tirsdag 22. september 2009

Lutterlagkage..

Det er lenge siden jeg var innom den danske nettbutikken Lutterlagkage, men i ettermiddag tok jeg meg en snartur innom for å suge til meg litt inspirasjon igjen..Jeg kjenner jeg blir helt overlykkelig av å beundre de herlige kreasjonene innehaveren av butikken lager!
Dette virker hver gang! Når jeg klikker meg ut derfra får jeg med en gang lyst til å finne fram stoffene mine og skape noe nytt! Kanskje flere der ute blir inspirert av disse herlige retrostoffene..
Ha en fin tirsdags kveld der ute :)

19 kommentarer:

makiato sa...

Åh, vad mycket fint! Verkligen inspirerande.

Jag blir riktigt avundsjuk på den snygga solsängen du visar i ett tidigare inlägg...helt underbar!! :)

BO sa...

Så mykje spennande det var her inne hos deg! Eg linkar så eg ikkje gløymer å ta turen inn igjen!
Ha ein kjekke kveld!

Anonym sa...

Helt enig med deg!! jeg blir også så inspirert og i godt humør av å se sånne fine stoffer.. fargene, mønstrene:)hva skulle man gjort uten farger.. tror jeg hadde blitt deprimert;) hehe..
Ha en fin kveld videre!

Tove sa...

den buksedressen på andre bilde... føler noe veldig likt forelskelse når jeg ser det bilde, hihi

bare en kjapp tur innom før jeg setter i gang å male.. ( merkelig hvordan det heller frister å sitte i sofaen..:))

Kaspara sa...

Kjære Kardemomme
Ja, Lutterlagkage virker på meg også! Kjenner kløe i fingerne og oppspilthet etter å ha vært innom nettbutikken. Synes tingene er så utrolig glade og stoffene er helt eventyrlig satt sammen.
Se bare den fantastiske putehaugen!
Her er det travlet, og jeg er bare innom bloggen noen minutter. Det feires barnebursdag her i morgen for minstemann som i ettermiddag stupte på sykkel i en nedoverbakke og ble blodig og forslått. "Tror ikke det blir min aller beste bursdag, mamma", sa han. Sårene sved og tilstanden hadde vært bedre. Nå sover han godt, og jeg skal fortsette med forberedelser.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Glede sa...

Ble så glad da jeg så at du fortsatt er her!!! Herlige stoffer i herlige kombinasjoner! Du, nå har jeg også flyttet på landet, så tenkte å spørre deg om noe. Var innom Boligliv sine sider for å se på mulighetene for å abonnere, har forstått det slik at du gjør det? Funker det greit? Høres jo himmelsk ut å finne Boligliv i postkassen, og krype under et pledd med masse inspirerende lesestoff og en kopp kaffe.

Girl of Norway sa...

Oi, for en flott blogg du har!
Jeg fikk kløen i fingrene mine bare av å se bildene dine i dette innlegget. Nå fikk jeg lyst til å freshe opp sofaen med puter i fiiine farger.

Camilla sa...

Ja, de har så mye fint.. Og jeg får så lyst å sy selv, men så kommer jeg liksom ikke igang. Arbeidslyst vis deg! :)

SavanneTreet sa...

ÅI så mye fint!! Ble litt småforelsket i alle de fine mønstrene.. Denne siden må jeg lage link til!! =) Skjønner godt at du blir inspirert!
takk for tipset!
Hilsen M

Anonym sa...

Jättefina bilder, verkligen inspirerande. Hade inte upptäckt den här butiken tidigare, kul att hitta den nu!

Villblomsten sa...

Mye fint - skal inn å titte nå :-)

Lycke sa...

Hello kära Kardemomme!!!!
jodu, jag är väldigt förtjust i Lutterlagkage, men hade glömt hon hade en nätbutik, hihi...kul du påminde mig!!! Har språkats med henne på flickr och gillar så mycket hennes hem...har funderat på dessa "hårband", att man kunde göra egna - så jag samlar på vackra knappar när jag är på loppis...!
I badrummet har du så underbart också käre du!!!!!!!

Jag har lyckats fixa besöksstatistik nu!!!
Gick in på susnet som du sa och ögnade igenom en del och lyckades bli medlem och klistra in den där grundkoden (som bara säger besökare men inget visar) men den måste man tydligen ha för att ta hem resten...!
Öppnade en ny gadget för att ta hem den (html..tror jag det var..) men sen fick jag hjälp av en snäll tjej på mannens jobb för att klistra in resten för det vågade jag mig inte på...och jag är inte riktigt säker på hur hon gjorde, för jag gick undan så hon skulle få greja ifred..men hon gick i allafall in på html.., för att lägga in koderna (som man får när man är medlem)..och klistrade in dem och sparade...och fort var det gjort!!!

Kanske detta hjälper lite (visste inte heller att de där verktygen man ser på bloggens framsida - på sidan, går att klicka på så man kommer in direkt på området ifråga och kan redigera...)

Så nu känner man sig lite mer hemma, hehe..var ju så van att kunna se detta på bloggagratis ju...!!!

Kvällskramar Lycke

Lycke sa...

hihi, jag tror visst vi gick om varann...!!!

Gonattkramar till dig med...!

Lycke

Rosas roulade sa...

Hi hi hi, jeg synkroniserer min iphone med mac'en og kan ikke gå i seng, før den er færdig...så da sidder jeg her og læser. Jeg bliver også glad af alle farverne. Og godt at høre - for resten - at dine følgere også forsvinder ind imellem.

Idag ha jeg bestilt plakater - 6 stk! 2 af dem er med Wiinblad-motiver. Og så lidt andre plakater med dejligt dansk. Alt sammen på vej til min postkasse. Jeg glææææder mig! :)

Godnat 'momme'.

Susanne sa...

God morgon,
Vilka vackra ting ! Klart det behövs inspiration får man någon gång för mycket?
Och du som funnit så mycket fina tyger ska bli spännande att se vad du finner göra med allt :)
kram

Maria sa...

en mycket härlig kuddhög på översta bilden. Jag blir också inspirerad och sugen att sy. Hoppas att jag ska få tid till det snart. Trodde först att det var du som varit i skapartagen =)

Briggs lekehus sa...

åå..inspirasjon ja! Kjente sysuget etter å skape noe.

det er altså så kjekt ¨ha dere her på blogspot. For da kan jeg se når du har skrevet nytt innlegg. MYE bedre! for med meg hvert innlegg nå:-)

Ha en finfin onsdag:-)

Haust sa...

Stabelen med puter er berre skikkeleg augesnop! Fantastisk!

anne - moseplassen sa...

Jeg blir så glad over slike friske ting som dette. Det gjør godt!