Det så aldeles nydelig ut! Her i huset går vi på ketolyse om dagen, så det der er skikkelig fy, og da får man selvsagt ekstra lyst på! Kos deg med god matpakke, og riktig god mandag:) Klem, Marie!
Marie: Jeg ble plutselig usikker på hva ketolyse er men skjønner jo at kostholdet ikke tillater brød og melvarer. Er det en kur tro? Det samme som GI kanskje? Jeg er så utrolig glad i hvetebakst og vet ikke om jeg hadde greid meg uten. Men må man, så må man..Håper det kun er midlertidig hos dere da :)Da jeg så navnet ditt her tok det noen sekunder før jeg antok at det er deg jeg har mailet litt med :)) Ha en fin mandag! Jeg skal øyeblikkelig til frisøren..Har ventet alt for lenge så nå MÅ jeg..Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :)
Ketolyse tillater absolutt ingen som helst bakevarer nei, poteter, pasta eller ris- her er det maks 15 karbohydrater til dagen! Jeg elsker hvetebakst selv, så det har vært vanskelig, men nå har jeg funnet så mye annet godt at nå går det utrolig nok veldig greit:) Er heldigvis bare for en periode ja:) Så deilig og komme seg til frisøren, håper du har kost deg der! Ha en herlig kveld:) Her er jakten på kjærligheten, en stor kaffekopp og sukkerfri sjokolade på menyen straks:) Klem
Marie: Tenkte meg nesten at det handlet om noe sånt! Jeg er jo så glad i nettopp disse tingene som er forbudt men har sett at man kan spise mye annet godt i stedet. Det handler vel mye om å tenke annerledes og innstille seg på at sånn skal det være en stund. Jeg har levd helt vegetarisk i perioder av livet og kan skrive under på at jeg merket det på kroppen. Hadde aldri hodepine i disse periodene og mye mer energi enn når jeg knasker boller og spiser som jeg gjør nå. Veldig spennende å eksperimentere med mat og helse. Frisøren var flink og nå skal jeg slappe av og nyte kvelden i sofakroken med en stor tekopp :))Kose deg med kaffekoppen og sjokoladebiten :))Benedicte :))
Er det KitchenAid maskinen du bruker når du lager gjærbakst? Alt jeg eier er en svært enkel mixmaster, og jeg synes det er vanskelig å begi seg ut i kjøkkenmaskinjungelen. Ser at du er flink til å lage mye godt på kjøkkenet og håper du kan lage et innlegg med gode råd om bakeutstyr.
Så deilig da!Jentene mine elsker når jeg baker, det blir alltid en litt ekstra god dag når jeg gjør det:)Deilig å kose seg litt:) Så koselig å ha med seg hjemmebakt på jobb og skole på mandag!!! God natt herfra:)
Håper du hadde en fantastisk mandag. Har du oppskriften på rundstykkene dine?
Jeg er for tiden master stuendt i USA og i mangel på "ordentlig" kjøpe brød og rundstykker baker jeg en del selv. Er alltid på jakt etter nye oppskrifter!
Hei - oj, dette så godt ut - sikkert en kjempegod start på uka. Selv har jeg kaker og søtmat langt opp i halsen etter en laaang konformasjonshelg:) Men - kjenner jeg meg selv rett så går det fort over:):)
God onsdagskveld, Kardemomme!! Takk for hyggelig hilsen inne hos meg, det var veldig pent sagt. Selv om jeg er lidenskaplig opptatt av mat og eksperimenterer mye med matlaging, føler jeg ikke at kan gjøre noe slikt - de fleste oppskriftene jeg legger ut er jo inspirert av oppskrifter jeg har funnet. Når det er sagt er det jo lov til å drømme.. :) Du er jo en av dem som inspirerte meg til å starte med blogging - gjennom innlegg om både interiør og mat. Liker veldig godt å lese bloggen din, og blir alltid ekstra glad når du legger ut en oppskrift - da VET jeg at det er noe som er verdt å prøve. Ha en strålende uke videre. Får vi se resultatet av malingen, mon tro? ;)
Jeanette:Hei Jeanette :))Takk for koselig kommentar på bloggen min. Er redd jeg ikke har noen skikkeli oppskrift på rundstykkene. Jeg slumper og bruker det melet jeg har for hånda. Men jeg pleier å blande forskjellige melsorter til det blir 1 liter. Så varmer jeg opp 3/12 dl vann og har i 1/2 dl olje. 1 pk gjær (bruker tørrgjær)og 2 ts salt. Hever og baker ut. Deretter etterhever jeg i hvertfall 45 minutter.Har erfart at etterheving er veldig viktig.Pensle med lunkent vann. Stekes på 225 grader i ca 15 minutter. Lykke til :)) Klem fra Kardemomme :))
Tusen takk! Blir nok hjemmelavede rundstykker her i studentheimen imorgen! Jeg er forresten medlem av Ullensaker Røde Kors og jeg synes det er herlig når du blogger om dine "bruktlåve funn"!
Skulle av og til ønske at jeg kunne gå rundt der hver torsdag, men det får bli når jeg kommer meg hjem til Norge! =)
19 kommentarer:
å, nå ble jeg sulten, og jeg er jo egentlig klar for senga!
Ønsker deg en fin mandag med herlig matpakke.
Lykkeliten
Mmmm disse så gode ut ..deilig frokost hos deg.Ha en fin ukestart
Klem lappeline
Hvor ser det herligt ud!!
MMM :) Hverdagsluksus :)
Looks like you are very good at baking.
Yummy!
Det så aldeles nydelig ut! Her i huset går vi på ketolyse om dagen, så det der er skikkelig fy, og da får man selvsagt ekstra lyst på! Kos deg med god matpakke, og riktig god mandag:) Klem, Marie!
Marie: Jeg ble plutselig usikker på hva ketolyse er men skjønner jo at kostholdet ikke tillater brød og melvarer. Er det en kur tro? Det samme som GI kanskje? Jeg er så utrolig glad i hvetebakst og vet ikke om jeg hadde greid meg uten. Men må man, så må man..Håper det kun er midlertidig hos dere da :)Da jeg så navnet ditt her tok det noen sekunder før jeg antok at det er deg jeg har mailet litt med :))
Ha en fin mandag! Jeg skal øyeblikkelig til frisøren..Har ventet alt for lenge så nå MÅ jeg..Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :)
Ketolyse tillater absolutt ingen som helst bakevarer nei, poteter, pasta eller ris- her er det maks 15 karbohydrater til dagen! Jeg elsker hvetebakst selv, så det har vært vanskelig, men nå har jeg funnet så mye annet godt at nå går det utrolig nok veldig greit:) Er heldigvis bare for en periode ja:)
Så deilig og komme seg til frisøren, håper du har kost deg der! Ha en herlig kveld:) Her er jakten på kjærligheten, en stor kaffekopp og sukkerfri sjokolade på menyen straks:) Klem
Marie: Tenkte meg nesten at det handlet om noe sånt! Jeg er jo så glad i nettopp disse tingene som er forbudt men har sett at man kan spise mye annet godt i stedet. Det handler vel mye om å tenke annerledes og innstille seg på at sånn skal det være en stund. Jeg har levd helt vegetarisk i perioder av livet og kan skrive under på at jeg merket det på kroppen. Hadde aldri hodepine i disse periodene og mye mer energi enn når jeg knasker boller og spiser som jeg gjør nå. Veldig spennende å eksperimentere med mat og helse. Frisøren var flink og nå skal jeg slappe av og nyte kvelden i sofakroken med en stor tekopp :))Kose deg med kaffekoppen og sjokoladebiten :))Benedicte :))
Hei
Er det KitchenAid maskinen du bruker når du lager gjærbakst? Alt jeg eier er en svært enkel mixmaster, og jeg synes det er vanskelig å begi seg ut i kjøkkenmaskinjungelen. Ser at du er flink til å lage mye godt på kjøkkenet og håper du kan lage et innlegg med gode råd om bakeutstyr.
Klem fra Diva
Så deilig da!Jentene mine elsker når jeg baker, det blir alltid en litt ekstra god dag når jeg gjør det:)Deilig å kose seg litt:)
Så koselig å ha med seg hjemmebakt på jobb og skole på mandag!!!
God natt herfra:)
Hei!
Håper du hadde en fantastisk mandag. Har du oppskriften på rundstykkene dine?
Jeg er for tiden master stuendt i USA og i mangel på "ordentlig" kjøpe brød og rundstykker baker jeg en del selv. Er alltid på jakt etter nye oppskrifter!
Hilsen Jeanette!
Hei - oj, dette så godt ut - sikkert en kjempegod start på uka. Selv har jeg kaker og søtmat langt opp i halsen etter en laaang konformasjonshelg:) Men - kjenner jeg meg selv rett så går det fort over:):)
Ha en fin tirsdag:)
Klem fra Bente.
the look so good,yum
Hmmm det så farlig godt ut det der....
klem victoria
Mmmm...trur jeg skal sette en bolledeig nå jeg gitt : )
God onsdagskveld, Kardemomme!! Takk for hyggelig hilsen inne hos meg, det var veldig pent sagt. Selv om jeg er lidenskaplig opptatt av mat og eksperimenterer mye med matlaging, føler jeg ikke at kan gjøre noe slikt - de fleste oppskriftene jeg legger ut er jo inspirert av oppskrifter jeg har funnet. Når det er sagt er det jo lov til å drømme.. :) Du er jo en av dem som inspirerte meg til å starte med blogging - gjennom innlegg om både interiør og mat. Liker veldig godt å lese bloggen din, og blir alltid ekstra glad når du legger ut en oppskrift - da VET jeg at det er noe som er verdt å prøve. Ha en strålende uke videre. Får vi se resultatet av malingen, mon tro? ;)
Jeanette:Hei Jeanette :))Takk for koselig kommentar på bloggen min. Er redd jeg ikke har noen skikkeli oppskrift på rundstykkene. Jeg slumper og bruker det melet jeg har for hånda. Men jeg pleier å blande forskjellige melsorter til det blir 1 liter. Så varmer jeg opp 3/12 dl vann og har i 1/2 dl olje. 1 pk gjær (bruker tørrgjær)og 2 ts salt.
Hever og baker ut. Deretter etterhever jeg i hvertfall 45 minutter.Har erfart at etterheving er veldig viktig.Pensle med lunkent vann. Stekes på 225 grader i ca 15 minutter. Lykke til :)) Klem fra Kardemomme :))
Tusen takk! Blir nok hjemmelavede rundstykker her i studentheimen imorgen! Jeg er forresten medlem av Ullensaker Røde Kors og jeg synes det er herlig når du blogger om dine "bruktlåve funn"!
Skulle av og til ønske at jeg kunne gå rundt der hver torsdag, men det får bli når jeg kommer meg hjem til Norge! =)
Ha en herlig helg!
Legg inn en kommentar