fredag 30. april 2010

Vakkert fra Philippa Green

Jeg er egentlig ikke noe smykkemenneske. Mannen min trenger slett ikke å tenke på at han må ut å kjøpe diamanter når jeg fyller år. Diamanter for meg er gamle retrodynetrekk og vintagetapeter. Men jeg elsker ringer. Gjerne store ringer som gjør litt ut av seg. De kan være av hvilket materiale som helst. Det er designet som avgjør om de passer min personlighet. Her om dagen kom jeg over en artikkel om smykkedesigneren Philippa Green og må si jeg ble helt revet med. Jeg falt virkelig pladask for disse vintageringene som gjerne skulle fått en plass i smykkeskrinet mitt. Vanskelig å skulle plukke ut en favoritt, men denne kan jeg nesten ikke se meg mett på.
Så er det fredag og helg igjen. Vi skal ha besøk og vi skal spise god mat. Dessuten skal det tapetseres og ryddes litt i hagen. I går fikk jeg kjøpt et helt nydelig gammelt speil på bruktlåven.
Det skal pusses og henges opp og kommer til å passe perfekt sammen med min nye Eames stol. Jeg har nemlig solgt min hvite Eames gyngestol fra Vitra og kjøpt en original utgave i glassfiber fra 50-tallet. Forteller mer om dette senere. Ha en nydelig helg der ute :)

12 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Jag håller med.

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Kjempe stillige ringer. Jeg går med store ringer hver dag, da skal det helst passe sammen med klær jeg har på. Liker å lese om dine kreative påfunn (du har en flott blogg), selv om jeg ikke er så god til å kommentere.
Du får hyggelig og kreativ helg ute i vårsola.
Lisbeth :-))

Bente sa...

Heisan Kardemommme - så du er ikke noe utpreget smykkemenneske du heller, nei - ikke jeg heller. Min mann trenger ikke å bekymre seg for å skulle bli ruinert på mine smykkerdrømmer - jeg har min ring og mitt armbånd, og er veldig fornøyd:) Tøffe ringer i grunnen, men jeg har jo så små hender at disse nok ville blitt i største laget for meg. Men jeg syns det er tøft på de som har fingre som kler gode blikkfang av noen ringer:)

Spennende å skulle høre mer om Eames-stol-og speil-prosjektet ditt.
I morgen er det loppemarked på meg - og så skal vi flytte over båt-tingene fra boden og over i gamle Augusta. Satser også på litt maling i helgen - og ikke minst pent vær;)

Ha en fiin-fin helg, Kardemomme:)
Klem fra Bente.

Ida Susanne sa...

Kose deg masse i helgen SøTe deg.
Jeg ♥ den rosa ringen..

....♥-bank..
Gleder meg til å se speilet du har kjøpt..Spennende:)

Fredag ja..Herlig:) Helgen startet med en ridetur kl 08.00 idag i solskinn..Nydelig start på en innholdsrik helg*glede seg*

Klem på deg

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Hej Benedicte, sikke dog nogle absolut cool ringe, morsomme og smukke samtidig.
Og en helt fantastisk og praktisk skuffedarium til knapper, det er overskueligt ud!
Vi har en weekend uden aftaler, eller næsten:), hvilket er helt fantastisk. Har lige gjort rent i køkkenet begge 2 i næste 2 timer, så du kan godt høre at det trængte. Nu skal vi nyde en hyggelig frokost med børnene, finde en lidt større cykel frem til den mindste, som han kan øve sig på nede i gården og spise middag i aften farfar i aften.
Og mon ikke jeg kan snyde mig til at se lidt på blogs ind imellem :)
God Stor Bededagsferie Stine:)

Andregasellen sa...

Jeg er heller ikke noe smykkemenneske, kanskje det er noe skrotkjerringer har til felles;)Men de ringene var fantastiske, både i form og farge!Utrolig dekorativt.Ellers må jeg bare få si at det er så moro når du stikker innom bloggen vår altså, vi har ikke akkurat så mange som stikker innom:)God helg!!!

merethe sa...

JA det er ringer som gjør noe ut av seg. GOd helg.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nyydelige ringer...jeg liker og littstore spesielle ringer...har en flott i sølv og flerfarget sten i...den hadde du likt:)
kos deg...
eddaKlemmer til deg :)

sinnlighet sa...

Din blogg är underbar, trillade in från en annan blogg!!

Agneta

Pillepalle sa...

Kjære Kardemomme! Nå blir det tid for å skreve ned en biteliten hils inne hos deg. Håper du har det bra. Ser du er i full fart med loppesesongen :) På lørdag i neste uke vil jeg vinke deg fra flyet, jeg skal nordover igjen, vet du. Håper du få en koselig helg! Storklem fra Pillepalle

Christina Skarø sa...

Kære B - jeg giver dig ret.. de her smykker er da helt særlige.. jeg er vild med dem.. Og så forskellige de er.. det er ret fedt.. Kærligst fra C

Ps - jeg har en giveaway igang hos mig.. kom og vær med... det er med et Louise Kragh smykke som 1. præmie.. ret fedt.. Men ovre i en anden boldgade.. God dag herfra

Susanne sa...

ÅHHH vilka härliga ringar.. jag hade inte heller tackat nej till!