lørdag 27. mars 2010

God påske!

Tusen millioner takk for alle oppmuntrende kommentarer som blir lagt igjen her på bloggen. Igjen har jeg hatt det travelt så det ble ingen besøksrunde som jeg hadde planlagt. Kardemomme-mannen skal være hjemme mens jeg og datteren skal på jentetur ned til fjorden noen dager nå i begynnelsen på påsken. Været er grått men vi krysser fingrene for at det skal bli bedre. Senere i påsken reiser vi på fjellet igjen. Her er noen bilder fra foregående år. Harahorn er fantastisk og vi gleder oss til å reise oppover igjen. Det er dette jeg forbinder med påske..
Søndag debuterer jeg med innlegg på NIB sine sider. Ble spurt om jeg ville bidra med noe, og det ville jeg selvfølgelig. Litt skummelt å skulle blogge hos andre men jeg får la det stå til. Innlegget er satt på forhåndspublisering siden jeg er bortreist, men jeg håper det går bra.. GOD PÅSKE til dere alle der ut! Påskeklem fra Kardemomme :))

24 kommentarer:

Hege sa...

God påske! Vi krysser fingrene for at være viser seg fra en bedre side etterhvert... :)

Lykke til meg innlegget på NIB. Skal følge med ;)

Klem

Vibeke sa...

ønsker deg en superfin påske kardemomme!

spennende med nibinnlegg, gleder meg til å se :)

påskeklemmer

PillePalle sa...

God tur og god påske også til deg og Karamella, kjære Kardemomme!
Ha en finfin tid og kos deg masse :))
Stor påskeklem fra Pillepalle

Châtaigne sa...

Så gøy med innlegg på NIB sin blogg på søndag! Det gleder jeg meg til å lese. Det alltid kjekt å lese det du skriver på bloggen din.

Ønsker deg en riktig deilig og avslappende Påske. Kombinasjonen fjord og fjell høres nydelig ut! Jeg sitter med kaffekoppen på jobb, har en liten pause og leser blogg. Blir jobb-Påske på meg i år. Men så skal jeg ha ferie etterpå:-)

Har et lite spørsmål til deg vedr de nydelige små hekletingene du har laget og hengt opp på syrommet ditt: Hvor har du funnet oppskriftene, bok??

Påskeklemmer fra Kastanjedamen

(eddas) sa...

En riktig god påske til deg Kardemomme...det så nydelig ut der:)
Ser frem til innleggg på NIB:)
eddaKlemmer til deg:)

Anonym sa...

Så spennende med innleg inne på NIB. Gleder meg til å se og lese.
Håper dere får ei fantastisk påske.
Påskeklæm

Brigg sa...

påskeklem til deg kardemomme! God tur til fjells:-) Vi drar til hytten ved sjøen,men håper på kvikklunsj og appelsin i solveggen. Gleder meg:-) Tjohei!

Tussi sa...

For et flott skiterreng!
Her i nord er det fint vær, men påskeferien er nok enda noen dager unna - håper været holder en stund til..
God helg, og god påske til deg :)

mi-rachel sa...

god tur...gleder meg til å lese innlegget ditt på NIB:)

re:signert sa...

Kviklunch og kanelbole, sannelig er det påske! Flotte lappeting du ha laget. Herlig med gjenbruk, hva? Ha en god påske. Ny her på bloggbruken. Ta gjerne en titt på min. God påske!!

re:signert sa...

Kvikklunch og kanelbolle, sannelig nårmer det seg påske! Ny i bloggeverdenen og det er så mye inspirasjon her. Liker lappetingene dine. JA til gjenbruk. Ønsker deg en finfin påske!

idyll sa...

Høres ut som en fantastisk påske!! Gleder meg til NIB innlegget i morgen:) så kjekt å bli spurt da..

Stor påskeklem fra Iyll

En støvel og en sko sa...

Og god påske til deg også, Kardemomme! Håper dere får en koselig jentetur og at turen til Harahorn blir bra. Blir det sånt vær som på bildet blir det nok alle tiders å være der.

Jeg likte så utrolig godt hønene fra forrige innlegg, og super ide med heklede egg. Det må jeg prøve også.

Klem fra Sølvi

Lille Liljehvit sa...

Det er jo spennende!!!:) Jeg skjønner godt at de vil du skal lage et innlegg hos de! :) Som du sikkert nå har skjønt, så er jeg stor fan av stilen din, selv om jeg ikke helt har samme stil hos meg! Du er bare så flink til å sette sammen ting, som jeg aldri i verden hadde tenkt var fint sammen! Og du får det til gang på gang! :) Gleder meg til å lese innlegget på NIB :)

Ha en nydelig påskeferie!! Klemmer fra LiljeHvit :)

Anonym sa...

Hei Kardemomme - bare raskt innom:) God påske til deg og dine - satser på en påske med masse sol (selv om det dessverre ikke helt ser slik ut på yr.no (har en mann som er der inne omtrent hvert 10. minutt:))
Uansett vær - en god påske skal det bli likevel - med fjelltur, familie og gode venner, håndarbeid, god bok, god mat og drikke - og bare fri:)
Klem fra Bente.

Fru Andersen sa...

Kom inn på bloggen din via innlegget du skrev på NIB sine sider, og ble værende her en stund. For en flott blogg! Elsker måten du blander gjenstander fra ulike stilperioder på, og så flink du er til å forvandle slitte møbler til vakre blikkfang. Herlig!

Jeg legger meg til som følger ;-)

God påske på fjellet!

Conny - Frøken Klara sa...

Hej, tak for kigget, jeg har lige suset rundt på din blog. Dine hæklerier er så fine. Jeg er nødt til at lære at hækle absolut :-).

Anonym sa...

god påske til deg og dine og:D

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig och de dina en fin Påsk!

Tulip sa...

Nydelige påskeminner fra ifjor!

Spennende å lese dine innlegg på NIB! Gleder meg!!


Kos deg i påsken!

tavelhus sa...

Glad påsk på dig!

atinybitofheaven sa...

En riktig god påske til deg og dine :-)

gode klemmer fra Wien

Frihet sa...

God Påske!! Jeg legger meg til som følger av din blogg. Håper det er ok.

barnigjendesign sa...

Hei Kardemomme
Alltid hyggelig og inspirerende å besøke din blogg. Så mye fint du viser. Nå er jeg i Son og jeg har begynt å male kjøkkenet. Vekk med furuhelvete. Veggene skal bli lysturkise og skapdørene hvite. Litt av en jobb, men sakte går også framover.
Ha en riktig god og glad påske.
Klem!