onsdag 21. oktober 2009

Ny pute fra verkstedet..

Her er første stoff ut av de stoffene som ble funnet på loppis i helgen. Dette småblomstrete stoffet gjør ikke så mye av seg alene men siden jeg skulle pynte med yoyoblomster passet dette best synes jeg. Jeg har fått dilla på disse morsomme blomstene som er så lette å lage.. Man kan få kjøpt platene som man bruker til å lage blomstene på i hobbyforretninger eller på Stoff og stil..Det kommer nok flere slike blomster som pynt på forskjellige ting fra meg utover høsten. Fin måte å bruke stoffrester på og dessuten kan du sitte og pusle med det hvor som helst..

Den har flyttet inn i sofaen.. I speilbildet ser dere kanskje en sort lampe som dere drar kjensel på.. Joda, det er Dell lampen i ny sort drakt.. Går vel inn i historien som dama som er så sprø at hun maler designerlampene sine men lampen var allerede malt en gang da jeg fant den på loppis..En eller annen galing hadde malt den før meg ;) Hvis dere klikker på bildet kan dere se den tydeligere. Jeg er superfornøyd med denne fargen. Trengte en kontrast på skapet..

Nærbilde av rosettene..

27 kommentarer:

Rakel sa...

Hej Kardemomme..
Den er da SÅ fin den pude.. Fint når man kan spice det lidt mere "kedelige" stof.. :)
Har du set at man også kan vende de fine rosetter om og lave yoyo kugler af dem? http://fruenssyslerier.blogspot.com/2009/09/sadan-kan-du-ogsa-bruge-dine_18.html Du kan kigge på linket og se hvordan du laver dem til kuglerne... :) Du kender dem sikkert allerede... Hav en dejlig dag..
kh Rakel.

Kaspara sa...

Hei Kardemomme!
Lekker pute i de nydeligste, avstemte farver! Så fine de er disse yoyo-blomstene!
Og Dell-lampen, min store favoritt så flott ut svart. Tror det var et lurt påfunn, og kunne gjort det sammen selv. Kanskje får den mer karakter svart på en måte...
Ha en fin dag! Får prøve meg på et innlegg i dag på far i husets maskin. Klem fra Kaspara

Barbros lille atelier sa...

Nydelig pute du har laget! Kjempefint med de rosettene! Så flink du er med farger! Og tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:-)

Her kommer jeg ofte tilbake:-) Ha en fin dag!

Anonym sa...

God formiddag Kardemomme!

Håper formen din er bedre. Jeg skal ikke komme med noen tekstilsjokk historie denne gang. Vil bare gi deg superlativer for denne flotte puten du har sydd. Den er så dekorativ og delikat i den hvite sofaen! Hadde du vært i nærheten nå hadde jeg flakset bort til deg og tryglet om at du må lære meg yoyoblomster! Jeg har prøvd meg på det en eneste gang. Så en lignende pute her i blogglandia, men resultatet ble absolutt ikke vellykket. Blomstene ble til store, klumpete bomullsknopper! Ikke bra, jeg ble oppgitt og frustrert over det kreative prosjektet - som jeg hadde gledet meg så til å gå igang med.

Flott Dell lampe forresten. Maler du med kost? Eller sprayer du på maling?

Vel, kort tekst fra meg denne gang. Ha en fin dag.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Anonym sa...

Smakfullt og balansert interiør.

Slike små rosetter pynter fint opp enkle puter. Jeg synes det er morsomt når du bruker mange forskjellige stoffrester.

Dans på roser sa...

SMASKENS! -retten og sletten.... =)

Lekker stue med lekker lampe. Løvvli!

Charlotte sa...

Är det inte konstigt med sammanträffande jag satt med Stoff och Stils katalog och tittade på dessa yoyoblommor och var på vippen att beställa mallen i morse. Tyckte de var så fina! Och så har de också en snedslåmaskin, och en massa fina tyger... ja det går att drömma.
Kudde och lampa blev fina! Ja du folk målar då allt i konstiga färger "hihi"...
Idag är jag seg som jag vet inte vad, försöker roa mig med diverse små spel på facebook bara för att komma igång med allt jag borde göra. Jag borde verkligen sätta fart, för om jag inte gör det nu har jag allt kvar till fredag. Lite trist det också. Ha en fin dag.

Tove sa...

Så søt pute! har også kjøpt en slik "rosettplate", men ikke kommer så langt som å prøve enda... hvorfor kan ikke døgnet få et par timer til....


klem

Janne sa...

Herlig pute! Har også kjøpt en yo-yo-maker på S&S, men har ikke fått prøvd den ennå. Må jammen gjøre det snart... Lampa var tøff i svart!

Rosas roulade sa...

Håber, du begynder at blive bedre. Jeg skal hjem under dynen om meget få strakser! Vi aftaler et møde, når vi begge er på højkant - Uanset, hvor skummelt de er! :-D

Superflot pude...og den er lavet i dit ansigts sved??? ;)

Kardemomme sa...

Nøtteskrika: Jeg er ikke så tynnhudet som du kanskje tror hihi!! Trusehistorien kommer ikke til å bli glemt så fort men det er fordi den var så morsom :))
Det er sannelig synd at du og Kaspara bor så langt unna! hadde gjerne sett dere innom her for å både skravle og lage yoyoblomster..
På Delllampen brukte jeg fin liten rull på skjermen og pensel på det øvrige. Brukte Bengalack som blir blankt og flott og er superfornøyd med prosjektet! Ha en fortsatt fin dag videre med lille figur :))
Klemmer fra bekken :))

Lotten sa...

Såå fin kudden blev! Jag sitter oxå och tillverkar sådana där yo-yo´s.... jag vet inte riktigt vad det kommer att bli i slutändan. Kanske en kudde, eller en väska?

Kraam

Vibeke sa...

herlig, me like!

koste meg med å lage kuler med yo-yo makeren i helgen, fikk helt dilla for det var så gøy :)

klem og kos

ps: et sted som jeg noen ganger finner papir i oslo (selv om det ikke når opp til dem som er å finne i køben) er på bookbinders :)

Anonym sa...

Hei der!
Håper formen er stigende i huset ved bekken..:) Kjempesøt pute...skulle også ha en sånn yo-yosak her om dagen, men tror du de har d her i bygdebyen min, neida:/
Må nok bestille den ja...ellers er jeg langt inne i "Panserhjerte", den MÅ du lese, hvis ikke du alt har fått den i hus da;) Ser du har gevir du også, jeg har en jeger i hus jeg, så HAN(sant) spraya et elg gevir i sølv her til jul ifjor han. Vi ble SÅ fornøyde begge to:)) Men d blir nok ikke vimpler mellom horna..., hi,hi... Ha en fin kveld da! Klem-Irene-

Tulip sa...

Næh...så nusselige rosetter du har laget. Artige var de.

Male designerlampe ja, pytt pytt...det viktigste er at du er fornøyd selv.
lampa var kjempekul!

Heidi sa...

Jaaa, den var KUL! Jeg har også dilla på yoyoyblomstene om dagen og har en hel haug her som skal festes på diverse:) Ha en flott kveld! Heidi

holmberg living sa...

God kveld til deg;)
For en herlig pute du har laget! Og jeg elsker disse yo~yo~blomstene du tryller fram, har lenge tenkt på å lage noen selv også men har liksom aldri kommet igang. Takk for tips om plate som man kan få kjøpe;)
Superfine bilder fra deg i dag, du er jammen meg ei kreativ og og effektiv dame!
Jeg er helt enig med deg, jeg drømmer også om å lage slike collager på PC'n og ja, du får leie deg den filmen på DVD, da får du herlige Paris~impulser ;o)
Så moro med Paris~tur da, kjekt å samle litt info på forhånd.
Gleder meg veldig til å se skattene du kommer tilbake med!
Du finner ihvertfall de beste kuppene her hjemme. Jeg innrømmer at jeg ikke drar så mye inn til Oslo på loppis men holder meg mest utenfor. Feilen er kanskje at jeg kommer fem min for sent, hi~hi.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
Klem =)

Beate sa...

Hei!
Så på kommentar hos Flittiglisene at du har problemer med kaffemaskinen din. Historien din virker kjent.. og det jeg gjorde feil da jeg fikk min siste kaffemaskin var at jeg hadde pakket bajonetten (den du holder i hånda og har kaffen i) for full av kaffe. Ha i kvernet espressokaffe, stryk av slik at kaffi'en ligger jevnt med kanten før du presser den sammen med stamperen. Stryk av rundt kantene slik at det ikke presser seg ut vann hvis det blir liggenede kaffi rundt kanten.

Vet ikke helt om dette passer til ditt problem. Håper du finner ut av det!

Bloggen min sa...

Smashing! :-) Takk for tips om yoyoblomster!

Tant Grön sa...

Vilken fin kudde du har gjort! Måla på designerlampor tycker jag är bra, inte ska man vara så rädd för det inte, om man vill förstås :-) Spegeln, har du målat den också? Jättefin är den iaf. Så snyggt alltihop, soffan, kudden och spegeln.

Jo nog blev det lite shoppat idag, men jag höll tillbaka lite :-) Det är dock en mindre service som jag lämnade kvar och fortfarand tänker på. Kasnke att jag åker tillbaka på lördag och ser om den finns kvar, hi, hi.

Re-dizain sa...

Det var så fin kudde du gjort, men jag tycker det om det mesta du gör...genomtänkt och fint på alla sätt

Kardemomme sa...

Irene:Søvfargede elggevor høres flott ut! Særlig moy jul! Igjen tenker jeg at du skulle hatt en blogg slik at du kunne vist det fra ;)Jeg blir visst bare nødt til å låne Panserhjerte snarest! For øyeblikket leser jeg en av bøkene jeg fant på loppis forrige helg. Den gode terroristen av Doris lessing leste jeg for mange år siden og begynte på den på nytt nå.
Fin bok det også! Ha en fin dag videre! klemmer fra Kardemomme :))

Maria sa...

Jättefin kudde! Jag vill också vara duktig på att sy...fast det är klart jag övar ju inte så mkt heller :)

Får njuta av din alster istället.
KRam

Anonym sa...

Mange tusen takk for koselig svar nok engang:) Joda, skulle nok kanskje hatt meg en blogg, men har problem med å legge inn bilder, skulle legge ut noe på facebook, men d går ikke ##@!! fres...Jeg får heller kose meg med deres andre blogger der ute:) Fikk svar fra koselige Kaspara også, prøvde meg jo på denne kjolen som ho var så fin i;) Men..., jeg får prøve på nytt. Neste helg er d loppis her, og JEG gleder meg noe sykt!!!! Måneder mellom sånt no her + at jeg jobber annenhver lørdag... Du får kose deg på en torsdag, idag er d jentekveld her hos meg;)) -Irene-

Lycke sa...

Ojojoj...den är UNDERBAR käraste du!!! Jag bara MÅSTE lära mig göra sådana...ååååååå!!!!!!!! ska kolla in på stoff o stil senare idag - är fler saker jag vill ha..sån där rullkniv o platta för å fixa lapptäckesrutor lätt osv...!

Har lagt ut lite av mina plåtbrukssamlingar nu...hehe, ja, jag gör kanske många inlägg ändå nu...

Kramhögar Lycke

Kardemomme sa...

Irene: Kasparas kjoler er helt nydelige og det er alt annet hun lager også! Skjønner godt at du vil prøve å lage noe lignende..Min sykunnskaper er heller mengelfulle men en vakker dag håper jeg at jeg også kan sy noe å ha på seg.Skjønner godt at du gleder til loppemarked..Jeg kjenner det kribler i hele kroppen bare jeg hører ordet..Det blir kanskje ett eneste marked til lørdag..
Vi får se hva vi rekker. Lykke til med letingen for din del i hvertfall! Du får fortelle om funnene dine når du kommer så langt :)Ha en fin dag videre :))

Susanne sa...

godmorgon... Vilken underbar kudde.. sett dessa rosett fixare... blir jätte fint... själv var jog på besök hos lycke och vi var på loppis jag fann massor av vackra tyger! så nu ska jag klippa lappar och sedan hade jag tänkt skapa ett överdrag till min köks soffa... och andra små saker förståss.
hoppas du får en fin dag kram...