lørdag 28. august 2010

Vintage..noen loppekupp.

I går kom denne ukens utgave av KK ut, og jeg var vel litt ekstra spent på dette nummeret fordi det skulle komme en reportasje om loppemarkeder. Noen av mine nærmeste bloggervenninner, inkludert meg selv var med denne gang, og skulle vise fram vårt beste loppekupp.Jeg synes det var utrolig vanskelig å kun skulle velge ut 1 ting. Har jo kuppet en masse morsomt i årenes løp, men skulle jeg vist fram alt sammen måtte jeg hatt hele bladet for meg selv :) Men dermed har jeg jo stoff til et lite innlegg her på bloggen igjen.
Har fått dilla på å lage kollasjer, og er som en unge som har fått en ny leke. Her serverer jeg altså noen flere av mine loppefunn.Noen gamle, og noen nye. Vintagekjolene er også noen av mine største stoltheter..

Moro å delta med så mange kjente bloggere. Kaspara har blitt en av mine aller nærmeste venninner utenfor bloggbyen også. De andre jentene har jeg ikke møtt, men vi kjenner godt til hverandre.
Både Krisselill fra butikken Purpur på Grynerløkka, og Kari Anne Marstein var også med et annet sted i artikkelen. I dag er det oppstart med et par loppemarkeder utenfor Oslo, men både jeg og datteren er forkjølet så vi holder oss hjemme. Det pøsregner ute og er nesten huskaldt så i kveld skal vi åpne peissesongen her ved bekken. Ha en fin dag der ute! Enten dere nå er på loppemarked, eller kroer dere inne med andre lørdagssysler.    

35 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Hei Kardemomme!
Jeg fikk mannen til å kjøpe med KK hjem i går, hadde hørt "rykter" fra Kari Anne om at det hadde kommet.. Veldig morsomt å se dere alle sammen! Kjenner jo til dere alle :)

Flott kupp du viser fram her! Gleder meg til høsten nå, da blir det loppiser for fullt. Og jeg LOVER å komme bort til deg hvis jeg ser deg ;)

Vi har nettopp kommet hjem fra København, og jeg var innom massevis av fine butikker. Holder på med et innlegg om Liebe nå, wn butikk jeg vet du liker veldig godt. Og det skjønner jeg!!! Ahhh, kunne også flyttet rett inn der :)
Innlegget kommer i kveld eller i morgen!

Her skal vi også åpne peissesongen i kveld, veldig gulvkaldt og huskaldt..brrrr...
Ha en fin lørdag foran peisen :)

Klemmer fra Stine

Unknown sa...

Ohlala, du sier at det er loppisoppstart i oslo nå.. har du tips om hvor??

:D

Klem Helene

Frk.Eplegrøt sa...

Så gøy å få være med i en repotsje da:)Gratulerer!
Flotte funn du viser frem her også - jeg elsker også gamle vakkre vintage kjoler:)
Ha en fin lørdag!

Tussi sa...

Flotte loppiskupp!
Nå skal vi snart ha loppis her i bygdelaget, og det blir spennende.
I dag, på tur hjem fra hytta, kjørte jeg forbi et loppemarked uten å gå inn, og det tror jeg er første gang!
Nå er det helgekos som gjelder, har fyrt i ovnen her nord
God helg til deg :)

Kaspara sa...

Heisan forkjølede Kardemomme
Så gøy med en liten reprise på dine flotte loppefunn!!! Når du setter det hele sammen til en collage blir det en helt ny opplevelse! Jeg MÅ bare fått dratt far i huset inn på datarommet her og "truet" han til å lære meg dette!
Så nydelige vintagekjoler og stoffer!!
Far i huset og jeg har vært på loppis i dag og den mest ernergiske av oss var overraskende nok han far! Helt propell i dag han!
Funn kommer snart på bloggen.
Ønsker deg og H en god bedring! Klem fra kaspara

Unknown sa...

Takk for kjapt svar!

Og håper dere blir friske i huset. Hos meg endte forkjølelsen med feber... isj :(

Ha en fortsatt fin helg:)


Klem

Anonym sa...

ååå sånt syskrin har besta mi :D sikler etter det hver gang jeg er der :P

Unknown sa...

Så gøy for dere å komme i KK, jeg har nå også beveget meg ut i Bloggverden, og har etter stor inspirasjon fra deg og Kaspara endelig fått min helt egen blogg. Jeg syntes liksom ikke jeg får så dreisen på det, men det kommer seg vell etterhvert. Men morsomt er det i allefall...bare håper noen leser den nå da. Igjen har du jo laget et flott innlegg, god helg til deg. Titt gjerne innom min blogg for å se om jeg liksom er på "rett vei"...skulle så veldig gjerne bare ha et bilde på min tittel...men kunnskapen øker vell.

Marianne sa...

Så morro, skal avsted å kjøpe kk!! Veldig morro =) Loppis er verdens morsomste hobby!! Ha en strålende lørdag videre selv om det regner i bøtter og spann!! Klem fra M

Kathrine 'Glimt' sa...

morro med lopper ;) skjønner jeg må ut å kjøpe KK!
min fineste loppe er med på bildene nå når vi skal selge leiligheten.... ;)
min herlige Bie vase ! Love it !

Ingen loppiser på meg idag heller - neste helg kanskje ;)

Bente sa...

Hei Kardemomme - tviler ikke på at du har gjort mange flotte loppefunn opp gjennom årene - mye fint viser du her:) Du får be om et eget spesialnummer av KK;)

Her regner det og småtordner litt i det fjerne - far i huset dupper i en seilskute ute et sted i Oslofjorden, jentene er i hver sin bursdag og jeg skal kose meg i ørelappstolen med strikketøy og TV:)

God bedring - og fortsatt god helg

Klem fra Bente.

Skjerstad sa...

Masse gode loppe funn ;) Leste artikkelen om Loppis jeg også , artig :)Har vært på bruktbutikk på Hell ( ja stedet heter Hell ;)i dag og fikk omvendt ei venninne ;) Hun er også blitt bitt av basillen nå ;)

God bedring og kos deg i kveld :)

Frihet sa...

Så gøy å være med i blad, jo kan tenke meg det ikke var lett å velge 1 ting. Den puten her på bilde var jo kjempe fin, å den korgen også.....osv....he he he ikke lett å velge.

Håper både du og datteren blir frisk snart!

Deilige kaker lengre her nede, nam nam.
Ha en fin kveld!

s h i n e d e s i g n sa...

Hei Kardemomme! Så utrolig flott bloggen din har blitt med store bilder. Collager er utrolig morsomt å lage, helt enig med deg i det. Supre ting du har funnet, nydelige kjoler! God lørdagskveld til deg :-) Klem!

Glede sa...

Hei Kardemomme! Lenge siden jeg har lagt igjen spor etter meg nå, men jeg følger med deg. :) Likte kollasjene dine - måten du kombinerer bildene på.

Podam sa...

Guud det var så artig å åpne KK denne uken å få den overraskelsen at alle de norske bloggene jeg leser var intervjuet om mitt favoritt tema; lopper. Jeg koste meg ekstra med KK da <:

Tevanga sa...

Heisann!

Skulle gjerne kjøpt det KK-nummeret med bare dine bilder jeg. For en fersk blogger som strever med at alle bilder hopper rundt, forsvinner og dukker opp igjen på feil sted er det stor inspirasjon å finne på din blogg når man selv helst har lyst til å kaste pc'n i søpla av ren frustrasjon :-)

En forkjøla hilsen fra Tevanga

Makeminemidcentury sa...

I love your Bjorn Wiinblad posters ... and your beautiful vintage things. Looks like you have a very successful blog ... even so, it's lovely. Good for you!

Kaylovesvintage sa...

my husband has a collection of Kaiser lamps, guess you would love them

nice to see your blog in a mag

have a good weekend

ABE sa...

Så flink du er til å "spotte" loppisfunn.

emblas-kanel sa...

Det er så morsomt å lese om det du finner på loppemarkedene. Du beskriver godt, og tar fine bilder. Artig at dere var med i siste KK - fin og interessant artikkel.

Rita sa...

Mye flotte kupp her! :) Falt pladask for kjolene, jeg da!

Unknown sa...

Her var mange flotte funn jammen! Og gøy med plass i KK da :o)

Forkjølelsesgreier her og, så då håpe eg jammen me komme oss raskt gjennom det alle samen :o)

Høvebakken sa...

Flotte ting:)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så gøy å få et innlegg i kk da! Gøy å vise fram det man finn på loppis. Og skal si du har funne masse fine ting. skulle ønske det va flere loppemarked her i område.
Håpe du har en fin start på uka
klæm

me sa...

Hei,

Så kult at du og mange av mine bloggfavoritter er med i KK da - skal få min mamma til å kjøpe det til meg :) Dere er jo så flinke så det er deilig å se at dere får den oppmerksomheten dere fortjener :)

Minmill sa...

Så gøy med oppussing i heimen, Kardemomme. Det var godt at du tok deg en pause i malingen og stakk innom meg da.

Det er moro at du viser fram dine loppekjøp. Selv om jeg har sett noe av det før, så er det alltid gøy å se bilder med en ny vri. Den runde puten din liker jeg godt.... og kjolene også. De er jo geniale og henge opp til pynt på veggen.

Grattis med KK notat av loppefunn. Jeg føler jo nesten at jeg kjenner alle siden jeg leser bloggene. Det må være gøy å bli trykt i den kulørte pressen. Lampen din er jo et knall funn.

Lykke til videre med malerkosten der hjemme. Jeg har noen prosjekter på lur jeg også, men mangler litt tiltak rett og slett.

Klemmer fra Minmill :-)))

stina sa...

Hei. Så dere i KK,kjempemoro!!
Herlig at loppesesongen er i gang igjen,var en tur innom i helga.
Masse fine kupp du har gjort .
Det er min favorittsyssel no 1...
Ha en fin kveld.
STINA-ZAREPTASKRUKKE

Bird sa...

Morsomt!
Men du- lager du kolasje i picasa? hvordan får du det i såfall til?
Klem fra bird

Kardemomme sa...

Bird: Hei du :))Jeg klarer ikke å komme inn på bloggen din. Skal forsøke igjen senere. Men jeg lager kollasjene mine i Photofiltre. Gratis redigeringsprogram som du finner på nettet :)) Ha en fin dag videre!
Klem fra Kardemomme :))

zanz sa...

Hei hei Kardemomme!
Vi har den ære å informere om at du er vinner av ZanZ-konkurranse! Gratulerer!!!
Ser også at det ordnet seg med følgeboksen.

Vi ser til vår store glede at du bor på Gjessheim - og kanskje du har anledning til å komme innom butikken og hente en gul Tolix krakk ++ - som du hadde øverst på ønskelisten din :)
Bare ta kontakt så finner vi ut av det!

Hei så lenge!

Beste hilsen fra jentene på ZanZ :)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Din heldiggris som vant den krakken!!!
Jeg hadde en turkis en på mitt ønske :) Og i går viste Kaspara fram sin lyseblå, hihi.
Nå har jeg blogget om Liebe, så ta turen inn og se, hihi :)

Unknown sa...

Hei Kardemomme. Jeg har for tiden fått så veldig lyst til å hekle, og har så lyst til å prøve meg på slike miniheklerier som du har laget. Jeg lurer på om du vet om det finnes noen sted på nettet det er oppskrifter eller om jeg finner noen bøker etc som beskriver dette. De små tingene du har laget er helt fantastiske, du er en virkelig inspirasjonskilde. Mvh Wilhelmine

Unknown sa...

Hei og takk for raskt svar. Du burde helt klart lage en liten inspirasjonsbok, du har en utrolig fin fargesans og skaper mange små fine stileben...hekleriene dine er flotte og jeg tenker at mange ville ha kjøpt en slik bok. Som du vet så har jo jeg en evig drøm om å starte kokebokcafe, som i London. Og jeg tok kontakt med Kagge og Gyldendal forlag en gang for å høre om det var interesse for å lage en bok om cafeliv i Oslo, med en oppskrift fra hver cafe etc...de svarte tilbake at det var en god ide, men at det var viktig å komme med et utkast med bilder, layout etc etc...så skulle de se på det. Detvar jo liksom der jeg fallt fra vet du...men det burde du også virkelig gjøre. Og jeg lover å kjøpe...hi,hi...;-)) Om du har noen ekstra miniheklerier du vil selge så si i fra, jeg reserverer de med en gang. Ha en fin dag videre. Mvh Wilhelmine.

The Smiths sa...

Moro å se bilde av den hvite lampa med rådyrene!! Har nemlig helt lik selv, funnet på Fretex. Men har ikke gjort noe med min, har de orginale fargene.