torsdag 8. oktober 2009

Nye heklerier...

Tusen hjertelig takk for alle de koselige kommentarene som blir lagt igjen her på bloggen! Hadde planer om å få besøkt dere i ettermiddag men det er så mye som foregår akkurat nå at jeg ikke rekker så mange minuttene her inne likevel. På fjellet fikk jeg festet noen tråder og sydd på siste knappen på den siste lua jeg har heklet.. Selvfølgelig ble den laget i mine nye favorittfarger mintgrønt og aprikos..
Lua var tenkt å ta med til Paristuren og jeg tror nok at jeg trenger å få laget et lite skjerf eller sjal til også..Akkurat nå strekker ikke tiden til på alt jeg har lyst til å gjøre men heklelysten er i hvertfall på topp igjen og hekletøyet er med overalt.. Ha en fin torsdag der ute :)

23 kommentarer:

SavanneTreet sa...

Så nyyyydelig lue!! vips så ble jeg inspirert igjen!! Rart hvordan høsten gir ny ro til strikke og hekleglede!! Ha en fin fin kveld og God helg =)
Hilsen M

Susanne sa...

men så FINA helt fantastika vad du gör!! Alla dessa vackra ting, jag är målös... ÅHHH vill ha :)

My home is my Castle - by Kari sa...

For en herlig lue :))
Kjempesøt ...:)

klem,Kari

Louise Schelde Jensen sa...

Hvor er den flot! Er vildt med både farven og med de fine små dekorationer.

Tant Grön sa...

Oj, oj, oj så tjusig! Jag har fortfarande INTE lärt mig virka, hi, hi. Men jag tycker nog att jag är bra på så mycket annat ;-)

Rikke sa...

Tusen takk for utfyllende reisetips! Magobertmannen syntes også det hørtes fint ut, så dine cafetips kommer til å bli brukt i helgen! Gleder meg veldig, er fire år siden jeg var der på snarvisitt sist – da som fattig student.

Så kul lua blei, så ut som en digg passform :D

Miss-handy sa...

Den var bare kjempesøt!!! Helt herlige farger:)

Hilsen Siv

Pillepalle sa...

Kjære Kardemomme!
For en flott lue! Jeg hekler en lue også akkurat nå. Håper å bli ferdig i kveld. Så har du vært litt på tur i det siste :)) Kjempefine bilder fra Geilo! Det er bare litt tid hos meg i øyeblikk, sånn....Ha en deilig helg!
Klemmer fra Pillepalle

Sarah sa...

Hvor er den flot! Jeg hækler selv, men har endnu ikke formået at hækle en hue som passer :/ Kan man få denne opskift?

Mvh Sarah

Lycke sa...

UNDERBARA luvor vännen!!!!!!!!! Kärlek vid första ögonkastet för mig blev det, och orkar du sy fler så skulle jag vara aspirant på den översta - eller en i blått..min favvorfärg för tillfället!! Vad skulle du ta för en om du skulle börja sälja en dag?½! Nä, jag förstår det är fullt upp nu, hihi...om ni ska resa snart och så!

Har sytt min första kudde nu - jippey - finns på blogen att se!

Morgonkramar Lycke

Guro sa...

Søte luer! Er så artig at man kan hekle helt enkle ting, og gjøre dem spesiell og personlig med pynten man velger.
Her har jeg ikke tid å blogge en gang, heller ikke å hekle. Av og til tar det virkelige livet all tiden, uten at man kan planlegge det. Men jeg kommer sterkere tilbake på blogge og heklefronten!
Ha en god dag.

Sarah sa...

okay, så må jeg prøve! :D

IfraLahell sa...

Nydelige;) Synes du er utrolig produktiv jeg, selv til å ha dårlig tid..hihi! Ikke tilfelle her hjemme nå. Masse å henge fingrene i om dagen. I kveld skal vi bort på middag, deilig ;)
Ha en herlig helg!

Klem

Minmill sa...

Hei damen med tutti frutti luen. Den ble jo kjempefin, luen din. Ser for meg at du svanser rundt i Paris gater med denne og ditto skjerf. Jeg tror det passer rett inn i det parisiske miljøet. Bare sørg for at du kommer deg hjem igjen, og at du ikke bare blir der borte. :))

Jeg hadde fått med meg Ranvitas nettside Happyliving. Jeg er alltid sånn at jeg undersøker og googler når noen nye spennende mennesker dukker opp. Men jeg er sånn anti nyhetsbrev dame jeg. Jeg har altfor mye informasjon rundt meg i det daglige, så jeg prøver å ikke motta for mye mail i form av nyhetsbrev.

Nå tar jeg en liten bloggepause. Jeg har altfor mye å gjøre på jobb, og har et digert skoleprosjekt som det skal leveres anbud på i neste uke. Som deg, så må man nødvendigvis være borte fra bloggen av og til, og det er i tillegg bare sunt. Det viktigste er å ta vare på venner og familie i den virkelige verden, og ikke minst seg selv.

Ha en fin helg...Klemmer fra Minmill

Kort og Søm sa...

Super fin lue!
Stoffene er kjøpt fra Usa,
www.fatquartershop.com
Masse fint der!
Fredrikke :o)

Smilerynker.dk sa...

Åh, hvor er det en skøn hue... Havde jeg dog bare en hel masse tid, så jeg kunne begive mig ud i den slags projekter...

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Takk for flott kommentar på mine keramikkting. Jeg mangler nå jule-rødt. Fikk bestilt rødt i dag,snakket med "sjefen" fra firmaet der jeg kjøpte ovnen....han har bare skikkelig munn-diare...han fortalte og fortalte det var bare de som laget den rigtige julerød osv..jeg får håpe det da. Det er ikke så lett med farger, kjenner ikke glasurene så godt jeg er jo bare amatør. Så nå blir det Røde julehjerter. Gleder meg til det. Jeg skal være på jobb om 20 min. Ha en god helg og kos deg. Hilsen Lisbeth ;o)

Anonym sa...

Den luen var utrolig artig!! Skjønne farger og fine knapper.. artig å gå med sånne luer.. bare en av hver og ingen har make;-)

Rosas roulade sa...

Hej. Jeg synes næsten, at jeg kan se på den hue, at du har haft Paris i tankerne. ;) Fint dekor på siden. Blev inspireret, men jeg har for stort hår til en stram hue. Måske jeg også skulle fokusere på Østrig og hækle en alpehue? :-D

Rosas roulade sa...

He he mht. alpehuen, så var det bare, fordi jeg tænkte, at alperne er i Østrig. Det er godt med fredagstraditioner. Her spiser vi hjemmelavet pizza. Snart ser ungerne Disney og så bliver det Talent 2009 på DR1. Senere bliver det Krysters Kartel for os voksne på DR2. Det er et helt fanastisk satireprogram. Og jeg skal stadig til Berlin! ;)

Kardemomme sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Fru. Ekelund sa...

Waru en flot og kreativ hue. Du har en "fed" sti!

Anonym sa...

Heisan!!
For en nydelig heklet lue!
Tror du må gi meg oppskriften, kunne tenke meg å lage en til Cec :-)
Sitter til langt på kveld med lekser, har en hel mappe jeg skal lage, og bruker programmet Indesign.
Godt det er noen mnd igjen til eksamen.
Bruker din side her i blogglandia som inspirasjon samt noen få andre utvalgte som jeg liker å følge.
Gleder meg til å lese mer!
Klem fra Marianne