onsdag 18. november 2009

Nettbutikk med mange fristelser...

Jeg har funnet en liten nettbutikk som heter Butik Lanthandeln Der selges de nydeligste små møbler og ting til hjemmet. Legger ut litt inspirasjon derfra.. Skriver opp denne sortmalte benken på ønskelista mi.. Jeg blir mer og mer betatt av rosa..Dette skapet skulle jeg mer enn gjerne hatt på kjøkkenveggen..
Flotte kurver som er ført opp på min ønskeliste..
Helt nydelig lite rosa skap.. Soveromsinspirasjon..
Denne grønn/turkise fargen er så utrolig flott!
Sist men ikke minst en Jieldelampe..
Vi gjerne få takke dere alle for de koselige kommentarene som blir lagt igjen på bloggen min! Blir så glad for alle hilsener fra dere der ute! Jeg har ikke så mye tid og overskudd til å blogge for tiden men endelig klarer jeg visst å samle meg til å lage et lite innlegg igjen.. Møblene i denne nettbutikken var så herlige og igjen tar jeg meg selv i å ønske meg rosa møbler..
Vi får vel se om det blir noe av..Jeg er stadig igang med å male både det ene og det andre her i huset men når det kommer til stykket feiger jeg ut og lar ting forbli hvite likevel..

30 kommentarer:

En fugl i hånden... sa...

Dejligt at se/høre nyt fra dig igen, Kardemomme, og hvor fine sager, du har fundet i butikken - den må jeg vist en smut forbi senere i dag...

Jeg elsker også møbler malet i grønlige, turkise, rosa pasteller og også blålige og lilla nuancer, men præcis som du fortæller, så ender jeg også aller oftest med hvidt, fordi man ed, der er sikkert, skaber lys og luft og ikke bryder med omgivelserne...

Nå, men det jeg egentlig mest vil sige er, at jeg hber, det snart lysner forude med tid og energi - husk at passe godt på dig selv, søde kardemomme...

Jeg har skudt en give away i gang, når du på et tidspunkt, hvis du får lyst til at lægge vejen forbi...

Persilja sa...

En sån industrilampa vill jag ha!!! Och precis den kulören vill jag ha på mitt gamla grå skåp som vill ha lite ny glad färg- PRECIS den vackra matta kulören! Mitt i prick!

Charlotte sa...

Vackert, detta föll mig helt i smaken. Det rosa väggskåpet... åh... nästan så att jag måste dra på loppis och se vad jag finner. Måla om kan man alltid. Inte ska du vara feg, testa en färg det går alltid att måla över igen om du inte trivs med det.
Det är väl så med bloggandet ibland har man massor med tid och lust. Jag blir glad när jag ser att du bloggat! Glömde säga att skorna i förra inlägget är underbara, menar det verkligen. Jag är inte mycket för skor, tillhör dem som helst ska handla skor på två sekunder annars får det vara. Det underliga är att jag känner att jag börjar ändra mig lite eftersom så många bloggar om vackra skor. Jag vill också ha. Ha en fin dag! Jag ska vara hundvakt idag... det går det med.

Kristine sa...

Virkelig nydelige møbler ja :-) innom på morgenkvisten for å ønske deg en GOD dag!! Hilsen fra Kristine

Susanne sa...

ja den affären brukar jag drömma mig bort i långa stunder.. de har såå fina saker!

Kaspara sa...

God morgen,¨Kardemomme!
Så mange nydelige ting du viser oss! Mine favoritter er det grønnturkise skapet (en helt utrolig flott farve!) og det lyse rosa skapet med glassdører,utrolig delikat rosafarve som ikke blir for rosa.
Den sorte benken er også herlig og kan stramme inn litt, når rosalengselen tar av!
Endelig har vi fått bestilt hotellrom i Gøteborg, men det blir noen uker til enda.
Her er det grått og fuktig i dag, men symaskinen står klar og venter sammen med steltonkanna.
Kjøpte noen vakre broderier i bruktbutikken i går, som jeg gleder meg til å putte inn i blant annet skjerf.Måtte sy et skjerf til meg selv i går også, for jeg har jo faktisk ikke noe eget.
Måtte ha et med vakre rosa og røde rosebroderier koblet sammen med retrostoffer.
Regner med at du har oppdaget mail i innboksen. Som sagt; konsentrer deg om andre ting enn å svare på mailer i disse dager!!! Synes bare det er koselig å sende deg noen ord.
Ha en så fin dag som mulig! Klemmer fra Kaspara

idyll sa...

Ååå så masse kjekke møbler, det var en herlig nettbutikk.. Jeg har nok HELT rosa DILLA for tiden.. rosa stoler, puter, julepynt.. you name it.. Skulle trodd jeg var 6 år:) hehe

Ha ei strålende helg

Barbros lille atelier sa...

Her var mye fint å se! Jeg likte også veldig godt det rosa og det grønnturkise skapet. Herlige farger! Men det meste forblir nok hvitt hjemme hos også...

Ha en fin dag!

Klem

Jeanette Lunde sa...

Så mye fint :)
Du vet at vi er nevnt på boligliv.dk sine sider. Hyggelig at danskene setter pris på oss, jeg mener siden vi ELSKER deres stil Ü

Minmill sa...

Takk for skjønn inspirasjon. Du er flink til å finne unike ting der ute på nettet. Det med å male møbler i andre farger, for så å la dem forbli hvite, er en del av meg også. Typisk!

Ta en titt på denne linken: http://www.boligliv.dk/blog/kristina-heise-fjeldgren/sma-juleventyr-fra-norske-bloggere/

:))) Ha en fin dag!

tavelhus sa...

Härliga bilder från Paris! Jag gillade också Tokyo eat.

Tussi sa...

Ja, der var det mye fint.
Når det gjelder farger: mitt hus ble bygget i 1988, og da var det følgende farger som gjaldt: gammelrosa på kjøkkenet, lys rosa i gangen, oransje (!) på badet osv.
Jeg kjenner at jeg ikke vil tilbake dit, men ett og annet fargeinnslag kan man vel ha. Den duse, grønne er jo kjempefin da!

MiaNostalgia sa...

Sukk - der var det mye fint, og så var det ikke så alt for dyrt heller... Likte spesielt det lysturkise skapet. Men det er nok ikke plass til så mye mer i Nostalgiahjemmet for tiden. Får veld nøye meg med litt julepynt istedenfor :-)

::Moia sa...

Hva du finner på nettet, det får jeg si:)
Benken, det mintfargete skapet, lampen, ja, det hele kunne jeg tatt med meg til Sörgården!!
Håper det snart går bedre der hjemme, hils og prøv og kos dere:)

Therese sa...

Hei, så herlig blogg du har !!!
Og takk for tipset, ser ut som de har mange fristelser der. Må inn å sjekke :)

Ha en god dag!!

Guro sa...

Så utrolig fine møbler! Takk for link. Blir helt henført, men det vil nok være ganske dyrt å bestille, eller kanskje man må hente dem fra sverige selv... Uansett kan man la seg inspirer av fargene! Lys rosa, turkis/isgrønn og litt dyp gul farge er mine favoritter for tiden :) Men får jeg malt noe i de fargene? Nei! Skulle gjerne vært bedre venn med malekosten, men jeg synes det er så utrolig stort tiltak når absolutt alle rom i leiligheten er i daglig bruk. Uansett, her babler jeg i vei, skulle jo egentlig bare takke for fin inspirasjon. Ha en god dag!

Pillepalle sa...

Kjære Kardemomme! Dette skapet/denne kommoden i turkis farge er så utrolig fin. Tusen takk for inspirasjoner! Ha en glad dag, søte du! Klemmer fra Pillepalle

Ida Susanne sa...

For noen fatastiske møbler! Det rosa skapet var helt utrolig flott!! Herlig inspirasjons bilder da regnet pøser ned ute! Godt å kose seg med slike blogger som din da, med en stor kopp te og pleddet rundt seg!
Flotte bilder på siden din! Virkelig: )
-Ida Susanne

Nina sa...

Vet du hva - det med hjertet var godt sagt. Jeg har liksom vært fornuften selv hele livet. De siste årene har jeg begynt å leve litt mer med øyet og hjertet - ikke med hjernen. Unner meg ting som kanskje jeg ikke finner noen god begrunnelse for. Da tror jeg at jeg er overbevist. Kenwooden min hangler jo og går enda - så den kan fylle storebror-rollen.

Klemklem i dette nitriste novemberværet.

Ninas Drops sa...

Kjære Kardemomme.

Takk for kommentar inne hos meg for litt siden. Dine ord varme alltid så godt.

Men skal si dere får store prøvelser. Ikke moro når noen er syke. Tenker på deg, og du skal vite at jeg fikk gåsehud da du fortalte meg det. Jeg tenkte nei...ikke hun nå igjen.
Jeg ønsker bare å si at du er en stor inspirasjonskilde for meg. Og jeg elsker alt det fine du finner og lager.
STOR STOR klem fra NINA.

Anonym sa...

Kjære Kardemomme!

Så mange fine inspirerende bilder og flotte blogginnlegg fra deg i det siste. Sort&hvit-kjøkkenet du viser med kjøkkenbenk, bord og gulv er drømmekjøkkenet til mannen og meg! Det er nettopp slik vi vil ha det. Kjøkkenbenkene skal være enkel, lang stålbenk, slik de har på storehushold kjøkken. Mannen elsker å lage mat og han trenger boltringsplass. Vi vil ha overskap som er enkle og hvite + et stort, gammelt hvitmalt skap til kopper, kar og tørrvarer. Ble så glad da jeg så det bilde. Har faktisk helt maken kjøkkenbenk og bord. Benken som er anno 20-tallet kjøpte jeg (lutet) for mange år siden. Og bordet som er brunt, er for tiden stuet vekk, men skal frem en vakker dag - når vi får overskudd til å renovere kjøkkenet. Ser jo hvor bra det blir når møblene blir malt. Men det er jo et aldri så lite prosjekt. Jeg holder fortsatt på med skatollet - som må males 4-5 ganger! Nå jobber jeg for fullt på museet. (Det har derfor vært full stans med penselen). Har vært i sving i en uke. Mannen er hjemme med lille,viltre figur. Det er overgang for oss alle.

Vel, må hive meg rundt her - snart leggetid osv. Men måtte komme med en kommentar på dette fantastiske innlegget. Ble så inspirert at jeg maler tredje strøket på skatollet i kveld tenker jeg, håper jeg....

Fjærklem fra Nøtteskrika

Maria sa...

Inte ska du känna att du är dålig på att skriva inlägg...nuförtiden har jag knappt tid att skriva ett par i månaden.

Bilderna du lagt ut var ljuvliga!

Kardemomme sa...

Nøtteskrika: ja, er det ikke fint med det sorte og hvite gulvet!
Kjøkkenbenker i stål er rålekkert og jeg kom til å tenke på et loppemarked vi var på for noen år tilbake. Det gamle rikshospitalet skulle flytte inn i nye lokaler og skulle kvitte segt med en masse gammelt. Derfor ble det avholdt loppemarked inne på sykehusområdet.
Dessverre var vi for sent ute så det meste av det som var fint var allerede solgt, men jeg husker det stod flere stålbenker der, noe vi også synes er flott! Det som stod igjen var gamle bekken og noen gynekologstoler hihi!!! Vurderte å sette en i stua men det hadde vel vært litt på kanten haha!!!
Men møbelene fra denne nettbutikken var så flotte og jeg tenkte det mest som inspirasjon til å finne gamle og billigere møbler på loppis og gjøre de til sine egne med ny farge!
Skulle gjerne sett skatollet når det blir ferdig!! Kjære Nøtteskrika, kan ikke du lage en blogg snart?? :))) Er SIKKER på at du ikke kommer til å angre ;)
Trist med mammapermisjonen som er slutt da..Husker jo godt hvordan det var! Da nurket begynte i barnehage var det meg som gråt da jeg leverte henne..Hun var opptatt med de nye lekekameratene :))
Men det blir vel en stund før lille Figur kommer så langt.
Først er det kos hjemme med pappa :)Ha en fortsatt fin torsdag alle dere og så snakkes vi forhåpentligvis etterhvert :))
Klem fra Kardemomme :))

Maria sa...

Nu ligger bilder ute på nya köket! Välkommen och titta!
KRam MAria

Hyttehuset sa...

Så lekre bilete du har lagt ut. Og pastellane er jo så herlege Eg likar dei også, men feigar nesten alltid ut med kvitt. No går det likevel i isblå.

Eg gler meg til det neste innlegget ditt!

Og gratulerar med flott omtale i BoligLiv. Alt velfortent!

erry sa...

Härlig inspiration, tack för tipset! :)

Re-dizain sa...

Undrbara saker...Järnssängar har jag två st på lager efter mina stora tjejer..snart skall Noa få en till sitt rum...
Den lampa ser så levande ut...bara så mysig...

LillaLykke sa...

Så mye nydelig! Tusen takk for inspirasjonen :)

Tulip sa...

Her var det mye fint, ja.
Det er lov å drømme iallefall, helt gratis er det også!

Skjønner det ang bloggingen, den tar litt tid. Viktig at du blogger når du synes det er greit selv, ikke fordi du føler du MÅ. Da blir det fort et ork.
Vi har det vel sånn alle sammen innimellom!

Klem

Lycke sa...

Ojojojoj!!!! Man får alltid STORA habegäret när man kikar in hos dig käre du!!!!!! Det här gick jag också igång på! UUUnderbart rosa skåp! Och bänken, den svarta - den tror jag är nästan exakt samma bänk som vi har i vardagsrummet - målad i turkost...!
Tack så oändligt mycket för dina fina ord om virkningen min - det värmde verkligen en frusen Lycke!
Jag har faktiskt nämnt på bloggem att de går att beställa från mig, hihi, men jag är inte så officiell med det - har ju inte hunnit göra så många heller men håller på med ett fjärde nu! Man måste ju testa :)
Har du något tips på var de har mysiga tekannor så berätta gärna när du får tid nån dag, hihi - vi har nämligen ingen sådan - och nu är det tetider känner jag!
Här har snön äntligen fallit igen ikväll efter många långa dagar med bara regn och mörker - så lite julkänslor finns det någonstans ändå:)))
Ha det gott kära du!!!

Kramhögar Lycke