du finner den på bloggen min. Klem, klem.

Mor og datter sa...

Gleder meg til å se de mindre tapetbitene dine skal bli til ;) hihi eller hva du skal gjøre.. hihi artig å følge med!
klem

mi-rachel sa...

ååå..de putene altså!
skikkelig herlige!

r-o-s-e sa...

hello!! I`m girl from finland, and I don`t understant your language, but your pictures are beautiful and amazing!! wow!!

Maria sa...

Vilka härliga bilder! Retrotapeter har verkligen blivit populärt...till den grad att man knappt kan hitta ngr nuförtiden. Har en vän som pratar om en affär med retrotapeter, men varje gång jag kommer dit så är den stängd. Jag är så nyfiken på vad de har, men får väl vänta tills tillfället kommer när både jag är på plats och affären är öppen :)

Tøvsjur sa...

Så masse fine retrotapeter! Skjønne godt at du ikke klre å holde pengeboka lukka når man finn så masse fint. Glede mæi til vi en gang får nytt hus, og må pusse opp igjen. da blir det nokk en del retrotapet på mæi også:)
De putan på bilde va bare helt fantastisk!
Ha en strålanes dag.