onsdag 10. februar 2010

Lisbett Wedendahl..

Stylisten og fotografen Lisbett Wedendahl har lenge inspirert meg med vakre bilder fra forskjellige boligmagasiner og ikke minst den nydelige boken "Familieliv".
Denne boken ligger alltid framme og har blitt lest sønder og sammen siden jeg kjøpte den for et par år siden. Jeg har klippet ut flotte artikler og footnotes og her er en liten samling inspirasjon fra hennes hånd.

16 kommentarer:

Lotten sa...

Underbara bilder du visar! Jag börjar oxå gilla blått mer och mer... otänkbart bara för 1 år sedan ;-)

Kraam

Differentia sa...

Kære Kardemomme!
Tak for endnu et dejligt indlæg :-)
For et par uger siden hentede jeg Familieliv på biblioteket og siden da har den næsten ikke været ude af mine hænder. Jeg har nu været nødt til at bestille den i en netboghandel så jeg kan få min helt egen udgave.

Sjovt nok husker jeg ikke, at jeg var specielt vild med Lisbett Wedendahls indretning og styling, da jeg første gang så hende i tv i "Hjerterum" (kender I det program hos jer - et program, hvor et par skal flytte sammen og hendes opgave var at forene deres stil og smag?)

Men nu, nu er jeg helt vild med de ting hun laver, så jeg må straks igen kigge på din lille billedekavalkade!
Rigtig god aften.
Knus Mette

Briggs lekehus sa...

Herlig inspirerende! Er det du som har satt bildene sammen i en collage? hvilket program brukte du da?

Mor og datter sa...

masse flotte bilder!! :)

jóna björg sa...

Virkelig flotte bilder og god stemning i dem. Hav en koselig kvell :)

Småenglenes verksted sa...

Så vakre bilder. Hilsen Tone

Châtaigne sa...

Utrolig skjønne bilder fra boken! Falt spesielt for de første bildene i lilla toner. Har helt fått dilla på lilla i det siste:-)
Og tusen takk for kjempekoslig kommentar på den nystartede bloggen min! Jeg er helt enig, Tine burde gjeninnføre det søte designet fra 70-talls melkekartongene igjen. Jeg tror det hadde slått meget godt an!
Hilsen Châtaigne (kastanje)

Marit sa...

Hun liker jeg og kjempegodt! Hun er så flink til å få fram det som er mykt,levende og lunt......

Anonym sa...

Hei Kardemomme - flotte inspirerende bilder på tampen av uka:) Det er noe helt spesielt med den danske interiørstilen, synes jeg. Leide en sommer et lite hus nord på Sjælland - det var så fint at det ikke gjorde noe at været var dårlig - da kunne vi jo bare være inne ....:)
Ha en riktig god helg:) Det er jo så utrolig fint ute nå - og så deilig at det er lyst:)
Klem fra Bente.

Dans på roser sa...

I fare for å høres ut som en shampoo-reklame: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Har akkurat oppdaget denne damen. kJøpte boka for et par uker siden. Gåååååårdjøss! Min er ikke lest i stykker, ikke enda;)
Hun er kjempeflink.

Håper du får en flotters helg!
Kathrin.

In my house sa...

ÅÅååååå jättefina bilder, man njuter av dom, gillar även den gula lampan =)

Kram josse

till-vidas-ara sa...

Underbara bilder kära du!!! Det är så mycket man vill ha - undrar hur detta ska sluta :) Man borde ha minst några miljoner på fickan tror jag, hioho!!! Står o velar om jag ska skicka efter josef franks eldblomma eller inte - det är inte lite pengar..men så fyller jag år strax om strax också :DDD

Massa kramar Lycke

Minmill sa...

Nydelige bilder Kardemomme, og ja, veldig inspirerende. Familieliv boka er flott...har den jeg også, og hvem har ikke den?

Jeg sitter her med en diger kaffekopp og jobber, mens resten av familien er på hytta. Guri så kjedelig for meg, men sånn er det når man er så dum og sier ja til for mye jobb. Nå angrer jeg.

Innimellom jobbingen blir det litt blogging, og senere skal jeg henge opp noen gardiner. Solen kommer så brutalt gjennom vinduene nå, så jeg har litt behov for avskjerming av sollyset.

Ønsker deg en superduper dag. Klemmer fra Minmill

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann....
nei har ikke kommet meg til låven ennu:)nå tror jeg at jeg må ta det med ro en stund...for i det siste har jeg gått bananas...pengene renner ut:)siste scoop var et gammelt nyyydelig soveromsmøblement...
i vintervitt med små liljeemblem på.....stooor seng....2 flotte nattbord...2 puffer med lokk og lekkert stoff på....i speilkommode og en kommode til:)nette sum av 2000:)blir bilde av det senere...det skal kjøres rett i den nye leiligheten jeg skal flytte inn :)får mye større plass...og gleder meg veeeeldig:)
fine bilder du viser i dag:)
Ha en koselig kveld Kardemomme...søte du:)
klemklemklem

Groovymama sa...

Sikke nogle fantastiske billeder....glæder mig til at følge dig.

kh
Trine

Kardemomme sa...

Bente: her er jeg visst alt for sent ute til å ønske deg en god helg. Det foregår så mye på en gang at bloggen blir lidende av dette. Nå er jeg innom for å lage innlegg mens kyllingen ligger til marinering så jeg må snart tusle tilbake til kjøkkenet igjen.
Det er så utrolig mange nydelige danske feriehus og vi har vært så heldig å bo i noen vi også hvor det har vært greit nok med noen regnværsdager :)Danskene kan virkelig dette med design og interiør. Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld og fin kommende uke. Klemmer fra Kardemomme :)))