onsdag 23. september 2009

Smeg..

Hadde antagelig gått for denne kremhvite varianten..
Rødt er heller ikke så dumt..Men en krevende farge..
Jeg har litt dilla på denne grønnfargen for tiden..Kanskje ikke så smart å satse på pop-farger men man kan jo alltids drømme..
Jeg synes SMEG-kjøleskapene er så flotte og i min leting etter priser og farger fant jeg disse bildene. De kommer alle fra det spanske magasinet Brava Casa!
Jeg synes det var så god stemning i alle disse kjøkkenene og siden jeg har det litt travelt i dag og egentlig ikke rekker å blogge så mye er det jo greit med litt lånt inspirasjon.
Ha en fin onsdagskveld der ute :)

19 kommentarer:

alvorada sa...

Smeg er drømmekjøleskapet! Synes grønnfargen på det nederste bildet var helt utrolig nydelig, men hadde nok gått for det kremhvite jeg også. Jeg er så ustabil i smak og stil at det er tryggest å velge nøytralt på store investeringer :)

BO sa...

Eg har den lyseblå varianten og er svært fornøyd. Har hatt det i over eit år nå, men klappar og smiler til kjøleskapet kvar einaste dag! :-)

Carola sa...

Vilka otroligt läckra kylskåp!

My home is my Castle - by Kari sa...

SMEG er bare såå lekkert :))
Kunne og gjerne hatt ett sånt kjøleskap :)

Ha en fin kveld og kos deg..
Klem,Kari

My home is my Castle - by Kari sa...

SMEG er bare såå lekkert !!!
Skulle gjerne hatt et sånt kjøleskap her hjemme :))

Ha en fin kveld og kos deg.
Klem,Kari

SavanneTreet sa...

God kveld i stuen!!
Jeg ELSKER det kjøleskapet- samme hvilken farge!! Det er kjempefint!!

Turen til Oscarshall var veldig bra! Fantastisk utsikt over Oslo fra en ny vinkel =)Anbefales på det sterkeste- med guiding =)Veldig trivelig at du vil ha SavanneTreet på din bloggliste!

Lykke til med fargevalget!! =)
Hilsen M i SavanneTreet!

fru Pink sa...

Hehe, moder Jord du liksom;-)Men nei, jeg var faktisk ikke så veldig nervøs.
Jeg var nemlig helt TANKETOM!! Takke meg til litt nervøsitet med påfølgende adrenalin, men det fantes jo ikke omløp "der oppe"...;-) Så alt i alt kan jeg vel si meg fornøyd da:)

Smeg er et eventyr! Ville nok også gått for kremhvitt, er så utrolig fint.

edda sa...

God kveld...
tusen takk for koselig kommentar...har jobbet i mange timer med bloggen for og få den slik at jeg blir fornøyd...og nå har jeg bildebehandlingsprogrammet som en kan lage mye fint i....det hjelper...du har en dus og fin blogg du også.....som sagt så er jeg veldig glad i lys rosa roser..og bildet av rosen i headern har jeg selv tatt,så det er litt gøy...
Så nå skal den få bli slik...tenker jeg:)
Får øve meg på og lage en bloggshop neste gang:)
Ha en god kveld...
klem edda

edda sa...

Jeg glemte og skrive at den grønnfargen på Smeg kjøleskapet er jeg også så glad i...men skulle jeg ha innvistert i ett så hadde jeg vel kjøpt det beige...tror den fargen holder lengst....

Rosa sa...

De er SÅ kule...og et rødt et hadde passet perfekt hos meg ; )

Maria sa...

Skulle inte kunna låta bli att ta ett i färg om jag hade råd att byta kylskåp. Vi har dessvärre ett som bara är något år gammalt...

Mamma Brown sa...

Lekre bilder....likte det øverste kjøkkenet spesielt godt. Smeg er lekkert. Begynner kjøleskapet mitt å bli litt dårlig tro? Nei, det får nok holde en stund til.

MiaNostalgia sa...

SMEG kjølekskapene er kjempefine - tror jeg tror jeg hadde gått for kremhvitt skulle jeg valgt.

Må ellers kommentere loppisfunnenen dine. For noen skatter du har funnet... Kjolene, skoa, de vatterte teppene og solsengen er helt fantastiske!

Dans på roser sa...

De er superskjønne. Elsker den runde formen.

Vi har kjølehjørne. Tror nok aldri jeg klarer å venne meg til mindre kjøleskap..... så Smeg blir nok aldri aktuelt allikevel- hvor skjønne de enn er.
Er enig med deg i det creme-hvite valget. =)

Har du forresten sett komfyrene til AGA? Matcher smeg fenomenalt...=)
Har sett en i dyplilla....bjuuuuuuuutiful.....

Klemmer

Rakel sa...

De er så fine.. Sådan et vil jeg også have næste gang vores køleskab står af.. Og så et i lyseblåt til mig tak.. :)

Lycke sa...

ÅÅÅÅ, jag bara älskar sådana speglar som den på understa bilden...synd bara att jag aldrig stött på en någonstans..bara sett dem på flickr...du har ingen aning var sådana kan finnas?!?
Håller med dig så gott om kylskåpsfärgen - den är enormt fin och jag tycker i allafall att det är en tidlös färg, hihi...

Kramhögar Lycke

Rosas roulade sa...

For pokker, hvor er de bare hurtige til at sende de der plakater ud! Jeg hentede mine idag! Hvad angår sommerhuset på Samsø, så har jeg undersøgt lidt, men jeg har for lidt info. Beklager, men det havde da været sjovt, hvid dine teorier om de, der ejer det, stemmer! :)

Klem fra mig. Og ja, SMEG er herlig, men jeg vil først have et AGA komfur!!! Det er nemlig min store køkkendrøm. Har endda lavet hullet til komfuret efter AGA-mål, hvis jeg nu en dag skulle vinde i lotto...det sker så ikke, for jeg spiller ikke! ;)

esmaralda sa...

God kveld Kardemomme!
Smeg kjøleskap er jo bare det fineste kjøleskapet som fins!!!Kunne godt ha tenkt med et lyseblått et, men litt skummelt også, sikreste er vel å velge hvitt. Lyse farger overlever lenge, og er jo både rent og fint..Sist jeg var i Bergen i høst kom jeg over et lyseblått et for 25% faktisk, skulle gjerne hatt det med i kofferten! )
Nå venter København her i gården, det blir bra! Helt herlig skal det bli faktisk! Ha noen deilige høstdager så lenge!
klem fra esmaralda

Susanne sa...

Godmorgon kära du.. ja en smeg drömmer funderar . .. dom är otroligt vackra ..om man hade pengar hade nog jag valt en turkos eller grön.. men men hade nog blivit en creme för man byter nog inte ut den var 5 år...
men en smeg diskmaskin rosa eller turkos hade jag velat ha!!