torsdag 12. november 2009

Katy Gromballs nydelige bilder..

For noen dager siden fikk jeg en hyggelig mail fra en fransk illustratør Katy Gromball som skaper nydelige bilder av japansk papir og vintagematerialer. Dette var virkelig bilder for meg og stemningen på bloggen hennes med den vakre musikken gikk rett i hjertet på meg. Ser at hun har lagt ut en kolleksjon med postkort på Etsy med disse nydelige motivene. Ta dere en titt på disse vakre drømmelignende landskapene..
I was so happy to find a mail from the French illustrator Katy Gromball in my inbox a few days ago. Katy creates beautiful paper collages, using Japanese paper and other vintage materials. I just loved the pictures and the atmosphere on her blog with the lovely music. She has recently launched a series of postcards available at her Etsy store as well. Take a look at these wonderful dreamy landscapes everybody..
I wish you all the best Katy!

16 kommentarer:

Lotten sa...

Vilka härliga bilder! Jag gillar den nedre bilden bäst....

Tapeten som är på bild i mitt sovrum är samma som jag har i vardagsrummet. Fick en bit över vid tapetseringen och satte den på en tavelduk. Mitt hem skall faktiskt fotas senare i vår för att vara med i något magasin såsmåningom ;-) Så tids nog får du nog se det i ett glassigt inredningsmagasin....

Ha en bra dag!
Kraam Lotten

Anonym sa...

Verkligen jättefina bilder! Känns värmande i dessa kalla och mörka novemberdagar :-)

Tulip sa...

Fine bilder! Så fin reisedagbok du viser frem i forrige innlegg. Føles nesten som om jeg har vært på tur selv!:)

My home is my Castle - by Kari sa...

Så nydelige bilder....
Likte dem godt jeg og

Klem,Kari

En fugl i hånden... sa...

Hej

Sikke fine billeder! dejligt at blive præsenteret for noget helt nyt, man ikke kender til - jeg elsker blogverdenen allerede! :-)

Tænkte jeg lige vil tillade mig at nævne mine nye fugleposer, jeg har lavet til en gavevandringsleg... De kan ses p min blog... Der er stadig en enkelt tilbage, som søger nyt hjem... Kik evt. forbi og bliv fristet til at lege med... :-)

Håber, det er ok, jeg nævner det her...

Hilsen Helle

Bente - Snubletråd sa...

Nydelige bilder. Likte spesielt godt det øverste! Skal innom Etsy å titte:)

SavanneTreet sa...

Åi.. det var virkelig vakre og stemningsfulle bilder.. =)
tenk å være så flink..
Ha en god kveld, hilsen M som gleder seg til helg.. ;)

Re-dizain sa...

härliga...och japanska mönster är fantastiska, speciellt kimonomönster..och du är så duktig på att lägga upp fina bilder:)

den lilla tråd sa...

nydelige bilder-årets julekort kanskje??:)får litt sånn "rødhettefølelse" av bildene..ellers må jeg si at jeg ELSKER å lese bloggen din-du er virkelig inspirerende:)
Ha en super kveld:)klem Lisa Med Den Lilla Tråd

Kaspara sa...

God morgen, Kardemomme!
Fredag!!!! Herlig!!
Så søte bilder fra denne franske illustratøren!
Liker vinden man får følelsen av i noen av bildene.
Håper gemalen er i ferd med å kvikne til og at formen er bedre på H.
Her prøver jeg å være flink og disiplinert. Julemarkedet nærmer seg med stormskritt, og jeg får pårøve å få sydd mest mulig.
Sent i går kveld ble symaskinen og jeg heldigvis venner igjen og nå syr den prydelige sikksakk-sting og er sååå ekemplarisk! Godt, hadde ikke hatt tid til å ha den flere dager kanskje på service nå.
Jeg sitter i en haug av retroskjerf og et nytt applikasjons-prosjekt og syr.
Fikk akkurat spørsmål om mange vikardager på jobben, men må vente til etter markedet. Sa ja til en del dager i desember.
I dag blir det "So you think you can dance" og "X-factor". Elsker disse programmene!
Ha en fin fredag, Kardemomme og hils dine "sjuklinger" så masse!
Klemmer fra Kaspara

Rosas roulade sa...

Kære Momme.

FØRST: Programmet jeg omtalte er IKKE Tore på sporet...slet ikke! Hvordan kunne du dog tro de om mig! ;) TPS findes også i en dansk version, der hedder Sporløs, hvilket jeg heller ikke ser. :)

Programmet er et hade/elske program, fordi det omhandler mennesker, der bare pludselig forsvinder: En dag gik Joakim på ud for at handle smør og så kom han aldrig tilbage. Det interesserer mit forfatter-jeg, at der er mennesker, derude, der vælger at forsvinde. Nogen begår selvmord, mens andre starter en ny tilværelse i et andet land. Selv om de har familie og venner i DK. Et eller andet sker og så vælger de at forsvinde. Det sker ifølge programmet for 9 danskere hvert år.

Det, jeg ikke bryder mig om, er, at jeg ikke kan lade være med at tænke på, at de, der skaber sig et andet liv et andet sted, har ofret meget for det. De har taget en svær beslutning og lever med et stort offer og måske også en skam og en sorg, men de lever. Og så kommer der en idiot fra DR og finder dem, bare fordi nogen hjemme i DK savner dem. Det er usmageligt. Jeg kan bedst lide de programmer, hvor de ikke finder dem. Der for sporet stopper op. Der får min fantasi en hel masse at arbejde med, og det elsker jeg.

Bogen 'Jul' var også en overraskelse for mig. Den er jo nogle år gammel, så det er mig en gåde, hvordan jeg har gået glip af den! Men nu har jeg den, og jeg er evig lykkelig! Julen bliver straks mere festlig med Plum i mit køkken! :)

Og så til dit indlæg: WAUV!!! De billeder var nydelige og lige dig! Så hyggeligt, at der er folk derude, der holder øje med dig heroppe i Norge.

God bedring til dine kære, og så håber jeg, at du får en rigtig god weekend! :)

Rakel sa...

Virkeligt fine billeder.. Kan især godt li dem med sne og vinter, men måske det er fordi jeg i forvejen er lidt i julehumør.. :))

Susanne sa...

God dag i nabolandet.. ja vilka underbara bilder förstår att du blev glad.. så vackert illustrerade!
Här i Norra sverige har vintern kommit för att stanna.... i natt hade vi -12 . Snön gnistar ute och nu vill man snart börja jul pyssla!
Hoppas du får en fin helg kramar sus

lycke sa...

Alldeles underbara kära du!!! Förstår att du blev frälst!! Tack för dina jättefina ord om mitt virkade halsband - blev sååå glad - att komma från dig :) Har känt mig hängig någon dag och inte orkat blogga! Jo, halsbandet är virkat på fri hand - svärmor lärde mig lite när hon var här för någon helg sedan - vet knappt vad maskorna heter vettu - hade inte rört en virknål sedan innan tonåren!!! Men inspirationen har jag från Marialuisa maffi, på flickr - såg hennes halsband och ville ha, men hon sålde inte - så jag gjorde något liknande eget:)
Länkarna är bara luftmaskor och räta maskor, men resten har jag provat mig fram!!! Kan fortfarande inte virka dubbla blad på en blomma, hihi...!!! Men fler halsband blir det - håller precis på med ett!!!

Kramhögar Lycke

Marthe sa...

Hei kjære deg!

Først og fremst; takk for et herlig innblikk i paristuren deres! Det var så mange vakre bilder og fristende ord at jeg såvidt unngikk å bestille en impulstur til Paris før jul;) Elsket bildene fra markedet. Så masse fine lamper, og det store bordet med alle bokstavene på skulle jeg gjerne fråtset i. Håper batteriene er fulladet etter det som ser ut som en herlig tur!

Utrolig søte bilder du fikk av bloggeren Katy. Likte veldig godt det bildet av jenta som husker. Får en god følelse i kroppen av å se på det, og hva bedre bivirkning av bilder kan man ønske seg?

Her har jeg og Mathea en alenekveld- og natt. Vi koser oss begge to- Mathea på leketeppet sitt, og jeg ved symaskina. Snart er det sofa, sjokolade og x faktor. Det er herlig med helg!!

Ønsker deg en strålende, avslappende og fin helg Kardemomme:)

Varme klemmer fra Marthe, med snø på nesetippen

En fugl i hånden... sa...

God morgen Kardemomme... Tak for din morgenhilsen på min blog i går, og tusind, tusind tak for al din overvældende ros - jeg bliver næsten helt flov, selvom jeg selvfølgelig lapper det i mig som en kat drikker fløde :-)

Den sidste pose blev snuppet i går, så jeg fik heldgivis tømt ud ganske hurtigt, selvom bloggen er ny for offentligheden, og jeg ikke har så mange læsere endnu. Tænkte bare på dig, fordi du virkede så begejstret for uglenålepuderne :-)

Håber, der snart kommer mere ro på hjemmefronten, så du kan finde tid og energi til nye pragtfulde kreative udfoldelser.

Ha' en skøn dag og weekend!

Hilsen Helle