søndag 18. april 2010

Den store loppehelgen..

Denne helgen har jeg gledet meg til lenge. Hele 28 loppemarkeder gikk av stabelen i Oslo og omegn. Hvor starter man egentlig opp for å få med seg mest mulig?
Man vet jo aldri hvor man finner det man leter etter, og det blir som å lete etter nåla i høystakken. Særlig for oss som leter etter retrostoffer. Ser nå at det blir vanskeligere og vanskeligere å finne akkurat det jeg leter etter, men i går trakk jeg vinnerloddet og gikk rett på den største bunken jeg har sett, på det første loppemarkedet vi var innom. Det er et adrenalinkick uten like å komme inn i stoffavdelingen nesten alene og få øye på en sånn bunke som jeg fant i går. Dette er sånt som jeg har gått og drømt om, og var sikker på at det skulle forbli en drøm. Helt til i går morges..De to andre damene som kom inn i stoffavdelingen sammen med meg var interessert i helt andre ting, og jeg fikk bordet med alle stoffene for meg selv de første 10 minuttene. Hva som er skatt eller ikke kommer jo an på øyet som ser og de to andre som var tilstede enset ikke meg og mine funn i det hele tatt. Det ble jo en diger sekk ut av alle disse stoffene. Klarte så vidt å slepe med meg posen med stoffene, vatteppet og den søte lille sykurven til bilen. Betalte 300,- for hele stasen. Åh!- lykke!! Jeg var helt bedøvet av all adrenalinen og tenkte for meg selv at det ikke spilte noen som helst rolle om jeg fant noe mer resten av dagen. Lykken var allerede gjort for min del.
Her er skattekurven som ble med hjem etter gårsdagens raid.
Måtte klype meg i armen da jeg fant alt dette. Flere av settene var doble, så bunken var mye større enn dette..
Retrostoff i lange baner..
Dette stoffet var kjærlighet ved første blikk og jeg fikk det faktisk gratis. Det satt på noen stolputer i en stol som skulle kastes på slutten av dagen og jeg fikk lov til å ta med det jeg ville. Stolen var en 50-tallsmodell som flott i mine øyne men vi hadde hverken plass i bilen eller her hjemme, så den gikk rett i containeren. Fælt å tenke på! Men jeg skal i hvertfall lage meg en stor fin veske av dette skjønne stoffet!
Og så fant jeg 3 tapetruller. Hadde aldri kjøpt disse i butikken og kommer aldri til å sette den på en vegg, men det kan helt sikkert brukes til forskjellige klipperier og innpakning av gaver etter hvert. På slutten av dagen fant jeg disse to store dukene i retrostoff.
Fatter nesten ikke at ting som dette ender opp på et loppemarked, men jeg fant altså dette stoffet fra Marimekko som er nesten 4 meter langt. Litt skrukkete men ser helt ubrukt ut.
Litt skarpt i fargene men utrolig vakkert. Modell "Fandango" av Maija Isola.
Neste kupp gjorde jeg i lampeavdelingen på samme markedet. Der fant jeg disse to blå vegglampene som ser nesten ubrukte ut. Da jeg kikket under så jeg at jeg hadde funnet to LUXO-lamper. Denne modellen, L-10 har jeg ikke sett før og aner ikke om det er en nyere eller eldre modell.
Men av de hvite ledningene å dømme er de nok av nyere design. Fine var de i hvertfall.
Og det skulle bli mer blått. Fint brett og stor duk i fine farger..
Sykurven var "kjærlighet ved første blikk". Den stod på bordet ved siden av alle retrostoffene.
Og så ble det et vatteppe også. Ønsker meg alltid tepper med større mønster enn dette, men det var ganske søtt og jeg ville ikke gå fra det. Jeg fant også et par taklamper, og noen retro lampeskjermer som jeg skal vise ved en annen anledning. Damen jeg betalte hos smilte bredt og inderlig, og mente at dette var lampeskjermer for spesielt interesserte. Og det var det nok også, men fordelen med slike kupp er at de nesten ikke koster noen ting fordi enkelte synes de er så stygge. Min filosofi er at "pent" lett kan bli litt kjedelig, mens "styggfint" er interessant, humoristisk og lekent. Og litt modig kanskje :) Jeg holder uansett tommelen opp for humor i interiøret. Ha en fin søndag alle der ute!

75 kommentarer:

Anonym sa...

ojj du hadde jo virkelig flaks :)
ett sånt syskrin har bestemora mi og.. kjempe søtt :)

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Oi så heldig du har vært!:)

Hunch, Camilla Tange Peylecke sa...

iiii hvilke skønne sager!

Minmill sa...

Hei på deg Kardemomme og gratulerer med en vellykket loppehelg. Tenk at det er 28 loppemarkeder på en gang, det høres helt utrolig ut. For en luksus og sitte og velge ut markedene. Er vi heldige i Kristiansand så er det kanskje to loppemarkeder. Du har funnet mange flotte stoffer synes jeg. De lampene kan jeg sjekke ut for deg via mine nye Luxo kollegaer. Om det er Luxo eller ikke, så er de iallefall utrolig fine. Blått er jo i skuddlinjen for tiden, så det burde jo bare være og henge dem rett opp. De så jo helt strøkne ut.

Så spennende det høres ut det dere gjør der hjemme. Ombygging av garasje og terrasse høres omfattende ut, men jeg regner med at dere kommer i mål etterhvert. Det skal iallefall bli spennende og se det til slutt.

Jeg skal ut nå for å male første strøk på hagemøblene. De har stått ute i snøen hele vinteren og nesten råtnet vekk. Hagebenken måtte vi kaste, så nå er det bare to stoler og et bord igjen. Nå har jeg skrapt og grunnet og kvistlakket dem, så nå burde de holde noen år til etter at jeg er ferdig. Jeg har ikke lyst til å bruke penger på nye hagemøbler før terrassen vår blir ferdig.

Masse gode helgeklemmer fra Minmill

Unknown sa...

He he...ser ut som du hadde en strålende dag ;-)

Brit Strikkenerd sa...

Gratulere til deg for kjempe funn på loppemarked. 28 loppemarked på en gang- blir helt svett bare ved tanken. Det ok at det er et pr helg her på landet, svett nok for meg det:) Blir spennende å se hva du får til å trylle fram av alt dette spennende stoffet!

Haust sa...

Eg berre måper!!! Heilt utruleg kva du har funne!

Nyt søndagen! :)

Anonym sa...

Så mange flotte stoffer du fant, og søtt vatteppe.

Mariemekko stoffet Fandango som du fant var et av de jeg syntes var aller finest da jeg var på Mariemekko utstillingen på Kunstindustrimuseet.

by BeaTell sa...

Wow, der var det mye god fangst du!!
Grattis med bra loppecatch ;)

Likte spessielt godt vatttepet ditt jeg da.

Har et par fangster jeg også, kommer vel bilder etterhvert. Men søndagen her benyttes av å male vegger og tak innedørs, da det er "snøstorm" ute... :§

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Hej Kardemomme,

sikke et KÆMPE kup du der har fået gjort dig. hvor er de skønne alle stofferne, ja, jeg kan faktisk li´alle de ting du har købt, heldige dig:)

Stine

Malene sa...

Wauw siger jeg bare!! Det var da helt utroligt, at du fandt så meget godt på samme sted. Her er det svært at køre den slags kup af retro stof på loppemarkeder synes jeg. Er godt nok misundelig. Glæder mig til at se, hvad du får lavet med det:)
Kh. Malene

Frk lykkelig med farge sa...

Ååååå, så mye fint retro stoff du har funnet. Jeg blir helt misunnelig, skjønner godt at du fikk hjertebank. Du har virkelig vært heldig, må nok se om det skal være noen loppemarkeder rundt neste helg. Ha en flott søndag.

victoria (huset i byen) sa...

Oj oj så masse flotte stoffer....
Akk ennå ikke fått med meg et eneste loppemarked, men må få tatt meg en loppis tur snart.....
flotte lamper, og igjen masse flotte stoffer.....
klem victoria

Lotten sa...

Oj, oj, oj... jag är helt stum! Såå mycket fint på en och samma gång... Helt otroligt... bättre än att vinna på lotteri ;-)
Marimekkotyget är ju helt fantastiskt... Jag ÄLSKAR det mönstret och FÄRGERNA! Grattis till storkapet!

Kraam Lotten

Emilie Bjørnå sa...

Herregud for en fantastisk fangst du har fått! Den sykurven var bare FANTASTISK!

my little life sa...

Fantastiske stoffer og funn!!!

Tonje sa...

Ah, eg vert heilt matt! 28??? Snakk om lykke, her har vi...ingen... Berre ein kjempedyr gjenbruksbutikk. Fantastisk mykje fint du fann, du er superheldig! Skal tru kva du skal kreere av alle desse herligheitene.

Ynskjer deg ein flott søndag frå snøkave på Vestlandet ;o)

Kathrine 'Glimt' sa...

herlig!! :)
mye fint da gitt -
lei meg for at jeg ikke har vært i oslo denne helgen!

Neste helg blir det 'bakgårdssalg hos meg'
Jeg har ikke mye retrostoffer å tilby, men et par dynetrekk tror jeg det er ;)

Frk.Badegakk sa...

Jeg er dødelig misunnelig!!!!
Hvor i all verden har du vært????
Håper jeg kan finne noe neste helg jeg, da har jeg fri og er klar for loppis!

Gratulerer med knallfunn=D

Bettum Villa sa...

Wow, så utrolig mye fint du fant! Klem Madelen

Malene sa...

Bytter du mon med noget af det?

Krisselill sa...

Å fyttipytten frøken...
Skal verkelg seie at du har gjort det store i helga!!! :)
Får heilt gåsehud her eg sit;)
HELDIGGRIS!!!
Er det verkeleg muleg å få tak i så mykje fint på ein og same plass?
Skjønar godt at du er i lykkerus no;)

Tusen takk for kjempehyggeleg kommentar her forleden, har berre ikkje fått tida til å svare deg før no...

Gledar meg stort til å sjå resten av funna dine!
God søndag vidare!

Klem Krista

Julia Runge sa...

Sikke nogle fund! :D Elsker hver og en ting du har fundet, og de var uden tvivl også kommet med mig hjem!
Har du lyst til at sælge lidt småstykker af nogle af dine stoffer? Jeg har længe ledt efter noget gult retrostof med hvide blomster, som du har fundet..
Mange hilsener Julia, og god søndag!

Anonym sa...

God ettermiddag Kardemomme!

Så mange fargerike ting og tekstiler du har funnet!Fine fotografier av funnene dine også. Heldige deg! Jeg har også vært på loppis i helgen. Møtte Kaspara. Men som du kanskje har lest på hennes blogg, var det lite 70-talls sengetøy å finne. Men jeg var den heldige tekstilfinner i går: Jeg fant en 50-tallskjole - som jeg har døpt; "sangen om den røde rubin kjole". Den er sort med sennepsgule striper. Helt herlig. Men litt trang i overkroppen, så jeg må nok en tur til en sydamene for å få ordnet litt på den. Men er villig til å bruke penger på å få den tilpasset min kropp. Jeg ga nemlig bare 20,- for kjolen! Jeg tror den kommer til å bli festfavoritt-antrekk nr. 1!

Så endelig - fant jeg lime-grønt-blomstrete vatt! Helt utrolig. Er så fornøyd. Det skal være sengeteppe på datterens gamle jernseng. Det kommer til å bli så fargerikt og fint.

Ellers har jeg lavendelblå ringer under øynene og er temmelig blek. Stakkars lille sønnen - som var med på loppis i går, han hadde det så hyggelig blant alle menneskene som også ville beundre en liten sjarmør. Men i går kveld ble han febersyk. Enten er det tenner, eller så er det øreverk. Han har skreket i hele natt! Puh! Vi var opp og ned i stua. Trillet vogn over stuegulvet. Heldigvis sovnet vi alle tre på morrakvisten - temmelig utmattet. Uff, blir så vanvittig frustert. Har så vondt av han lille, som har hatt så mye snørr&tårer, host&hark å slite med. Vel, nå sover begge gutta mine ettermiddagslur. Mens jeg hygger meg med blogg-lesing og loppetingene som skal vaskes rene.(Ikke kjolen, den skal på renseriet. Tar ikke sjansen på å vaske taft).

Ha en fin søndag.

Fjærklem fra Nøtteskrika som romsterer rundt i reiret.

Kamille sa...

Hei Kardemomme!

Så mykje fint du har funnet på loppemarked!
Tenk å komme over ei så stor bunke med retrostoffer, nå vett me at det faktisk er mulig :)
Fine lampar har du også fått tak i. Du og du så kjekt med slike funn :)
Satsar på at det kommer litt loppemarkeder her også framover.
Denne helga har eg ikkje fått kjangs til å nyta helga.. Fredagskvelden begynte dårlig - oppkast som har vart til utpå lørdagen. Sliter enda med matlyst og form men håpar at eg greier å stabla meg på beina til ei ny veka på jobb i morgon..

Klemmer frå Kamille

Sommerfjøsen sa...

Så mye fint. Jeg har akkurat samme syskrin etter tanta til bestefar. Artig er den iallefall!

Unknown sa...

ohohoh! for en herlig dag dette må ha vært- blir så glad og i godt humør av å se alle funnene dine. love it. stor klem!!

Unknown sa...

Du har da virkelig gjort et kupp, heldigrisen!
Jeg har vært på loppemarked jeg også, men kan ikke skilte med slike funn. :))

Anonym sa...

Åhhhhhh, kjære deg, Kardemomme,
går d virkelig an!!!!!!!!!!!!!!
Guri land altså;) Fikk nesten hjertestopp nedover sida di her....
D er jo julaften og bursdag og ALT på engang!! Lykke!!!
Skulle likt og sittet og beskuet DEN klessnora di, når dette skal på tørk;-)))) Du blir nok sittende der med kaffekoppen i hånda og sukke, tenker jeg.
Skulle ikke tro d gikk an å være SÅ heldig, SÅ gøy!
Masse flotte saker, men ikke noe slår stoffene!
Nå kan du sy,sy,sy og atter SY;)
Ønsker deg en herlig søndag med loppebeskuelser! Klemmer-Irene-

Maya: sa...

Herremin for en flott fangst! Skal si du hadde flaks ja. Jeg sitter og forbereder meg til eksamen så det har ikke blitt noen loppemarked på meg i helgen. Jeg har derimot planlagt en liten tur neste helg, får håper jeg er like heldig som deg. Kjempemisunnelig på den stoffhaugen, hihi:D

Maya

Drømmehjerte sa...

Det var jo noen helt utrolige kupp du har gjort deg da!! :-) Skikkelig heldiggris!!!!

ANNE sa...

sååååå mye fint!!!!!!!!
du er kjempeheldig.....tenk så mange loppiser å velge mellom?!
jeg er nesten glad det ikke finnes så mange her.....
lykke til med bruk av stoffene. :o)

Sukkertøy for øyet sa...

åååå*hulke litt*

Hva er det med deg og loppis??Du er helt rååå på å skaffe deg de kuleste og mest herlige stoffene og sakene..

Jeg synes lampene du har kapret deg var super tøffe..Meg og retro vet du*knis*

Helt herlige ting søte Kardemomme:)

borghild sa...

Oiiii... For en dag du må ha hatt!!:) En slik bunke med stoffer drømmer jeg også om å finne, men foreløpig øker stoffsamlingen relativt saaaakte:) Men det er jo gøy å vite at man fortsatt KAN gjøre sånne kupp, selv om de er skjeldne;) Ha en fortsatt fin søndag! Klem B:)

Havets Datter sa...

Skal si du gjorde det stort!!!
Heldiggris ;))
MYYYE fint!

Anne Grete sa...

Åhhhhh, så utrolig mye fint du har funnet!! Må ta meg en tur på loppis snart altså :)

Klem

Merethe sa...

Det er veldig artig å se hva andre ser etter på loppis. OG bra er det at vi liker forskjellige ting.:) Her har det vært flere loppemarkeder i helgen og jeg fant da noe. Men er ikke så flink til å se etter i tekstilavdelingen. Lykke til med alle dine retrostoffer. Spennende å se hva de skal brukes til.

Fionella sa...

Oioioi, du har vært heldig idag!!Alle de stoffene!!

Tussi sa...

Å du store allverden, så mye fint du har funnet!
Skjønner at jeg bor på landsbygda - her er det vel aldri mer enn ett loppis på samme dag...
Ønsker deg en fin, ny uke :)

Fargebarn sa...

Åh skal si du har hatt lykken med deg! Såå mange fine stoff! Blir nesten litt misunnelig her jeg sitter.

Randiga Tråden sa...

Oj,Oj, så mycket fint, tyg mm.

Tøvsjur sa...

Oi skall si du gjorde mange kupp på loppemarked i helga! Kunne gjort mye for å finne den store haue med retrostoffer som du fant! Den va bare helt fantastisk!
Va også på loppemarked i helga, men det va trasige greier. Skjønne at det e i Oslo område man burde bo hvis man vil på loppis:)
Ha en fin søndagskveld

mykstart sa...

Hildrande du for et loppekupp du gjorde! Jeg skjønner feelingen. Høye kneløft resten av dagen. Jeg var også innom et loppis, men ikke sånn som det der. En gang kom jeg hjem med en sekk med slikt, og var, jepp, høy og mørk resten av dagen.

Men noe ble det da. Vaskemaskinen går. :-) Og det ligger en liten bunke her fra da jeg var hjemme på vestlandet oghandlet på Gjenbruksbutikken der.

Janne sa...

Åhhh....Lucky you!!!!
Er det virkelig mulig å ha sånt hell???
Fikk helt hjerteklapp selv jeg, og kjenner jeg ble bittelitt misunnelig..;) Men det er deg vel undt!
Selv var jeg innom fire loppiser, men heller laber fangst. Noen hadde spissere albuer enn meg, og kapret noen godbiter. Men sånn er det!
Ha en fin søndagskveld:)
Klem-klem

Brigg sa...

ææææææææææ jeg vil dra på dine loppemarkeder!! du er kupp-mesteren!:-)

Sandoren og Blåsten sa...

Første gang jeg er innom deg, så hyggelig blogg! Legger meg til som følger jeg.

Så flink du er til å se alle skattene på loppis! Masse fint du hadde funnet, morsomt med de stoffene, husker de fra barndommen min.

Nå gleder jeg meg til det blir loppis her også!


Hilsen Gry K

Glede sa...

Hei! Koste meg med å lese om din loppemarkedhelg! Lite slikt heromkring, så får leve på dere andre sine scoop! :)Ser ut som du virkelig var heldig denne gangen!

barnigjendesign sa...

Hei Kardemomme

Litt av en fangst du har gjort.
Mye fint, finest er Marimekkostoffet. Vi har også vært på loppemarked i helgen, og vi fant mye fint. Både Marieinwonderland og jeg fant hvert vårt bord som vi har sett lenge etter, hun fant det optimale kjøkkenbordet og jeg fant et helt supert bord til den lilla og turkise stua vår i Son. Vi fant også en megakul gammel luxor lampe og en masse stoffer og vintage tøy.
Har ikke hatt tid til å pakke opp alt ennå. Har kjørt en vaskemaskin , men det er en dråpe i havet.
Ha en fin kveld og en god uke.
Klem!

Marianne sa...

Guri land å mye fint du har fått tak i! Skjønner godt du er fornøyd med fangsten! Neste helg blir det loppis runder på meg, håper jeg er like heldig som deg da:):)

Ha en god søndag:)

Heidi sa...

Oj oj oj! For en fangst!!!

erry sa...

Gratulerar till alla de härliga fynden! Wow vilken tur du hade. :) En sådan blåmönstrad bricka har jag sett på Tradera en gång, och blev lite besviken när jag glömde att buda på den.. Är väldigt förtjust i de runda 70-talsbrickorna!

Anonym sa...

Jeg tror rett og slett du må ha vært i loppemarkedhimmelen! SÅ mye fint! :)

Marie sa...

Wow! Så mye fint du fant! Virkelig heldig :-)
Hos meg ble det bare med en kakeboks hjem, men det var helt greit, så fin som den var :-)
Klem fra Marie

Mollie sa...

Gisp! Så mye fint! hvilket loppis var du på tro? jeg var tydeligvis på feil sted ;-)

almaPalma sa...

Oj oj! Fantastisk og heilt utruleg! Kor heldig du har vore!
Eg har lenge drøymt om å oppleve noko liknande :)
Ha ein fin søndagskveld ♥

Zool.have sa...

Du må ha blitt drysset med gullstøv denne gangen. Også... Gratulerer!

God uke!

Tove sa...

Jeg er bortimot målløs her.. fy søren så heldig du har vært!!! Og syskrinet... vatteppet... Jeg får helt loppisabstinenser her jeg sitter:)
Ha en flot uke som kommer!
klem

Lille Liljehvit sa...

Jeg skjønner heller ikke hvor man skal begynne hen når det er så mange loppemarkeder på samme helg :) Da må man velge det beste loppemarkedet først, siden godbitene forsvinner fort utover dagen :)

Så gøy at du har funnet så mange fine stoffer da!! Hva lager du med alle disse stoffene? :)

Ha en flott uke som kommer :)

Klemmer

annicken_j sa...

Helt utrolig,ja nesten slitsom! Så utrolig mye fint du fant! Det var virkelig hjertebank igjennom hele innlegget!
Gratulerer til deg din heldiggris :D:D

Mor og datter sa...

oi oi oi !!! hvilken skatter du har funnet ???? :) har selv vært på loppiser og funnet masse selv.Bilder kommer ut etterhvert..
Hva planer har du med stoffene dine? Nysgjerrig!!
Stor klem

Kristin Jansson sa...

Så utrolig heldig du er som "valgte" riktig loppis først. Å kom over alle de hærlige stoffene. Men sykurven din traff meg mitt i hjertet, den var bare helt magisk! Den gjør meg glad!

Ha en fin kveld videre!

//K

(eddas) sa...

Wowowowow det må jeg si....snakker om tjuvflaks:)Dette var jo selve himmelen for deg dette her....så gøy at en kan finne slike flotte kupp....og ikke minst hvor fornøyd er en ikke etterpå:)
Ja nå kn vi glede oss fremover og se hva du kommer til og trylle frem for noe vakkert:)
Ha en flott uke..
eddaKlemmer til deg

Susanne sa...

Godmorgon!
Vaknade tidigt denna morgon skolförberedelser... solen skiner men det har varit en kall natt -6 grader.. fick göra upp en eld i spisen.. Kikade in här och blev hänförd av alla dina fynd!
WOW
en sådan bricka äger jag med :)
Längtar tills loppisarna startar här med men det dröjer nog en stund till vi har ännu snö kvar här...
Hoppas du får en fin måndag
kram!

Kardemomme sa...

Nøtteskrika: Gratulerer med funnene dine du også! Er sikker på at kjolen du kjøpte var superfin!
Slike unike klær vokser ikke på trær og jeg skjønner godt at du vil spandere på den noen kroner.
Dermed har du et plagg som ingen andre har og bare det i seg selv er moro! Og så ble det endelig grønt vatteppe på deg! Kan se for meg gleden din over disse funnene.Man blir jo så utrolig glad når man finner noe man har lett etter og denne følelsen kan ikke sammenlignes med noe annet!
Håper jammen at lillegutt får noen friske og glade dager snart. Det vrir seg i hjertet på en mamma når knøttene har det så vondt.
heldigvis går det mot sommer og varmere dager og da får vi håpe at formen hans blir bedre. Ha en fin dag alle sammen i reiret. Jeg har fri i dag og skal kose meg med å pusse vinduer blant annet. Ser snart ikke gjennom dem..Stor morgenklem fra Kardemomme :))


Irene: Bare tenk deg følelsen da jeg fant haugen med sengetøyet. Jeg var nok ikke tilgjengelig for resten av verden før en stund etterpå.Ubeskrivelig lykke og som du sier føltes det som jul, bursdag og 17 mai på en gang. Hipp-hurra! Dessuten er det godt å tenke på at man fortsatt kan komme over slike skatter.Har vært redd for at det ikke skulle være mulig å oppdrive slikt lenger.
Lørdag kommer det en ny loppehelg og vi skal selvfølgelig prøve oss igjen men jeg har sikkert brukt opp flaksen.Men det gjør ingenting. Kan kose meg med synet av helgens funn lenge :) I dag har jeg fri. Skal en tur til legen og så skal det pusles i heimen.
Sola skinner men det er kaldt. Skal likevel henge ut klesvasken. Og så skal jeg sitte og beundre den med kaffekoppen i hånda hihi!
Stor morgenklem fra Kardemomme :))

::Moia sa...

Du vet tydelig hvor du skal dra;)
Jeg la inn loppegiret på lørdag og besøkte det store lokale markedet, men jeg gikk totalt tomhendt hjem, ikke så mye som en knapp, var verdt å ta med seg hjem, bare skrot.....buhu!

Gleder meg til å se deg på søndag:)

Kaspara sa...

Hei og god morgen, Kardemomme!
Wow!!! Du har virkelig vært i retro-himmelen!!! Jeg trodde ikke det var realisitisk og mulig å finne så mange godbiter på en dag av glade retrosengetøy!!!
Og DET i Oslo-området! SÅ utrolig gøy å trekke så mange fantastiske godbiter til huset!!! Tipper du er dårlig på å sette deg til symaskinen nå!!! Alltid inspirerende med nye stoffer.
Jeg har sendt deg en mail.
Ha en fornøyelig dag!
Klem Kaspara

Bente sa...

Hei Kardemomme - ja, du og alle loppemarkedene er en strålende kombinasjon:) Så gøy å se alle funnene dine. Spesielt vatt-teppet syntes jeg var så fint:)

Liker så godt filosofien din om at det som umiddelbart ser stygt ut, kan bli en perle i en riktig setting. Det å ha øye for slikt - og se denne helheten er jo virkelig god innredning etter mitt hode. Det er jo ingenting som blir mer personlig:)
Skulle selv vært mye flinkere til å innrede og velge slik, men plassmangel og allerede foretatte investeringer + en litt mer motvillig mann (må jeg innrømme) gjør det litt mer krevende. Men jeg prøver å ta det litt igjen i det små - og blir jo stadig inspirert her ute i blogg-landet:)

Ha en fin mandag, Kardemomme:)

Klem fra Bente.

Katrine K sa...

Flotte funn, gratulerer med fangsten!

Minmill sa...

Hei heldige Kardemomme. Jeg har en gledelig nyhet til deg. Lampene du har funnet er originale Luxo lamper men det er flere tiår siden de gikk ut av produksjon. Så de som har eid disse lampene har sannsynligvis kjøpt dem og ikke brukt dem. Er det mulig?? Dette var gøy å finne ut av synes jeg.

angelica sa...

usch och fy vad avundsjuk jag blir! jättefin blogg! hoppas det gick bra att jag länkade till dig på min blogg!

dolamorola sa...

OJJJ!!! Såååå mye fint du har funnet!!! veldig misunnelig altså!! ;)

Jeg elsker smaken din! Det er alltid så friskt og titte inn hos deg :) For jeg klarer ikke å innrede med farger selv, men syns det er fantastisk fint når andre gjør det :)

Ha en fin uke :)

Piletossen sa...

Sikke en fin blog. Elsker genbrug og gamle sager. Super med lidt inspiration til hvad det hele kan bruges til. Tak for det :-)

sean the prawn sa...

Well Done Kardemomme! You had a great day at the markets...you are lucky Australia is so far away or I would be at the markets fighting you for it!

Ellen sa...

Hei Kardemomme, vi ville bare si at vi synes bloggen din er utrolig inspirerende og kreativ. Vi er to jenter som har latt oss inspirere av deg i lang tid!Vi er internett-noviser, så dette er første gangen vi kommenterer på bloggen din - et stort skritt for oss!Fantastiske stoffer fra loppis, du må nesten ha et eget loppisgen siden du graver frem så mange funn.

Ida sa...

Blir jo heilt misunnelig på alt du finn!