torsdag 19. november 2009

En fugl i hånden..

Det dukker stadig opp nye herlige blogger her i nettbyen og et av mine nye koselige bekjentskaper er danske Helle med den nydelige bloggen En fugl i hånden. Hun lager helt vidunderlige nåleputer, fugleposer, barnetøy og andre små fristelser. I disse dager har hun en Give away inne hos seg og de heldige vinnerne kan enten vinne en slik nydelig fuglepose som jeg er helt forelsket i..
Eller man kan vinne en sånn herlig bambi wallsticker som dette.
Eller en liten herlig retrosmekke til de minste.
Måtte bare legge ved bildet av en av de nydelige nåleputene hun har sydd selv om den ikke er med som premie på Givea-awayen! Jeg er jo så forelsket i ugler og Helle sine er virkelig de aller søteste.. Lykke til videre her i bloggbyen Helle! Gleder meg til å følge med på hva du kommer til å lage i fremtiden.. Ta dere en tur innom henne dere som ennå ikke har vært på besøk på denne glade bloggen :)

20 kommentarer:

Den gode feen sa...

Hei hei. Heilt enig med deg i at det er mange fine blogger og denne er også ein av mine favorittar. Nåleputene er dødsfine, men dei er kopi av Rakel sine. Trur ho kjøpte ei av Rakel først, og så kom ho på at ho hadde bruk for fleire og sydde dei sjølv. Her er Rakels blogg: http://fruenssyslerier.blogspot.com/ Ikkje at det er så nøye altså, mn rett skal jo være rett :) Sjekk ut Rakels NYDELIGE blogg og fine kreasjonar om du ikkje har vore innom der.

Har du sett omtalen av bloggen din i BoligLIVs blogg? Kjempekjekt. Gratulerer ;)

T O D A Y sa...

alltid like inspirerende å besöke bloggen din:)

Hyttehuset sa...

Å snakke meg om, for nokre herlege ting ho lagar. Og takk for tips om nok ein draumeblogg. Eg legg til i lista mi.

God helg til deg og dine!

En fugl i hånden... sa...

Skønne Kardemomme

1000 tak for dit fine indlæg om min blog og min give away!!! Det er sødt af dig, og jeg er vldig glad for det.

Jeg må dog straks tilføje, at jeg skulle nske uglen var min idé, men den blå uglenålepude - og altså det skønne ugledesign - er lavet af dygtige Rakel fra www.fruenssyslerier.blogspot.com - jeg har bare kopieret hendes idé og lavet flere uglenålepuder til gaver og en ekstra til mig selv, så æren er altså hendes... Fugleposerne og bambien er mine egne idéer... :-)

Og så endnu engang tak for dit flotte indlæg, og også tak for din dejlige kommentar fra i går - jeg rødmer næsten, og blev så glad!

Jeg ønsker dig den bedste dag, kardemomme!

Hilsen Helle

Charlotte sa...

Visst syr hon fina söta vackra saker? Jag hittade dit för ett tag sedan. Ugglor känns lite speciella då de var poppis när jag var tonåring på 70-talet.
Det mysigt att få låna en liten hund då och då. Han är verkligen en härlig hund, så go och rar. Lätt att ha hand om, alltid snäll, gör inte en fluga förnär. Jag kommer ut och jag mår så mycket bättre av det än att bara vara hemma och inomhus.
Idag ska det bli inköp av mat - kylskåpet är tomt, jag måste ta helgstädningen för nu har vi hela Saharaöknen på golvet, ja det är inte lite en liten hund drar in, egenligen vill jag sätta mig ner och måla eller sy.
Önskar dig en fin helg!! En dag ska jag flytta över ming blogg till blogger eller så startar jag en ny, ja som du nog märkt har jag fruktansvärt svårt att bestämma mig.

Kaspara sa...

God morgen, Kardemomme!
Ja, Helles blogg er en blogg jeg stadig er innom for tiden. Her er herlige mønstre og stoffer, gode ideer og frodighet.
Tusen takk for lang kommentar. Tipper Sylvi syntes det var hyggelig lesestoff også!
Her blåser det og er grått, men at det er fredag veier selvfølgelig opp alt. Gleder meg til X-factor. Her er vi nok ekstra glad i Chand og Shakles (hvordan skrives det tro?) Og syntes det var synd at Gabrielle måtte dra.Jeg griner hver fredag og søreger med den som må reise hjem. Litt sterk innlevelsesevne der kan man si, he, he,
Men før jeg inntar en avslappende stilling i Ektorpen i lillestua, skal det syes litt.
Håper du fant godbiter på låven i går. Det må jo være en gullgruve, alt det fine du hat vist oss!
Ha en god fredag med alt det som hører med Kardemomme! Klemmer fra Kaspara

Kristine sa...

Hei :-)
akk..den som bare kunne satt seg på flyet til Køben for litt juleinspirasjon..det hadde vært noe ja ;-) men så enkelt er det ikke for meg i alle fall...hehe. Håper og det kommer litt bedre utvalg på Kremmerhuset etterhvert ja..Søstrene Grene har vi dessverre ikke her i Trondheim p.t. MEN, de åpner i mars!! Ser frem til det med stor glede! Jeg tenker at når jeg begynner å finne frem julepyntkassene så har jeg helt sikkert masse fra i fjor som er like fint i år ;)
ønsker deg ei flott helg..klem

Den gode feen sa...

God morgon, eg terroriserer deg nesten med kommentarar her. Men kommentaren din hos meg var så kjekk at eg måtte berre innom for å ønske deg ei flott helg (gløymte det i går kveld:)).

klem frå Linda

atinybitofheaven sa...

Takk for anbefaling- den bloggen var virkelig søt:-)

Elsker bildene på bloggen din- utrolig stemningsfulle :)

Ha en flott helg :-)

Rosa sa...

Hurra for ugler!!! Og de der var helt supersøte : D

Steinar sa...

Så mye flott! Skjønner godt at du har forelsket deg i dette! De uglene var jo bare helt herlige! Skjønne stoffer og farger - virkelig til å bli glad av!

God helg!

Klem

Minmill sa...

Halloisen! Nå måtte jeg inn i den Helle bloggen og kikke siden både du og Kaspra har omtalt hennes blogg så positivt. Og jammen var den smuk! Jeg får litt sånn drag når jeg ser retrotapeter og stoffer, men det er vel ikke noe nytt?

Takk for lang kommentar hos meg kardemomme. Jeg tror du har fortalt en gang tidligere at du giftet deg i Praha. Det er en av de beste valgene jeg har tatt, at jeg giftet meg i utlandet. Jeg sender deg en mail jeg, så det ikke blir så mye prat her på bloggen. Tenker masse på deg og krysser fingrene for at alt skal ordne seg.

I dag sitter jeg på hjemmekontor og holder på. Skal ha ferdig et prosjet innen klokken fire, men kjenner jeg er såååå demotivert. Måtte ha meg en liten svingom innom bloggen din for å la øynene hvile på noe vakkert. Mmmmmm. Hjemmet vårt er helt bombet for tiden. Kontoret jeg sitter på er stappet med møbler, og det henger julekuler over hodet mitt. Men det er litt gøy med kaos, så lenge det ordner seg til slutt.

Ha en flott dag. Mange varme tanker fra Minmill

Anonym sa...

Hei Kardemomme:)
Flotte ting du viser oss igjen;)
Den ugleposen fikk jeg litt sånn nostalgiske tanker over, mamma sydde sånne klinkekuleposer til oss, de var fine...lurer på hvor de ble av? Ellers var den svarte benken på ønskelista de fin:) Igår kveld hadde to gode naboer og meg papirsklip her, kjempekoselig. Med advents-te og appelsiner...Bra du er i bloggeform igjen, håper dere alle er friske nå. Idag er d fredagsvask her, måtte bare ha en liten pause;) Ha ei fin helg da!
Klem -Irene-

Kardemomme sa...

Irene: Ja, var ikke den svarte benken fin!! Har gått og tenkt på at jeg burde hatt en sånn..
Vet ikke helt hvor den skulle stått men måtte vel kaste ut noe annet..Så koselig med papirklipp da! Siden jeg er hjemme med sykt barn om dagen må vi gjøre ting som er lystbetonte og vi har altså klippet og limt i dag vi også..
Resultatet kommer nok på bloggn litt senere..Hvis det noen gang blir lyst nok til å kunne ta skikkelige bilder..Bloggformen er litt opp og ned men nå er det i hvertfall helg og som vanlig blir det Tacos og X-faktor på menyen..Samme prosedyre hver fredag :)Ha en riktig fin helg Irene! Klemmer fra Kardemomme :))-

marie sa...

Jeg må snart til Paris, kjenner jeg. Tusen takk for deilige stemningsbilder.

Anonym sa...

Kjære Kardemomme.

Takk for tilbakemelding i kommentarfeltet. Synes det er så hyggelig å utveksle respons og tanker i et kommentarfelt. Derfor skulle jeg gjerne ha begynt å blogge. Det er også veldig hyggelig at du oppfordrer meg til det. Jeg tar meg faktisk daglig i å tenke over ting, møbler, snurrepipperirer jeg har i skuffer og skap, og som egner seg til bloggoppslag. Men jeg holder igjen enn så lenge. Vurderer faktisk å starte blogg i januar 2010, for det hadde vært morsomt å prøvd seg et år. Men så har det seg slik at visst alt går etter planen, så starter jeg på et større studieprosjekt til neste år. Det skal gjennomomføres i tillegg til å jobbe fullt, evnt. knyttes opp mot det jeg jobber med. Men det er mange brikker som skal på plass, så det er ikke 100% sikkert at jeg begynner. Skulle det ikke gå etter planen, så har jeg tenkt - som "et plaster på såret" - at jeg begynner å blogge, for da må jeg ha en hyggelig plan B som jeg kan begynne på. Så tiden får vise. Blir det ikke det ene så blir det det andre. Egentlig litt greit å ha det slik, så slipper jeg å bli overfrustrert hvis jeg ikke får gjennomført første plan.

I dag er det oppholdsvær hos oss. Det ser ut til å bli blå himmel, vind og solskinn. Sterk vind er ikke min greie, så jeg håper ikke det kommer til å blåse kraftig. Mye nedbør er jeg heller ikke glad i - ihvertfall ikke i disse dager. Jeg har nemlig trøbbel med bilen. Gummipakningen rundt bakruta er ødelagt. Det renner vann inn i bagasjerommet - det var det "badebassenget" der i går! Grrr! Jeg har vært på verkstedet med den, men pakningen må bestilles. Først i neste uke kan jeg få den reparert. Bil kan til tider være et stort frustrasjons onde! Å det koster! Puh! Beklager, det er ikke meningen å legge ut hver frustrasjonsdetalj om bilen på en hyggelig blogg.

Vel, får hive meg rundt her i reiret. Lille figur skal ha sin tidlige formiddagslur, han sitter på gulvet ved siden av meg nå og gir utrykk for trøtthet. Vi har vært oppe siden 06.15. Ja, ja, morgenstund har guld i mund - for mitt vedkommende kaffeguld, og nå har jeg drukket tre kopper mørkbrendt og kroppen er klar for husmorarbeid!

Må le av din siste kommentar til meg; dere kjøpte altså ikke g-stol og bekken til huset ved bekken?! Det hadde jo vært morsomt og du hadde vekket skikkelig oppsikt med de tingene i interiørt! Vel, kanskje best å la slike ting forbli i sine rette omgivelser.

Ha en fin dag Kardemomme. Jeg besøker deg snart igjen.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Tante Mimmi sa...

Superduper søte!!
Bedre med ein fugl i handa....
god laurdagskveld ved bekken!

Anonym sa...

Så fine ting du lager:-)
Ha ei fortsatt fin helg, klem Hege.

nina sa...

Hei...jeg følger ivrig med på bloggen din. Den er så koselig. Kan du ikke snart lage noen mat innlegg, du har laget så mange bra tdilgere, som gir masse inspirasjon i denne førjulstiden...mvh Nina

Kardemomme sa...

Nøtteskrika: Takk igjen for laaang kommentar :))Denne helgen har ikke pc'en vært slått på omtrent..Har brukt tiden på andre ting..Årets antagelig siste loppemarked, har laget en del småting og har kommet et lite skritt videre på oppussing av kjøkkenet..Tok noen bilder på lørdag som ikke ble så bra så jeg må ta nye i morgen..Nesten umulig å ta bra bilder nå som tussmørket ligger rindt bekken nesten hele dagen..Må si jeg beundrer stå-påviljen din. Det er ikke bare bare å sette seg på skolebenken med full jobb og to små barn..puh!!! Blir sliten bare av å tenke på det jeg..Og da skjønner jeg jo godt at blogging liksom blir nedprioritert.Det får være grenser for hva du skal klare å få gjort..Ja, G-stolen og bekkenet har det nok best i sine vante omgivelser..Er jo ikke særlig behagelig å ligge i den og foran tv sitter vi nok best i sofaen haha!! Ser ikke for meg at gjester ville ha slengt seg ned i den heller fniiis!! Håper det ordner seg med bilen deres. Er så håpløst når ting ikke funker og man er uten bil. Dessuten vet jeg ikke noe som det er kjedeligere å bruke penger på enn bilen..
Ha en fin uke alle dere! Klemmer fra Kardemomme :))


Nina: Du har rett i at det er en stund siden jeg laget matinnlegg..
Tror jeg har glemt det litt bort. Dessyten holder vi på med en evighetsoppussing på kjøkkenet men jeg skal jammen i meg lage et innlegg snart! Gøy at du spurte etter det :)) Lager jo mat hver dag så det er jo bare å finne fram kameraet! Ha en fin uke Nina og takk for påminnelsen! Klemmer fra Kardemomme :))