lørdag 14. november 2009

Ut av kofferten..

Det var ikke så mye som ble handlet i Paris men noen småting ble det jo.. Vi var bl.a innom noen flotte skobutikker og da jeg fant disse hos en Dr. Martens forhandler var jeg solgt! Jeg har hatt flere par støvler og sko fra denne fabrikken og det er virkelig støvler som holder lenge og er gode å gå med.. Når de i tillegg finnes i de mest vidunderlige farger og mønstre er det ikke mer å lure på.. Jeg var rask med avgjørelsen da jeg fant støvlene på bildet under..

Nærbilde av mønsteret..De ser litt gamle og krakellerte ut..

Denne gamle antikke boksen var en gave til min datter.

Så kjøpte jeg selvfølgelig en boks til meg selv også. Falt pladask for dette litt kinaaktige motivet med fuglebur og fugler..

Retrostoffer var ikke å finne men på antikkmarkedet stod det en selger som brukte dette nydelige stoffet som duk og underlag for det andre hun solgte.. Heldigvis gikk hun med på å selge det til meg..Hun skrudde nok opp prisen da hun skjønte hvor interessert jeg var men betalte likevel ikke mer enn litt over 100,-lappen.. Et helt nydelig stoff som egentlig hadde vært en lang gardin..

Vi fant ikke mange interiørbutikker men på et av sentrene vi var innom fant vi en kjøkkenavdeling som solgte disse søte skålene..Perfekte til tacoskvelder..

Jeg kjøpte også med meg deilig te, fransk sjokolade og en del gaver til de hjemme.. Alltid koselig å pakke ut av kofferten når man har vært ute og reist. Nå skal jeg øyeblikkelig sette deigen til pizzaen vi skal spise litt senere i kveld..

Ha en fin lørdagskveld der ute :)

34 kommentarer:

Hyttehuset sa...

For nokre herlege sko.
Og boksane likeså.
Det er rart kor raskt ein selgar får forsåing for kjøparens interesse og gjer raske grep i høve til det. Men 100-lappen var jo greit då.

Kos dykk med piza i kveld. Vår er eten opp og no er det førebuing til familieforestillinga "Skal vi danse". Då dansar eit par prinsesser her i heimen med på golvet.

Helg er herleg!

Edda sa...

Ja...de var riktig så fine...
tenker du hygget deg på den turen...
ha en fin lørdagskveld
klemme edda

RikkeW sa...

Rigtig flotte ting du har købt, jeg er helt vild med stoffet. Og det er også sjovt at det har fået sådan en historie med sig. Tak for kigget!

Pillepalle sa...

Kjære søte Kardemomme, disse støvler kan du gjerne sende videre til Tyskland ;-))) Legg gjerne skalene med i pakken, hihi. Så fine ting du har fått kjøpt! Nå er det Spiderman her pa TV og vi skal kose oss pa sofaen. Vi gjerne hekle noen mer fluesopp :)
Klemmer fra Pillepalle

Carola sa...

Åh vilka underbara kängor!!

formigrafisk sa...

Fantastiske Pariser-minner! Det er noe spesielt, det å handle med seg reiseminner synes jeg. Minnene blir fort en liten historie som du ikke glemmer så fort. Slikt liker jeg veldig godt, hilsen romantikeren!
Ikke før jeg har fått lyst på Dr.Martens støvlettene med roser på, så kommer disse og henger seg fast på netthinna! Akkurat som ordlyden, "Rett fra Paris..."! Så lekre! Kanskje de ikke kommer i handel her til lands. Kanskje vi må til Paris hele bunten, som vet og forelske seg pladask i et par støvletter.
Her kunne jeg ha fortsatt...bokser og gardinstoff...
Fine skatter - fine minner!

Anonym sa...

Hei koselige Kardemomme;)
Oboy, for noen Martens støvler, jeg ELSKER Dr. Martens!! har de lange grå-antikke selv....Herlige, passer til alt. Og så deilig med te og sjokolade da...:)) Idag vet du, var jeg på redesign kurset! Er inspirert til (to)tusen...Kurset varte hele dagen, men tror du ikke jeg har sitta i hele kveld også, kjenner d i hele kroppen nå..Knallgøy!!! Gleder meg til mårradagen, maskinen skal dure i vei her sør...Mulig jeg må legge ut noe på facebook:)) Så nå skulle jeg vært i den derre båndsjappa i Paris du hadde avbilda! Gått bananas der;) Så iår blir d bånd og knapper på ønskelista:)) Må kanskje gå over til symagasiner nå?? He,he blir nok litt papirsklipp innimellom;)) Du får kose deg med boksene, teen og ikke minst bootsene dine...litt misunnelig på de.., meg som ikke pleier være d,vet du;)))) Tjohoo, jeg er helt oppgira ennå her jeg, dette ble langt også, føler jeg..
Masse inspirerende klemmer fra
-Irene-

Nooria (www.detlillestore.no) sa...

De skoene var fiine! Boksene var også kjempefine. Jeg har "a thing" for gamle bokser ;-). Heldige datteren din som fikk en!

Susanne sa...

Godmorgon kära du..Ja du vilka underbar skor! förstår precis att du föll för dem!
De andra fina sakerna med! Jag tror på att man ska köpa med sig få saker på resorna det ger en mera glädje längre än om man handlar mycket! de där sakerna man fick med sig ger en sådan guldkant av fina minnen...
Fast man vill handla alla de vackra tingen man ser..
här i nord snöar det i dag med .. men det är en blandning med regn vilket gör all snö tung och blöt och garanterat hal ute på vägrana...
Jag myser inne med kaffe och bloggande... ha en fin dag
kram sus

En fugl i hånden... sa...

Hej Kardemomme

Hvor fine skåle - dem synes jeg vældig godt om...

Jeg har også gået meget i Doctor Martins og faktisk har jeg stadig et par helt klassiske sorte med lange skafter, som jeg ind imellem hopper i - det ER virkelig fodtøj, der holder... Dine blomstrede synes jeg er skønne, og de bringer absolut mærket ind i år 2009/2010...

Jeg har en lille tilståelse/spørgsmål. Jeg har lavet et indlæg om nogle nye vattæpper, fordi jeg blev så begejstret for dine i kurven. havde helt glemt, hvor skønne vattæpper er... Dit billede har jeg sat ind i mit indlæg med henvisning til dig/din blog... Er sådan noget egentlig ok i blogverdenen, eller bør man/jeg spørge først???

Kom først til at tænke på det bagefter, og håber ikke, jeg har gjort noget galt...?

Hilsen Helle

Rosas roulade sa...

Åh kære Momme...det er dine farver. Der er en umiskendelig mommeskag over farve-, mønster- og designvalg. Men du, læser jeg en lille sorgmodig tone mellem linierne? Sender dig en god portion søndagsglæde....håber det hjælper :^*

Rakel sa...

Ih så mange fine sager du har købt i PAris..
Håber I har haft en rigtigt dejlig tur afsted.. Støvlerne og skålene skulle jeg gerne have haft.. Og også alt det andet ja.. Virkeligt skønt...:)
Hav en dejlig dag..
Håber også solen skinner hos dig, det gør den nemlig her og det er herligt...
mange kh fra Rakel.

erry sa...

Grattis till dina underbara fynd från Paris! Helt sagolika skor, och både tyget och boxen är ju helt fantastiska!

Ha en fortsattfin söndag!

Kardemomme sa...

Irene: De grå antikke Dr.Martens støvlene er superflotte!! jeg skulle gjerne hatt en hylle med støvlene fra dette merket! I Paris var det så mange nye varianter at man kunne dåne! Leser av kommentaren din at du er GIRA ja hihi!!Skulle gjerne vært med deg på det kurset!! Må ha vært superinteressant og HÅPER du legger ut bilder på Facebook!!! jeg vil jo gjerne se!!! Er det ikke HERLIG å bli så inspirert at man bare gleder seg til neste dag hvor man igjen kan sette seg ved maskinen :))Vi er på vei ut så jeg rekker ikke å skrive så langt her men ønsker deg en fin søndag videre! Foran symaskinen? Klemmer fra Kardemomme :))

Glede sa...

Heihei! Du er altså en ekspert til å finne nydelige ting, liker alt jeg ser her! Likte spesielt de skålene. Låner mine foreldres data, min egen har streiket. ;) Ha en flott søndag!

Minmill sa...

For noen flotte Dr. Martens du har kjøpte deg Kardemomme. Mener jeg har sett bilde av slike før, men jeg har aldri de i en butikk. Så flotte. Det er jo sånne skotøy som er gøy å kle seg i. De er til å bli glad av.
Det er moro å se hva du har kjøpt med deg fra Paris. Jeg likte godt det herlige retrostoffet og de små skålene.
I går kveld satt jeg sammen med en venninne og fortalte om bloggingen. Hun har jo trodd at jeg drev med en sånn skummel greie på internett. Hun har overhodet ikke skjønt hva meningen med dette er. Så gav jeg henne eksempler, og da trakk jeg fram din blogg og fortalte henne at jeg likte din blogg veldig godt. Etterhvert skjønte hun hvilken vidunderlig verden det er der ute. Kanskje jeg har klart å verve en ny blogger. :)

I dag har vi tømt stuen for møbler og pynteting, og det er alltid mer jobb enn jeg tror. I ettermiddag blir det middag hos mine foreldre, så må vi hjem til et hus der alt står på hodet senere i kveld.

Kos deg med det du måtte holde på med. Søndagsklem fra Minmill

Beate sa...

Åhhh, skålene var flotte! Men jeg tar gjerne turen til Paris ene og alene for båndene og bokstavene. KJøpte du ingen bånd....??For et himmelrike av et market!!!

Birgitte sa...

Du har da gjort nogle fine fund. Fede støvler!!God aften;0)

Lis sa...

Det kan da ikke være et tilfælde, at jeg har drømt om mine gamle Dr. Martens i nat? Jeg kunne ganske vist kun finde en højresko i alle parrene, men der var også et par blomstrede. Jeg må finde mine gamle støvler frem og få dem pudset af og derefter mit nærmeste skotøjsmagasin, så jeg kan få mig et par med blomster også:) Man kommer jo helt i forårsstemning!

Lycke sa...

ÅÅåå, du åå..du!! Skorna var ju helt ljuvliga!!!!!!! Har ett par dr martens sen jag var yngre - men de där var ju i världsklass!!!!!!! Och boxarna...mmmmm....helt ljuvliga!!! Förstår det så att det var dyrt där!!! Drömmer ändå om att resa :)
Har haft en lugn och kravlös helg här - bara mys och snö - tills idag då det har börjat regna :(
Hoppas du har haft en härlig söndagkväll...!!!

Kramhögar Lycke

SiriR sa...

Så mye fint du fikk kjøpt deg:)
Skjønner godt du bare måtte ha de skoene, de var stilige!!

Victoria sa...

Åh!! så mye fine ting du fikk med deg hjem! :) og jeg bare digget de skoene.. helt fantastiske!! og den søte boksen med fuglene og buret var også uuuutrolig fin!! :) ble veldig misunnelig nå altså ;)

Anonym sa...

Hei!
Elsker skoene dine!!
Ser for meg utallige styling muligheter.
Har ikke sett slike i Norge.
Gi meg beskjed da, om de finnes, men i en annen farge for meg .-)
Eskene var nostalgi og bare herlige.

Marianne

Ninas Drops sa...

Neimen næææ
Dr Martens...de var super fine.
Også så mye fint du har handlet deg .LIkte spesielt den boksen du skulle beholde selv, samt det fine fine stofet. Det var virkelig vakkert.
Moro med noe nytt=)
Klem fra
Drops

Minmill sa...

Hei lille frue! Er bare innom her og titter, og for å høre om du har det bra? Ønsker deg en fin tirsdagskvel. Nå skal ungene i seng her i huset, og jeg skal benke meg med Greys Anothomy. :)))) Klem.

Anonym sa...

De Dr. Martens skoene falt både mor og datter for her i huset!

Kan jeg spørre hvor i Paris du kjøpte de? Vi reiser jo om en uke - og noe lignende hadde det vært fint å ha med i kofferten hjem!!

Bildene fra Paris var herlig!
Vi følte allerede at vi var der, så du har forlenget turen vår med maaange dager :-)

Hilsen Gunn K og M

Dans på roser sa...

Hei du!
Nå er det lenge siden jeg var innom deg sist...

Så deilig det høres ut med Paris... sukk...

Skjønne sko. Mmmm... just presis som jeg liker det også=)
Skjønner godt at du valgte dem.

Har fått boka Rollinger og roullader.
Super-duper!!

Ha en deilig onsdag! Kathrin.

Lycke sa...

Hallå goaste du!!!! Var har det blivit av dig i dagarna?!? Ni har väl inte gått o blivit sjuka? Hoppas inte! Här försöker vi få tider bokade för att gå och vaccinera oss, men ännu har det inte lyckats - är lite vill rådig till om man skulle eller inte..men, men...
All snö har regnat bort och grabben tror inte det blir någon julafton i år (ler)

Kramhögar Lycke

Persilja sa...

Inga dåliga grejor att komma hem med!!! Paris i ett nötskal på nåt sätt. :)
Och med dig har du ju alla fantastiska bilder i huvudet. Det är ju det allra bästa med resor!

Kardemomme sa...

Gunn: Heldige dere som skal til Paris! Det var en helt nydelig by!
Hvis dere tar metroen til Les Halles ligger det en Dr.Martens butikk rett på utsiden litt lenger ned i gaten på andre siden. Dere kan ikke unngå å se den..
Masse lykke til og ha en super tur begge to :))Klemmer fra meg :)!

majamysil sa...

Hei du!
Moren min gjorde meg oppmerksom i dag på at vi er nevnt som fine blogger på boligliv sin hjemmeside :)

Veldig moro!

Marie

Mamma Brown sa...

Hei
Kardemomme
Har du vært inne på nettsiden til boligliv idag? Hvis ikke, vil du få deg en overrakselse! Grattis!!!!
Følger bloggen din flittig, men har ikke vært så flink til å kommentere i det siste. Flotte dr. Martens du har kjøpt!
Klem!

Åpent hus sa...

Hei. Så gøy å finne bloggen din - kjempefin! Nå har jeg rota rundt her inne lenge og kost meg. Takk! :)

Alt godt sa...

Det stoffet hadde mor mi ein kjole av - klassisk syttitalsmønster. No vart eg nesten litt rørt her...